mooi en degelijk materiaal

het werd snel en netjes geleverd .

Geweldige service

Fijn geholpen nu de winkels dichtzitten. Snelle reactie via de mail en behang was snel binnen.

Lang wachten op reactie

Ik wacht na een week nog steeds op reactie

Snelle afhandeling

Raamfolie besteld, en de volgende dag keurig een mailtje dat ik het op kon halen.

Keurig behang

In december 2021 mijn bestelling ontvangen van Kleur mijn interieur. Ik kan niet anders zeggen dat ik blij was met wat ik besteld had. Het behang zat netjes verpakt in een afneembaar folie en zit nu op de muur.

Het bestelde product is geleverd conform de verwachting

Helemaal goed

Mooi behang van goede kwaliteit en met gratis toebehoren. Prima service.

Goede website en goede producten

Goed product, goede communicatie en vlotte levering

Prima kwaliteit en snelle bezorging

De plakfolie was prima, qua kwaliteit maar ook makkelijk aan te brengen. De bezorging was snel, zeer tevreden.

Prima verlopen

Leveringstijd goed ingeschat

mooie collectie, snelle levering en prima service

mooie collectie, snelle levering en prima service

Goed telefonisch bereikbaar voor vragen. Behang snel geleverd.

Vriendelijke en snelle service

Telefonisch contact gehad vanwege een vraag over de levertijd van een specifiek behang. Super geholpen en snel teruggebeld met het antwoord op mijn vraag.

Prima geregeld

Juiste product voor goede prijs

Goede kwaliteit

Goed behang veel keus en goede kwaliteit

Leuk en mooie

Ik ben echt teverden.

Grote keuze

Veel keuze

mooier dan ik dacht

Mooi materiaal en snel tegen een redelijke prijs geleverd. De AS Only Creations ( ik noem het maar een behang rand ) laat zich bijzonder goed en snel aanbrengen. Let wel, de kleefkracht is bijzonder sterk, dus het moet in een keer goed aangebracht worden.

Prima. Snelle levering mooie kwaliteit

Goede kwaliteit

Complete snelle service

Goede kwaliteit, snelle levering

Duidelijke handleiding hoe te plakken, wat de afmetingen zijn, Welke behanglijm nodig is Wat je ziet is wat je krijgt

Vlotte levering,

Snel, netjes en goed.

Kanaaldijk-Noord 13

5613DH Eindhoven

Over Kleurmijninterieur

Bezoek de grootste woonbeleving behang & raamdecoratie in de Benelux. Onze stylisten helpen u graag vrijblijvend. In onze grote showroom is het vrij gemakkelijk om afstand tot elkaar te bewaren, zelfs op relatief drukkere momenten. Wij zijn geopend tijdens onze regulieren openingstijden, maar tijdelijk op zondag gesloten.