Middelmatig

Ik heb pas sieradenset luxury rose gekocht voor onze bruiloft. Ik vind hem echt heel erg mooi alleen het kettinkje van het armbandje brak al bij de eerste keer aan doen en het pinnetje van de oorbel stond scheef. Jammer. Maar verder echt heel mooi!

Super service

Hele mooie en goede kwaliteit

Mooi verpakt en snel ontvangen

Oorbellen zijn er mooi en pakketje kwam snel aan. Heel blij mee

Super blij met mijn ontvangen product

Boven verwachting blij met mijn cadeau

Goede service en fijne schoenen

Goed contact gehad met klantenservice en kwamen snel met een goede oplossing. Snell3 levering van schoenen.

Leuk concept

Leuk idee om locatie op sleutelhanger te zetten. Het hartje is naar verhouding wel wat groot waardoor locatie minder herkenbaar is

Mooie manchetknopen

Manchetknopen met onze initialen was een leuke persoonlijke touch. Snelle levering, goede kwaliteit. Heel veel keus online maar bij DRKS zit je goed.

Mooi produkt, supersnel geleverd

Wilde mijn vriendin verrassen met een leuk kado. Was nog niet eerder bij DRKS geweest. Ruime keuze tegen scherpe prijzen . Keuze was snel gemaakt . Verpakking is keurig en ook nog een leuk briefje met eigen tekst . Kortom zeer tevreden en kom hier zeker terug.

Uitstekende uitvoering!

Ik vind de uitvoering van de tekst zoals ik het wou uitstekend en het staat er heel mooi op. Plus is het in een mooie verpakking binnen gekomen. De levering was sneller dan verwacht.

Waardevol

Al meerdere keren een bestelling geplaatst, wat je online ziet is ook wat je krijgt! ❤️

Super en snelle levering

Heel snelle levering. Heel mooie ketting super gegraveerd, juist jammer dat ikzelf een fout maakte in de datum die ik schreef!

Tevreden!

Ben heel tevreden over DRKS. Heb zowel persoonlijke juwelen besteld en voor vrienden De reactie zijn tot nu toe altijd mooi geweest en iedereen tot nu toe vond mijn geschenkje heel mooi.

Goed en snel

Het was een goede ervaring! Het was best snel geleverd en goeie kwaliteit. Word in een mooi opbergdoosje gebracht

Geweldig!

Het bestelde poduct ziet er prachtig uit! De tekst die ik graag wilde laten graveren was heel mooi en netjes op het product gegraveerd. Super snelle service. Echt een aanrader! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Super snelle service

Kwaliteit en service zijn super goed Gemakkelijk , eenvoudig en overzichtelijk

Mooi product en ongelofelijk snelle verzending!! Blij mee!!!

Mooi product en ongelofelijk snelle verzending!! Blij mee!!!

Super leuk kado voor m’n vriend

Een leuke verassing voor mijn vriend nu we een half jaar samen zijn. Bij het open maken van het doosje zie je al de persoonlijke tekst. De leren armband is mooi van kleur. De inscriptie helemaal passend. En de prijs is helemaal top! Leuk om zo kado te kunnen geven!

Snel geleverd, super mooie sieraden en hartstikke leuk ingepakt mét een zelfgemaakte tekst

Super service!

Goed van kwaliteit en snelle service!

Top goed verzorgd snel

Ruim assortiment, snelle levering en goede kwaliteit

Goede kwaliteit en ik kom zeker vaker

Het is goede kwaliteit en heel leuk voor cadeautjes bedankt

Mooi en licht om aan te doen

Zeeeeer klantvriendelijk en helpen je goed

Had een ketting "where we met" besteld voor vriendin die ging emigreren. Door een miscommunicatie (mijn schuld) duurde de levering langer dan verwacht. Contact gezocht met DRKS en de situatie uitgelegd dat de levering dringend was ivm emigratie. Ze zijn gelijk aan de slag gegaan en en paar x de druk laten zien van de ketting. Zelfde dag ook gelijk op de post gedaan zodat de ketting op tijd aankwam. Top service ...top bedrijf. Een aanrader

Een armband met gravering besteld Netjes op tijd geleverd En de gravering helemaal zoals ik had besteld Super service En kwaliteit

Buskesdries 3

6673DP Andelst