Mooi item, gepersonaliseerd en supersnel ontvangen

De gepersonaliseerde sleutelhanger is helemaal naar wens. Mooi en degelijk verpakt, het paste door de brievenbus en binnen 2 dagen al ontvangen.

Precies zoals op de foto

Precies zoals ik had verwacht. Goede prijs. Zeer snelle levering. Mooi assortiment!

Slechte kwaliteit

De ketting is kapot gegaan bij het haakje, een stuk kon erg makkelijk open en hij begon al snel te verkleuren. Voor de rest snel geleverd

Ik heb een prachtig gegraveerde armband laten maken voor mijn vriend, ik heb hem gecontroleerd en het is echt super gaaf geworden! Ben heel benieuwd wat mijn vriend ervan vind dit krijgt hem eind September

Snelle levering en mooi armband!

Hele snelle levering en een hele mooie armband!!

Top, echt super tevreden

Ik had een foto van een afdruk hondenpoot , het was verjaardagsgeschenk voor mijn man. Ik had wat schrik dat je het misschien niet goed zou zien, dat het onduidelijk zou zijn... En het was perfect. Mijn man was er ongelooflijk blij mee... Ook super snel geleverd in een mooi doosje waar ook nog een persoonlijke tekst op stond! Dank u!!

Niet goed

Ik krigt geen gratis test in sieraden doosje..

Wat een toffe site met de juiste kwaliteit voor een leuk prijsje

Mijn ervaring is top Twee penningen besteld voor me hondjes Ze zijn zo mooi super netjes afgeleverd in luxe doosjes helemaal top Jullie zijn toppers

Kan beter

Ik had 2 kettingen met naam. Twee keer 4 letters. Omdat er in 1 naam de letter m zit had deze meer ruimte nodig variëren de lettergrootte. Dat is echt heel jammer. Ik had het liefst 2x dezelfde lettergrootte gezien. Ik had eigenlijk stiekem gehoopt dat het oogje aan de hangers groot genoeg waren om ze van de ketting af te halen, voor variatie. Nu heb ik de hangers zelf met een tang moeten verplaatsen als ik ze aan 1 ketting wil. Dat zou aanvullende info kunnen zijn. Het hangertje prima degelijk. Ketting een beetje licht en goedkoper maar prima. Zeer snelle levering hoor!

Heel blij en tevreden met het resultaat

Heel eenvoudig om de bestelling te plaatsen. Ook duidelijk. Met een heel snelle levering en het eindeesultaat is verbluffend! Het was een verjaardagscadeau voor mijn man en hij was heel blij

Top top top

Ik heb een ketting met hierin initialen besteld. De volgende dag al netjes in huis precies zoals ik hem wilde. Hij is prachtig!

goede service

hele mooie sieraden en goede service. En heel mooi is dat je bij je bestelling een kaartje met tekst kan laten maken. Ook het cadeautje laten inpakken en zag er goed uit.

Helemaal mooi!

Fijne website, goede levering, mooi product! En de komende periode zal uitwijzen wat de kwaliteit is

Enorm blij !

Super blij met mijn gepersonaliseerde ketting!

Doordat er iets mis was gegaan met mijn bestelling zou ik mijn bestelling niet op tijd hebben gehad. Nadat ik contact met DRKS had gehad is dit erg netjes en adequaat opgelost. De volgende dag werd mijn bestelling geleverd, keurig verpakt en precies zoals ik het wou hebben. DRKS bedankt voor de fijne service, ik ben erg blij met mijn bestelling.

Gewoon geweldig!

Super snelle levering en een heel mooi product. Erg blij mee.

Très bien.

Super produit. Colis arrivé rapidement dans un emballage soigné. Je recommande à 1000%.

Ik vind het een mooie site met hele leuke keuzes. En zodra ik een vraag heb wordt ik er meteen mee geholpen.

Super mooi en goede kwaliteit

wij kochten een armbandje om aan iemand te vragen Meter van ons zoontje te zijn. Het werd dubbelzijdig gegraveerd en mooi in een doosje met ons zelf gekozen tekstje na 2 dagen al geleverd (dag 1 was een feestdag) Perfect een echt super mooi!

Alles is super

Alles super goed geregeld en mooi gegraveerd en mooie artikelen. Ook een snelle service me het verzenden. Echt super goed.

Mooi gemaak en snelle levering.

Ik had een where we met sleutelhanger besteld, super mooi gemaakt en snel geleverd. Leuk om cadeau te geven

Mooi materiaal en snel geleverd

Verschillende artikelen besteld met gravering. Binnen 4 dagen werd het bezorgd. Mooi materiaal helemaal blij.

Top service, snelle verzending!

Na het bestellen is het item zo goed als meteen verstuurd. Super service en artikel is precies zoals afgebeeld en beschreven!

Snelle topservice

Wauuww .. binnen 2 dagen mijn gepersonaliseerde ketting mogen ontvangen ‘We’re we said yes’. Snelle reactie vanuit de medewerkers na de ontvangst van de bestelling. De ketting en de hanger zijn stevig en van mooie kwaliteit. Heel blij ermee!

Top ervaring. Heel handige site. Heel overzichtelijk. Super snel verzonden en geleverd. Mooi ingepakt en erg degelijk verzend materiaal. Ik ga meer bestellen.

Buskesdries 3

6673DP Andelst