snelle correcte levering

Goed produkt, goede prijs

Schitterend

Vlugge levering en kennis van zaken. Ja ik beveel Uptimed aan aan mijn vrienden en kennissen en dit omdat ze dit verdienen.

In alle opzichten uitstekend

Zowel qua verzorging, verpakking als kwaliteit van de geleverde netwerkkaarten (prijs/kwaliteit verhouding).

Prima, snel ontvangen wat ik had besteld.

Geen ervaring met after sales. Product zelf werkend gekregen.

Een vraag, snel duidelijk antwoord met links naar de juiste producten

Ik stelde een vraag, kreeg meteen duidelijk antwoord met links naar de producten die ik moest hebben. Prima!

Zeer vlotte afhandeling van orders en een competitieve offering aan compatibele apparatuur.

Als ik enkele tips mag geven: - Voor de links van de pagina's van de drivers dient één en ander geüpdate te worden (bv voor de Acquantia based 10gbe heb ik recentere drivers gevonden, alsook update utility van de firmware), en de klanten zullen dat appreciëren - De prijs van de 10gbe RJ45 modules zou ik herbekijken (ga eens kijken naar wifihouse.nl of dectdirect.nl en je zal zien dat je daar niet competitief zit). - Voor de 10gbe RJ45 modules zou ik eens rondkijken voor alternatieven (ze worden bijzonder warm) - Inzake fiber kabels: particulieren zoals ik kopen die aan om door leidingen te halen (een particulier heeft geen apparatuur voor fusion splicing). Dat soort van werken doe je niet elke dag en je wil daarin iet of wat future proof zijn. Indien je kabels type OM4 of OM5 zou verkopen, dan had ik wellicht dat type gekocht. Een handige tip is ook dat de LC connectoren van de fiber kabels uit hun houder kunnen gehaald worden om de diameter om door de buis te halen kleiner te maken. Veel klanten weten dit wellicht niet. - Moest je een aanbod aan switchen/routers hebben voor 10gbit, dan kan je zeker aanvullend marktpotentieel aanboren (bv. MikroTik 309 type switch) - Voor de 10gbe RJ45 kaarten kan je eventueel bijkomend dat type van bekabeling aanbieden en ook aanvullend potentieel aanboren - Moest je eventueel oplossingen hebben om met fiber te bekabelen doorheen de woning voor 10gbe en meer, dan hoor ik het graag. Met de patchkabels is dat niet evident en in tegenstelling tot RJ45 is dat niet evident om zelf op lengte te maken. - Er zijn wellicht gebruikers die vragen hebben bij de PCI-E x4 Acquantia compatibiliteit in een x8 of x16 slot. Ik vermoed dat pro-thuisgebruikers die met hoge netwerksnelheden willen werken voor jou een interessante doelgroep zijn, waar je zeker verder kan op inspelen. De 10gbe (en sneller) vraag is zeker niet beperkt tot het datacenter. Als je graag aanvullende feedback hebt, dan mag je me daar altijd voor contacteren.

goed product

sneele levering

Fijn bedrijf en goede service

Inmiddels al meerdere producten van Uptimed in gebruik. Bij de laatste bestelling bleek een van de netwerkpoorten niet goed te zijn. Na kort overleg direct een nieuwe ontvangen. Super!

Lage prijzen, vlot geleverd en top service

Lage prijzen, vlot geleverd en top service

Goede algemene indruk, kennis van zaken, snelle afhandeling

Goede prijsstelling Snelle levering Goede service Kennis van zaken

Top producten tegen scherpe prijs en uitstekende service

Ik bestel vaker bij Uptimed om de simpele reden dat de producten die ze leveren een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding hebben. De service van Uptimed is altijd prima, snelle levering en duidelijke communicatie.

Aanrader.

Snel geleverd en wat ik zocht. Werkt goed.

Snelle levering, prima spullen voor een goeie prijs

Al enige tijd bestel ik mijn transceivers bij Uptimed. Altijd snelle levering, goeie spullen en altijd een scherpe prijs.

uitstekenf

goede ondesteuning,op tijd geleverd

Zeker een aanrader

Snelle levering, goede prijs.

Schitterend

Degelijk materiaal en mensen met kennis van zaken.

Klantvriendelijke snelle service

Heb je iets nodig, kijk niet verder. In plaats van een nummer bij vele bedrijven krijg je goede persoonlijke support en is in overleg veel mogelijk. Samen met een scherpe prijsstelling kan ik alleen maar aanraden. Alleen de communicatie rondom verzending kan soms iets beter

Wij hadden een probleem met onze netwerkkaarten in de servers. Heb toen een spoedbestelling gedaan. We werden toen gebeld door een van de medewerkers, dat de verzendingen al weg waren. Echter heeft hij deze zelf nog op de post gedaan waardoor we hem de volgende dag in huis hadden. Top service!!

goed en snel

Goede informatie en snelle leveringen, indien nodig zal ik er zeker weer bestellen.

zeer klant vriendelijk

werd goed geholpen . Denken mee in de oplossing door dat ik wat lever problemen had.

adequaat handelen en meedenken

Met een DC welke plat lag was het Uptimed welke ik snel kon bereiken voor de oplossing. Wederom bedankt voor het snelle handelen zodat wij de downtime konden minimaliseren.

Mooie 10Gb spullen voor een nette prijs

Snelle verzending en netjes verpakt

Goed advies, snelle levering

Na goed advies van een medewerker de benodigde spullen besteld. Deze zijn snel en netjes geleverd.

Correcte informatie en goede, snelle service !

Nieuwe leverancier voor ons maar we kregen snel de nodige informatie betreft het gewenste artikel. Na bestelling was er een vlotte service en een snelle levering !

Zoals beloofd werd na mijn bestelling het product dezelfde dag nog verzonden en heb ik het de volgende dag binnen gekregen.

Hoevenseweg 12 A

4845 PD Wagenberg

Over Uptimed

Waarom blijft het gebruik van 10 Gigabit en hoger zo achter lopen? Dat vroegen we ons af. 1 Gigabit verbindingen zijn al sinds 2000 de standaard, destijds ruim voldoende, tegenwoordig al lang niet meer. Om een set snelle hardeschijven te verbinden konden we misschien nog toe met het bundelen van 4 x 1 Gigabit lijnen, maar met de opkomst van snelle Solid State Disks in het datacenter en op de desktop is zelfs dat niet meer toereikend. Vanuit deze visie is Uptimed® ontstaan. Wij bieden een oplossing voor het probleem: Betrouwbare en betaalbare 10+ Gb infrastructuur.