het geleverde voldeed volledig aan onze verwachtingen

Het bestellen ging heel gemakkelijk en de bestelling werd in zeer korte tijd geleverd.

Echt top!

Ik bestelde een ring met initialen van mij en de kinderen voor mijn vriend. De website is super gebruiksvriendelijk en de ring was supersnel in huis. Het resultaat is prachtig en dat voor een hele nette prijs. Kortom; aanrader!

vlotte verzending van de mooie armband.

Mooie kwaliteit en een sieraad voor mijn arm.

Besteld en met een dag in huis en helemaal goed. Niet verwacht, maar TOP

Alles precies ontvangen zoals voorspeld

Snelle levering goede kwaliteit

Super snelle levering, mooie kwaliteit, duidelijke communicatie

Super blij met mijn ketting van stainless steel. Verkleurd niet! Snel mogen ontvangen, ketting zelf vind ik best lang jammer dat je hem niet nog korter kan dragen.

Wat een fantastische sieraden

Ik heb 2 armbandjes besteld. Bij een van de armbandjes had ik er voor gekozen om er een tekst in het doosje te laten zetten. De doosjes waren heel mooi verpakt met cadeau papier. Op het doosje met tekst er in zat een sticker met kruisje en op de pakbon werd aangegeven dat dit het doosje met tekst was. Zo handig! Duidelijke site, snelle levering, goeie kwaliteit sieraden en leuke prijzen. Wij zijn heel erg tevreden.

Vrij snelle levering en mooi sieraad!

Een sieraad aan mijn vriend cadeau gedaan. Kwam een dag later aan dan was aangegeven. Mooi product!

Mooi product met een uniek bewaardoosje

De oorbellen zijn prachtig en dan wordt het ook nog in een mooie bewaardoos gedaan. Hierdoor blijft dit een mooi aandenken voor een speciaal moment!

Prachtige sieraden!

Zo snel ontvangen en supermooi, aan mijn zussen gegeven voor onze vorige week overleden moeder.

Super leuk!

Een paar leuke items gekocht voor mijn partner en voor mijn bruidsmeisjes. Allemaal gegraveerd en is supermooi afgewerkt! Heel tevreden!

Snel geleverd leuk ingepakt

Mooie solide hanger alleen lettertype vrij klein maar weet niet of dit uitmaakt als je de tekst verdeeld over voor en achterkant

Snelle levering, goed kwaliteit

uitstekend

snelle levering, kwalitatieve sieraden en een hele nette gravering.

Top service!

Een bestelling gedaan met gravering. Product en gravering waren boven verwachting en erg snel thuis bezorgd. Zeer tevreden!

We hadden een probleem en die is netjes opgelost.

Fijn bedrijf, snelle levering laatst voor de 2e keer besteld en denk dat nog vaker gaat gebeuren

Supersnelle service, prijs /kwaliteit geweldig. Heel blij mee.

Gekozen voor armband met vier kleine hartjes. Hierin de namen van de allerkleinsten in onze familie. Ze wonen niet in de buurt maar op deze manier zijn ze dagelijks een beetje bij me.

Super mooi

Prachtig gepersonaliseerd sierraad. Gegraveerd zonder extra kosten en de volgende dag al in huis. Perfect! Goede prijs kwaliteit verhouding!

Goed en snel!

Ik had niet verwacht dat een cadeau met persoonlijke boodschap zo snel gemaakt zou zijn. Super!

Niet kleurvast moeder/dochterarmbanden

Na een maand mijn armband te dragen ging deze op bepaalde aanhechtingen af ( ringetjes om hartje aan elkaar te houden). De gouden kleur gaat weg. Meermaals een mail gestuurd maar ze lachten dit telkens weg en zeiden dat het nauwelijks te zien was. Jammer...

Ben erg blij met mijn bestelling.

Het bestellen ging erg gemakkelijk. En de volgende dag in huis was ideaal.

Super service Snelle levering

Online besteld en mocht het op kantoor afhalen, het lag de zelfde dan nog klaar! (Redde het alleen helaas niet om het zo snel op te halen)

Buskesdries 3

6673DP Andelst