Ik heb gisteren een armband besteld en vandaag al in huis en de armband was heel mooi en goede service ik ben zeer tevreden

Mooi cadeau voor mijn vriend

Als je een persoonlijk cadeau wil geven aan een reiziger. Levertijd was wel 5 dagen ipv 2 dagen. Dus hou daar rekening mee!

helemaal geweldig

ik ben zo blij met alle producten

Heel fijn

Ik vond het een hele fijne ervaring. Jullie waren heel snel met de levering

Fantastisch!

Een super mooie ketting die niet verkleurd en erg stevig is!

Slecht (eigenlijk 0 sterren)

De gravering is niet recht op het ringendoosje gedaan, waardeloos

Very pretty wine opener

Looks classy! I gave it to my friends who were super excited.

Ziet er heel goed uit!

Het is mooi verpakt, de flessen opener precies, zoals verpakt! Maar de tekst zou ik graag met iets grotere letters erop hebben willen staan!

TEVREDEN!!

Telefonisch contact super goed en vriendelijk geholpen. Super snelle levering (1 dag) en het resultaat is boven verwachting.

Besteld en geleverd om nog geen 15 u. Super!

Ik had een sleutelhanger besteld en deze laten graveren als cadeau. Dit is keurig gedaan. Ik heb mij alleen wat verkeken op hoe klein de letters in het echt zijn. Ik moest mijn vader er op wijzen dat er iets stond. Wellicht dat een andere indeling van de tekst grotere letters opleverd, maar deze ervaring heb ik (nog) niet.

Zeer tevreden over Mini zwart honden label

Erg goed/mooi materiaal, super snelle levering

Product lijkt niet op foto

Helaas lijkt de gravering en kwaliteit niet op de foto. De service, verpakking en snelheid zijn echter allemaal super. Het is een leuk cadeau idee alleen jammer dat de gravering zo tegen valt. Wellicht andere producten beter, heb enkel de opener besteld.

Mooie armband!

De armband is snel geleverd! Ziet er goed uit!

3 bestellingen gedaan. En het was binnen een paar dagen binnen. Zelfs een cadeau voor mijn aanstaande was de dag erna al binnen. Ik kan drks aanraden. Volgende originele cadeaus zullen in de toekomst bij Drks gedaan worden. Bedankt

Mega tevreden!

Duidelijke site en prima prijzen. Datgene wat ik besteld heb is snel geleverd en ziet er tiptop uit. Meer dan dik tevreden!

Mooie sieraden en een snelle bezorging

Ik heb in twee weken tijd 3 producten besteld! Het zijn mooie sieraden van goede kwaliteit en komen in een mooie cadeauverpakking om direct cadeau te geven! Wat ook erg verrassend is zijn de persoonlijke kaartjes van binnen. De producten passen door de brievenbus en zijn in een stevig doosje verpakt, kortom top!

Ik ben super enthousiast over jullie!

Geweldige prachtige keuze uit de mooiste sieraden voor iedereen, en alles waar ik heel enthousiast van wordt. Ruime keuze, snelle levering, en in werkelijkheid nog mooier dan op de foto. Ik ben topfan. Groetjes Noelle.

Besteld, fout en goed hersteld!

Ik heb een where we met ketting gekocht. Tekst was goed echter kaartje met hartje klopte niet. Hierover gemaild en binnen 2 dagen het juiste kettinkje binnen. Goede service.

Super mooie armbanden!

Hele mooie armbandjes, helemaal naar wens en gegrafeerd zoals we willen.

Heel blij met deze website

Super leuke dingen en hele snelle levering

Voor de eerste keer wat besteld. Wilde voor mijn huwelijk een complete set en die had ik hier gevonden. In het doosje iets laten graveren, erg mooi en tevreden mee. Het werdt ook netjes en goed verzonden. Nu wachten op de trouwdag, dan kan ik het dragen

Schattig armbandje voor mijn kleindochter besteld en deze was mooi ingepakt en snel geleverd.

Teleurgesteld

Armbandje met foto van pootafdruk opgestuurd maar armband gekregen die totaal niet op de foto lijkt. Erg jammer omdat het van m’n overleden hond is en totaal niet lijkt op de foto die ik door heb gestuurd.

Super tevreden!

Mijn haarspeld kwam snel en zat heel mooi verpakt in een schattig doosje! De clip zelf is precies zoals verwacht prachtig, erg tevreden!

Buskesdries 3

6673DP Andelst