Prachtige armband

Voor onze ceremonie meester van onze bruiloft een mooie armband besteld met persoonlijke gravering, erg mooi geworden. Leuk om te geven, ze was er erg blij mee!

Mooi product, snelle levering

Prachtig product, zoals aangegeven op de website. Snelle levering! Super tevreden!

Heel mooie producten

Mooie sieraden

Goede en snelle levering

Netjes verpakt en snelle levering

Leuke sieraden, snel geleverd

Veel keuze. Leuke site

Heel erg tevreden

Netjes op tijd afgeleverd

Mooie exclusieve artikelen

Van de week de gouden pennen besteld en laten graveren. De gouden pennen waren wat klein en het graveren begon aan de verkeerde kant van de pen dus aan het schrijf gedeelte ipv aan de bovenkant. De pennen waren heel mooi ingepakt alleen rammelde ze los in het doosje. Ik heb ze uitgepakt en proberen vast te maken. Het was geen heel mooi gezicht. Misschien zou daar nog naar gekeken kunnen worden. Het doosje was zelf wel heel mooi!

Precies zoals je t ziet op de afbeelding

Super mooi!! Snel geleverd

Snelle levering, mooi resultaat

Bestelling was snel gemaakt en geleverd en de personalisatie zag er mooi uit. Ontvanger van het cadeau is er bijzonder blij mee

Sieraad was snel bezorgd, keurig verpakt en in een mooi gegraveerd doosje. Erg tevreden.

Weer een mooi armbandje super snel geleverd

Weer een mooi armbandje super snel geleverd

Netjes en snel geleverd

Mooi product! Leuk ingepakt!

Manchetknopen

Erg mooie gepersonaliseerde manchetknopen gekocht voor mijn verloofde. De persoonlijke boodschap in het doosje maakte het helemaal af en een prachtig cadeau om te geven. Ik heb al meerdere artikelen op mijn lijstje staan die ik voor onze bruiloft wil aanschaffen

Snelle levering en mooi product!

Het was precies wat we zochten 'vriendschaps armbandjes' als en voor 3 vriendinnen. Ook het toevoegen van een berichtje blijft leuk!

Je betaald best wel een bedrag maar je krijgt het er super erg voor terug echt top !!

Heel mooi sierraad.

Heel erg mooi sierraad en super snelle bezorging. Heel erg tevreden en blij mee.

Super mooi armbandje

Snelle levering en supermooi gemaakt

Perfect!

Hele goede prijs kwaliteit verhouding!

Helemaal top

Ik heb de sleutelhanger met onze eerste ontmoeting, hij is zo prachtig geworden, boven mijn verwachtingen! Een prachtig en origineel cadeautje voor mijn man zijn verjaardag.

Perfect!

Cadeautjes besteld voor onze bruiloft. Meer dan tevreden en hele mooie producten!

Keer op keer weer super tevreden over de kwaliteit van de producten, als de service & levering. Bij elke speciale gelegenheid breng ik een bezoekje aan jullie site & zit er iets in mijn winkelmandje !

Super Qualität

Bin mehr als zufrieden mit der Qualität und der Art wie es verpackt war als es angekommen ist.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooi verpakt. Cadeau zelf ook mooi

Snel en super kwaliteit

Snel geleverd en mooi kwaliteit!

Zo goed

Wauw wat prachtig! En zo snel thuis! Erg blij mee prachtig kado

Buskesdries 3

6673DP Andelst