Geweldige sieraden!

Altijd super mooie sieraden, goede kwaliteit en snelle levering! Heel blij weer mee!

Hele goede producten en niet duur

Goed kwaliteit en prijs verhouding en het komt snel binnen en snel verstuurd

Een mooie armband, dat oogt als goede kwaliteit

Ik ben erg tevreden met mijn Product. Ik heb een herenarmband bestelt voor mijn vriend zijn verjaardag. Het was erg netjes en chique ingepakt. Echt een aanrader!

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Ik ben heel tevreden met mijn ketting, want de kwaliteit is goed en de tekst die ik wou is mooi bedrukt.

Snelle service, en heel mooi wat ik besteld heb

Donderdagavond besteld, maandag geleverd! Snelle service en heel mooi en leuk wat ik besteld heb! Leuke sleutelhanger gepersonaliseerd

Snelle levering, geweldig resultaat.

Het is precies geworden als ik had verwacht.

Hele leuke sieraden en snelle verzending

Het pakketje kwam heel snel aan! Ik vind de sieraden echt heel erg leuk en ze hebben een goede kwaliteit :)

Supersnelle levering en prachtige ketting, kortom top!

Hele mooie ketting gekocht. Werd (zonder meerprijs) al de volgende dag geleverd in een doosje met persoonlijke gravure. Mijn dochter was er erg blij mee!

Leuk, lief, mooi

Leuke sieraden. Wel kwetsbaar. Bij een kettinkje met een geboortesteentje is het hangertje helaas al beschadigd.

Geweldig!

Eerder van mijn man een ketting gekregen. Ik ben er zo tevreden over dat ik nu voor mijn moeder ook een ketting heb besteld. Heel mooi en de kwaliteit is super!

Hele mooie armband

Mooie armband Mooi gegraveerd Snelle levering

Mooi en stevig

Ik vind het een mooie en stevige armband. De gravering erin is ook zeer mooi uitgevoerd en oogt heel mooi.

Geweldig, snelle levering, prijs-kwaliteit top!

Ik was verrast hoe snel alles is geleverd en alles was heel mooi, net zoals omschreven op de site! Hier bestel ik zeker nog.

Zeer tevreden over DRKS!

Ik ben enorm tevreden met mijn bestelling bij DRKS. Ik had twee graveerbare armbanden besteld, maar helaas was één van de armbanden te klein. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en kreeg snel een kortingscode van 50% voor een nieuwe armband, aangezien ik zelf de maat verkeerd had gemeten. Daarnaast was er een probleem met de sluiting van één van de armbanden, maar ook dat werd meteen opgelost: ze stuurden direct een vervangend exemplaar op! De klantenservice was snel, vriendelijk en uiterst behulpzaam. Ik kan DRKS zeker aanraden en zal in de toekomst zeker weer bij ze bestellen!

Leuke moeder dochter armbandjes

Snel verstuurd Armbandjes zijn erg mooi

Goed product, snel bezorgd

Product ziet er hetzelfde uit als op de foto, mooie kwaliteit gravering en was de volgende dag bezorgd.

Super mooi en super snel dikke 10 waard.

Het zijn hele mooie kettingen mooie afdruk van vingerafdruk. Hele goeie prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn dik tevreden.

Fijn product

Heel fijn product, met mooie snelle levering!

Een hele leuke ervaring

Gebruiksvriendelijke website, makkelijk te navigeren. Creatief en mooi design. Snelle verzending.

Super snel geleverd en prachtig!

Ik heb al meerdere keren besteld en telkens zijn het weer pareltjes, altijd super snel in huis en echte eye-catchers!

Ziet er precies uit zoals omschreven

Het zag er heel goed uit, kwaliteit erg stevig en mooi materiaal! enige puntje is dat het armbandje wel opgemaakt in het doosje had mogen liggen maar dat is nog niet eens een groot punt. het gepersonaliseerde tekstje kwam er ook erg mooi uit en was goed verpakt!

goede prijs kwaliteit en snelle bezorging

Makkelijk besteld, snelle bezorging en prima kwaliteit.

Soepel.

Het was heel makkelijk te vinden en in te vullen. Heel weinig moeite voor iets heel moois! Alleen was het doosje kleiner als verwacht, maar dat is verder geen probleem.

Vaker bij DRKS besteld! Mooie armbanden van goede kwaliteit!

Mooie producten

Mooie producten! Ik had 2 artikelen besteld. Bij de sleutelhanger ontbrak de grote ring, en het cadeautje miste in mijn pakketje. Mailtje gestuurd naar de klantenservice. Hier werd ontzettend snel op gereageerd en het is goed opgelost door een nalevering. Bedankt voor de service!

Buskesdries 3

6673DP Andelst