Zeer vlotte afhandeling van orders en een competitieve offering aan compatibele apparatuur.
Als ik enkele tips mag geven:
- Voor de links van de pagina's van de drivers dient één en ander geüpdate te worden (bv voor de Acquantia based 10gbe heb ik recentere drivers gevonden, alsook update utility van de firmware), en de klanten zullen dat appreciëren
- De prijs van de 10gbe RJ45 modules zou ik herbekijken (ga eens kijken naar wifihouse.nl of dectdirect.nl en je zal zien dat je daar niet competitief zit).
- Voor de 10gbe RJ45 modules zou ik eens rondkijken voor alternatieven (ze worden bijzonder warm)
- Inzake fiber kabels: particulieren zoals ik kopen die aan om door leidingen te halen (een particulier heeft geen apparatuur voor fusion splicing). Dat soort van werken doe je niet elke dag en je wil daarin iet of wat future proof zijn. Indien je kabels type OM4 of OM5 zou verkopen, dan had ik wellicht dat type gekocht. Een handige tip is ook dat de LC connectoren van de fiber kabels uit hun houder kunnen gehaald worden om de diameter om door de buis te halen kleiner te maken. Veel klanten weten dit wellicht niet.
- Moest je een aanbod aan switchen/routers hebben voor 10gbit, dan kan je zeker aanvullend marktpotentieel aanboren (bv. MikroTik 309 type switch)
- Voor de 10gbe RJ45 kaarten kan je eventueel bijkomend dat type van bekabeling aanbieden en ook aanvullend potentieel aanboren
- Moest je eventueel oplossingen hebben om met fiber te bekabelen doorheen de woning voor 10gbe en meer, dan hoor ik het graag. Met de patchkabels is dat niet evident en in tegenstelling tot RJ45 is dat niet evident om zelf op lengte te maken.
- Er zijn wellicht gebruikers die vragen hebben bij de PCI-E x4 Acquantia compatibiliteit in een x8 of x16 slot.
Ik vermoed dat pro-thuisgebruikers die met hoge netwerksnelheden willen werken voor jou een interessante doelgroep zijn, waar je zeker verder kan op inspelen. De 10gbe (en sneller) vraag is zeker niet beperkt tot het datacenter.
Als je graag aanvullende feedback hebt, dan mag je me daar altijd voor contacteren.