Snel en mooi verzorgd

Gewoon super

Ik heb 2 jaar geleden een armbandje cadeau gekregen van mijn beste vriendin ivm m’n eerste kindje. Nooit afgedaan en nog altijd super blij mee! Nu geef ik regelmatig zelf hier sieraden van cadeau. Oma met de initiale van haar 4 kids. Beste vriendin met ‘mama’ Infiniti bandje voor mijn zus Ketting met onze kindjes voor mijn man Armbandje voor de meter van ons 2e kindje. Allemaal super blij en er zijn zelf traantjes van blijheid gevloeid! Niet duur, snelle levering en super leuk in te pakken met de gratis tekst in het doosje. Om het persoonlijke cadeautje een nog persoonlijkere twist te geven. Ik blijf en ben vaste klant! ❤️

Helaas na 1 week het ringetje al “lam”

Na een aantal dagen dragen is de ring lam geworden, aan de sleutel gedaan. Geen gekke dingen. Jammer, wel veel geld voor betaald

Echt geweldig dit!!!

Ik heb besteld en de volgende dag had ik het al binnen tot 2 keer toe. Waaw!!! Geweldige site ik ga hier zeker meer bestellen en zie ook mijn insta profiel Nikee_beurskens20

Super goed

Heb een ketting voor mijn vriend gekocht en hij is op tijd binnen gekomen en hij is super mooi

Heel mooi siraad

Snelle levering en goede kwaliteit!

Precies zoals ik had verwacht!

Prachtige sieraden

Geweldig!

Mooie sieraden,snelle bezorging en heel mooi ingepakt . Dus twijfel niet zie je iets moois gewoon bestellen!

Prachtige armbanden

Het bestellen ging super makkelijk en ik had mijn sieraden nog geen 24 uur daarna binnen Hartstikke blij mee!!!!

Prachtige producten

Wat ben ik blij dat ik hier mijn producten voor de bruiloft heb besteld, de kimono's zien er prachtig uit en mijn gegraveerde kousenband is niet te vergelijken met andere kousenbanden. De bezorg was snel en zat mooi ingepakt. Ik zou deze website bij iedereen aanraden.

Heel mooi haarsieraad besteld voor mijn bruiloft. Snel en netjes verpakt geleverd. Was in het echt nog mooier dan op de foto! Echt de finishing touch van mijn bruidskapsel, echte aanrader!

Ik heb mijn bestelling snel en netjes verzorgd ontvangen!!

Nadat ik jullie side met postive ervaring van mijn dochter had ontvangen heb ik leuke kadootjes voor mijn schoondochter besteld. De side is heel overzichtelijk en wat erg leuk is dat je een berichtje in het kadodoosje kan laten zetten!! Ook lekker snel geleverd. Ik.zou jullie bedrijf aan iedereen aanraden. Mvg Adriana

Uniek cadeau met super snelle levering.

Ik kreeg het item heel snel binnen. Het ontvanger van het cadeau vond het prachtig. Mooi materiaal.

Duidelijke en aangename gebruikersinterface en zeer snelle levering

Ik heb deze ervaring als zeer prettig evaren door een zeer aangename en overzichtelijke gebruikersinterface en ontvangst van het product in <24 uur.

Super kwaliteit

Ik heb armbandjes gekocht en ze zitten echt super fijn en ze zien er ook uit als echt goede kwaliteit

Subtiele schoonheid

Ik bestelde mooie armbandjes voor mijn dochtertjes. Zodat ze hetzelfde hebben. Het was mooi en stevig verpakt en degelijk van kwaliteit. Snelle verzending, niets op aan te merken. Veel mooie juwelen dat het kiezen moeilijk maakt.

Al vaker besteld en altijd super tevreden! Goede kwaliteit en snelle levering. Ook de klantenservice reageert snel en vriendelijk op vragen.

Het perfecte cadeau!

Prijs - kwaliteit verhouding is top. Het is niet duur en daarom betaalbaar. Voor je geld krijg je een hartstikke mooi sierraad van goed kwaliteit. Ik had zelf een gegraveerd armbandje besteld en was ook nog eens de volgende dag binnen.

uitstekend

snel geleverd volgens afspraak

Wat een cadeau en service!

Ik kwam op de website terecht via Google en was erg verrast door het assortiment en de prachtige artikelen en de prijs. Na de snelle levering en het prachtige cadeau van goede kwaliteit ben ik super tevreden en ga zeker vaker cadeau bestellen.

Het was top wat ik besteld heb en super mooi

Super!!

Mooi en super snel!!

Mooie producten, snel geleverd

Mooie gravering op een pen laten drukken en dit was ontzettend snel geleverd! Erg blij mee

Precies zoals gehoopt

Heel simpel besteld en gekregen wat ik wilde.

Stoere kinderketting met telefoonnummer

Ketting met naam en telefoonnummer voor mijn zoontje, maar gewoon stoer zodat hij hem ook om wil. Mooie kwaliteit.

Buskesdries 3

6673DP Andelst