Snel geleverd, goede kwaliteit.

Pakje werd snel geleverd en zag er uit zoals op de foto. Goede kwaliteit. Zeer tevreden.

Zeer goede kwaliteit

Het is een zeer goede kwaliteit, verkleurt niet. Als je iets laat graveren komt het er netjes op en gaat ook niet fout. Het krast niet en gaat niet snel kapot. Buiten de goede kwaliteit is er ook een snelle levertijd en zijn er geen probleem met verzendingen. Echt super!

Héél toffe juwelen en vlotte levering!

Heel tevreden over de aangekochte juwelen! Vlotte levering en heel leuke mooie producten aan betaalbare prijzen. Ik zal zeker nog bij jullie bestellen!

Mooi sieraad netjes met de namen van mijn dochters er in gegraveerd, ik ben heel blij en met trots draag ik hem dan ook. Snelle levering

Helemaal tevreden!

Binnen een paar dagen de bestelde items ontvangen. Ook gepersonaliseerde spullen zien er goed uit. Alles is precies zoals op de foto en lijkt prima kwaliteit. Alles was los verpakt in een mooi wit zakje.

Prachtig

Ik heb ‘n ‘where we met’ armbandje besteld voor mijn verloofde en ze vondt het prachtig. Ik raad iedereen aan zo een cadeautje te halen voor/zijn verloofde of echtgenoot te halen. Twijfel geen moment !

Een goeie service

Alles was naar wens.

Snelle levering en mooi afgewerkt, een origineel cadeautje

Wij bestelden een mooie goudkleurige pen met gravering en kregen deze snel opgestuurd net zoals beschreven. Een origineel cadeautje waar ze vast heel blij mee zal.zijn

Super service, snelle levering!

Super bedrijf! Het product zag er geweldig uit en was ook super snel geleverd. Helemaal blij mee

Had geen heel hoge verwachtingen van het sieraad vanwege de prijs maar werd aangenaam verrast. Ook de levering ging snel en het was mooi verpakt.

Snelle levering goede kwaliteit

Super snel bezorgd en naar tevredenheid gegraveerd!! Heel tevreden!!!?

Armband is binnen en hij is er mooi. Precies naar mijn zin mijn partner was er ook erg blij mee

Grandioos

Snelle perfecte levering. Was een verassing voor mijn dochter. Letters van haar dochters en haar zelf gegraveerd in een ronde hanger. Toen ze het doosje open maakte huilde ze van blijdschap. Dat zegt genoeg toch!!

Snel in huis en een prachtige penning!

Heel snel een prachtige hondenpenning mogen ontvangen. Het werd geleverd in een mooi doosje. Ik ben er heel blij mee! Kwaliteit is zeer goed. Gravering zeer duidelijk.

Snelle levering, mooi ingepakt, goed prijskwaliteit verhouding

Super snelle levering ook als het halen nig gepersonaliseerd moet worden. Netjes ingepakt in doekjes en een goede omverpakking. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

DRKS voor al je sieraden!

Het uitzoeken van de bruidsarmband van onze dochter was al een feestje. Zoveel mooie armbanden! Ook zo fijn dat de armbanden in verschillende maten te bestellen zijn. Eentje besteld en de volgende dag werd het al bezorgd. Supersnel! Mooie armband waar ze heel tevreden mee is!

Zoals omschreven ook geleverd

Snel en goed geleverd !

Heel mooi

Ik vond het heel mooi zelfs de verpakking.

Mooi product en super fijne communicatie en meedenken!

Mooi product! Hele snelle communicatie en werd goed meegedacht met de wensen die ik had! Zeker positief en een aanrader ;)

Alles uitstekend!

Handige website, overzichtelijk en leuk ingepakt. Top!

Snel en goed geleverd

Prima flesopener. Mooi gegraveerd. Werkt prima. Blij mee.

Snel bezorgd en mooi verpakt

Het was binnen 24 uur binnen en erg mooi verpakt een mooi folietje en dan nog in een mooi zakje

Super chiq en schattig

Super leuk en mooi onze kids zijn er blij mee maar ook alle neefjes en nichtjes

Supersnelle levering..en mooie kwaliteit..geweldig!

Producten de volgende dag al in huis met gravering op, mooie kwaliteit, we zijn zeer tevreden en kinderen helemaal blij gemaakt met hun armbandjes!

het geleverde voldeed volledig aan onze verwachtingen

Het bestellen ging heel gemakkelijk en de bestelling werd in zeer korte tijd geleverd.

Buskesdries 3

6673DP Andelst