Snelle bezorging!

Mijn gepersonaliseerde item werd snel bezorgd. M’n man is er heel erg blij mee!

Hadden een hangslotje met naam besteld, mooi slotje en snel geleverd.

Helemaal top!

Mijn gedenksieraad met vingerafdruk is prachtig. De verzending was snel en perfect ingepakt! Echt een aanrader!

Heel mooie armband! Snelle service, 10/10!

Mijn fout, super opgelost!

Door mijn eigen fout het verkeerde besteld met gravering. Ze dachten super mee en gaven zelfs een kortingscode om een nieuw exemplaar te bestellen. Uiteindelijk helemaal goed gekomen, ontvanger was blij met het persoonlijke cadeau. Dikke pluim voor DRKS

Wauw

Erg mooi heel erg blij met de oorbellen en moeder en dochter armbandjes

Goed en snel

Bestelling via de website gaat goed Levering was briljant snel En ik wil geen 50 euro voor het schrijven van een positieve recensie. Jullie dienstverlening is gewoon goed

Mooi

Heel mooi juweel

Uitmuntend

Handige webshop, werkt naar behoren. Product werd snel geleverd.

alles is perfect verlopen.

alles was zoals beschreven .

Zeer fijne drinkfles! Lekt niet!! En water blijft koel! Ik ben erg positief!!

Mooie armband

Heel mooi baby armbandje

Mooi gegraveerd. En snel verstuurd. Ook heel mooi verpakt. Super blij mee

Heel mooi armbandje, supersnel bezorgd en mooie verpakking

Ik vind DRKS een betrouwbaar bedrijf. Ik heb nog met ze gechat over eventuele mogelijkheden en daar direct antwoord op gekregen. Het is allemaal heel duidelijk. Kortom een prima service.

Zeer goeie service

Echt super!!!

Snelle levering en perfect gedaan!

Snel en makkelijk

Supper senl besteld en supersnel verzonden binnen 1 dag

Super mooi

Snel verzonden, mooie tekst met ketting. Dik in orde

Prachtige sieraden

Ik heb al meerdere sieraden besteld van deze site. Altijd netjes geleverd, leuk voor jezelf of weg te geven. Zeker aan te raden.

Ik had 2 paar oorbellen besteld en het duurde echt niet lang tot ik ze kreeg. En een goede prijs voor de kwaliteit van de juwelen.

Mooie cadeaus van goede kwaliteit

Ik was heel benieuwd naar mijn bestelling. Die ging ook super vlot 1 dag na bestelling is mijn pakket toegekomen ik was super blij. Ik ga zeker nog juwelen bestellen!

Valt mij iets tegen

1 boekenlegger is perfect (naam mooi in het midden) maar doordat de andere naam een ij in de naam heeft is de rest uit het midden gegraveerd dat vind ik persoonlijk niet mooi en de Z vind ik zo “krullerig” dat het ook niet echt op een Z lijkt.. gelukkig is de mooie een cadeau en de andere voor mezelf maar zou het niet nog eens bestellen voor deze prijs.. en de hanger vond ik ook wat tegen vallen voor 50€ maar omdat het allemaal persoonlijk gegraveerd is stuur je het ook niet terug. Op Instagram zag ik dat een tweede groep benaderd is voor gratis producten en dan is dit toch wel zuur dat ik er duur voor betaald heb.

Snel en goed geholpen en fijn meegedacht bij post.nl bezorg problemen.

De artikelen die ik had besteld zijn zoal besteld dat is altijd fijn. Het pakket werd volgens post.nl bezorgt maar dat was niet zo, pas na mailen met post.nl werdt dit 2 werkdagen na de 1e bezorgmelding door post.nl bezorgt Omdat het een gepersonaliseerde bestelling was dit toch even gemeld bij DRKS en daar werd door de klantenservice goed meebracht over een oplossing. Wat gelukkig niet nodig bleek maar waar wel fijn was in te weten.

Snelle levering en goede service

Goeie kwaliteit sieraden

Buskesdries 3