Erg goed

Snelle service, mooi kwaliteit erg blij mee!

Top!!!

Mooie gravure! Prachtig ingepakt!!!

Uitstekend service en kwaliteit

Hele snelle levering en super goed kwaliteit! Service laat ook alles op tijd weten.

Super leuk cadeau voor moeder en dochter

Mooie liefdevolle armbandjes, en mooi verpakt in doosjes met persoonlijke tekst erin. Echt een bijzondere gift. Volgende dag in huis. Dus in z’n geheel super tevreden!

Ik ontving een mooi bedeltje voor de verjaardag van mijn hond. Ik ben hier super content mee! Bedankt!

Super en snel

Wat een leuk geboorte cadeau, makkelijk en snel geregeld. Met 2 dagen in huis. Heb meer leuke cadeau tips gezien

Super mooie sieraden

Altijd mooie kwaliteit

Perfeect

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling: binnen een zeer snelle tijd geproduceerd en verzonden

Ontzettend goed!

Goeie ervaring, snelle levering en goede kwaliteit!! Prijs kwaliteit verhouding is goed!

Mooi!

Mooi gegraveerd houten ringendoosje en snel geleverd!

Super content van!

Ik zou dit zeker aanbevelen! Snel en mooie service

Artikel is nog steeds niet bezorgd

Bestelling van 19-8, zou eerst op 21-8 bezorgd worden, toen werd het 22-8, 23-8, 24-8 en nu pas 26-8. Ik heb het op 26-8 nodig omdat het een kado is en vind het erg vervelend dat ik maar geen echte bezorgdatum krijg. Hoe vaak kan het nog verzet worden, uitermate vervelend en zeer klantontviendelijk. Bezorgen na 26-8 heeft geen zin.

Super snelle levering van een heel mooi persoonlijk sieraad!

Voor mijn vriendje een hele mooie armband besteld. Beide kanten laten bedrukken en ook nog een tekst in het cadeaudoosje kunnen schrijven. Super snelle levering en de armband is nog mooier dan ik had verwacht.

Kwaliteit, snel en prachtig!

Ik ben heel blij met mijn bestelling, deze was heel snel binnen. Verder zijn de oorbellen werkelijk prachtig, ga deze dragen voor mijn bruiloft. Ik vond de mogelijkheid tot een gravering in het doosje echt een geweldig bonus.

Bestelling is goed doorgekomen bij DRKS. Helaas heb ik wel lang op de bezorging moeten wachten. Bijna een week.

Mooi product

Gekocht als gadget voor 18-jarige petekinderen. Mooi product en supersnel geleverd.

Mooi sieraad , snelle levering

Mooi sieraad, netjes gegraveerd. De volgende dag al in huis, keurig verpakt.

GEWELDIG

Ik heb meerdere malen besteld bij DRKS, de levering is snel, de kortingscode niet er zijn, is een mooie cadeautje voor je eigen portemonnee en de kwaliteit is top!

Mooi product snelle service

Mooi product ontvangen en super snelle service. Product was echt snel in huis en zat mooi verpakt. Ik ben echt dik tevreden!

Ik ben helemaal tevreden!

Ik was opzoek naar een armband voor mij en mijn vriend. Ik zocht een voor hem een zilvere en voor mij een gouden. Toen zag ik deze website voorbij komen. Ook de maten voor de mannen zijn groter wat fijner is. Het is ook de dag erna binnen gekomen. De armbandjes zijn in goede staat en zijn (nog) niet verkleurd! Ik ben er ontzettend blij mee!

Geweldig en mooi

Mijn man vindt het mooi en ik vind het geweldig. De armband is mooi geworden en de bewerking is mooi gedaan. Erg blij

Goede kwaliteit!!!

Zeer mooie armband, goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden.

Zeer te vrede

Ik ben zekers tevrede

Geen commentaar!

Absoluut niets op aan te merken. Snelle levering, mooi verpakt en voldoet precies aan de beschrijving. Luxe uitstraling. Behoeft geen commentaar.

Mooi item, gepersonaliseerd en supersnel ontvangen

De gepersonaliseerde sleutelhanger is helemaal naar wens. Mooi en degelijk verpakt, het paste door de brievenbus en binnen 2 dagen al ontvangen.

Buskesdries 3

6673DP Andelst