Mooie kwaliteit, snelle levering.

Zoals ik al zei: mooie kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en fijne kwaliteit! Het was volledig zoals gevraagd!

Sieraden

Leuk en mooie producten. Super blij mee. Vandaag besteld en volgende dag ontvangen, fantastisch. Een hele mooie sieraden ook. Top kwaliteit.

Echt goed

Het bestellen via de website gaat soepeltjes. De producten en de mogelijkheden zijn duidelijk omschreven. De ondersteuning van de klantenservice is echt goed en snel en zeer klantgericht. Dank voor de zeer goede en snelle service. Christel

Snel

Ontzettend snel geleverd. Ziet er mooi uit. Zeer blij met mijn aankoop.

Snel en super verzorgd

Heel blij met mijn aankoop. Cadeau voor mijn vriend. Heel snel geleverd, super verzorgd verpakt en een feestje om cadeau te geven

Uitstekend geschenk met meerwaarde.

Een zeer vlotte levering met een kwaliteitsvol cadeau!

Dit is de 3de keer dat ik bij jullie bestel.En wederom een mooie heren armband en snel verstuurd.

Een mooi cadeautje besteld, een goudkleurig armbandje, was mooi ingepakt, ben zeer tevreden, mede ook over de snelle bezorging.

Pracht van een resultaat

Gemakkelijk en eenvouwdig te bestellen. Snelle levering.goed verpakt bij verzending.de armband is super mooi.hij is er blij mee

Duidelijke website en snelle levering. Mooi producten

Slechte jwaliteit

Korting heel erg moeilijk in te passen Mail je er over,dan krijg je korting de de volgende keer.Er komt heus geen volgende keer!

love it!

Helemaal blij met mijn bestelling vol cadeaus

Erg netjes afgewerkt alleen iets kleiner dan verwacht.

Goede kwaliteit en uitstekende service..

Niet alleen mooie producten maar ook goede service, zelf een fout gemaakt met bestellen, wat gelijk word opgepikt door klantenservice. Netjes een mail met verschillende opties en alsnog de volgende dag binnen. Helemaal top!

geweldig

ik ben erg tevreden over jullie prijs en kwaliteit zijn erg goed alles ook keurig in gepakt complimenten

Snelle levering, goede kwaliteit, niets op aan te merken

Snelle goede service met goede prijs kwaliteit verhouding

Voor mijn toekomstige vrouw een setje sieraden besteld voor haar verjaardag wat ze graag wilde hebben voor bij haar trouwjurk ( die ik niet mag en wil zien) Door de goede kwaliteit en snelle service zag ik die glinster in haar ogen bij het openen van het kado wat mij een mooi gevoel gaf dank je daarvoor

Alles was zoals afgebeeld. Heel blij met de nieuwe juweeltjes.

Mooie producten met goede service

De producten zijn van goede kwaliteit en worden snel geleverd in een mooie verpakking.

Kado waardig

Ziet er mooi uit echt een kadootje om weg te geven.

Prachtige armband

Goede service, snel geleverd. De armband is exact zoals beschreven en zoals op de foto. De korting was heel goed meegenomen.

ONWIJS BLIJ!!

Ooooh wat ben ik dankbaar dat ik jullie ben tegengekomen. Voor mijn vriend heb ik bij jullie een mega mooie gouden ketting besteld met mijn vingerafdruk er op. Hij was zó enthousiast. Het was het perfecte 5,5 jaar relatie cadeautje en ik ben jullie eeuwig dankbaar. Kreeg er zelfs nog een klein armbandje bij die ik sinds dien niet meer heb afgedaan. Nogmaals: dank!!

Mijn eerste sierraad van jullie kreeg ik cado van me zusje. Inmiddels al een aantal sieraden zelf besteld bij jullie. En ook als cado voor andere. Ben zeer tevreden erover en draag mijn sieraden met plezier.

fantastisch

me vriend is vader geworden en heb hem verrast met een mooie sleutel hanger van DRKS. hij vond hem super gaaf! helemaal tevreden❤️

Buskesdries 3

6673DP Andelst