Mooie armband

Hele mooie, stevige armband. Precies zoals omschreven op de website. Ook de maten zijn goed omschreven. Blij mee!

Top geregeld, snel geleverd en op maat gemaakt!

Voor de bruiloft van onze oudste leek het me leuk setjes manchetknopen te bestellen Voor diverse genodigden. Geweldig om zelf de gravering te bedenken en dan ook nog mogelijkheid om individuele tekst toe te passen voor de cadeauverpakking! Supersnel geleverd en dus helemaal top. Verwachting overtroffen! Zo kan het dus ook...! Ik ben fan!

Heel tevreden

Dit is inmiddels al het 5e product dat ik hier koop en ben steeds weer tevreden over de kwaliteit.

Snel netjes en mooi voor een schappelijke prijs

Makkelijke uitleg bij graveren. Op zaterdag besteld en op maandag bericht dat het verstuurd is. Netjes in kadoverpakking en ook nog de moeite genomen om met een merkje aan te geven wat in welk doosje zit. Mooie gravering, snelle levering en voor een mooie prijs.

Fijne service

Ik had een bestelling gedaan. Kreeg het idee dat het fout was gegaan. Inderdaad de bestelling was niet aangekomen. Ik vond dit heel jammer 2 dagen later concact opgenomen en werd vriendelijk geholpen door de chat. De volgende dag was mijn.bestelling in huis. Heel fijn geholpen door de snelle service. Bedank hiervoor. Groetjes Inge

Snelle service en artikel net zoals beschreven.

Zeer snel gekregen. Je kon alles zeer goed opvolgen. Artikel heel mooi.

Keurig pakket, snel ontvangen Top!

Tevreden met snelle levering en aankoop!

Leuke site, leuke sieraden!!

Prima site met makkelijk te bestellen sieraden, super leuk dat er een boodschap op het doosje geschreven kan worden. Top!!

Polsband dat ik bestelde is zeer mooi mijn man was er dol op Volledig goede kwaliteit

Super mooie sieraden!

Zeer tevreden! Eerst contact gehad met de klantenservice, omdat ik twijfelde over de lengte vd armband. Hier werd ik snel geholpen. De goede maat armband besteld en het was snel geleverd! Zeeeer tevreden klant!

Super mooie armbanden en snel geleverd

Ben zeer tevreden

Super service

Mijn bestelling werd super snel geleverd, was perfect afgewerkt en mooi verpakt. Mijn man was heel blij met zijn cadeautje

Wow

Super snelle levering , goede mooie kwaliteit

Perfect service

Sieraden besteld i.v.m. miskraam. Producten zijn zoals ik verwacht had en hele snelle levering. Heel erg tevreden met mijn sieraden.

Goed product en snelle levering

We hebben een gevlochten heren armband gekocht. Hij is mooi, degelijk en werd super snel geleverd. De persoonlijke tekst in het doosje maakte het cadeautje helemaal af!

Erg leuk,zulke zeer persoonlijke kadootjes.

Wat leuk,dat je een persoonlijke tekst kunt laten graferen. En 's avonds besteld,de volgende dag al in huis! Geweldig!

Product nog steeds niet ontvangen kortom waardeloos.

In de zeik genomen. Adverteren met wordt zelfde dag verstuurd en de volgende dag of die er op geleverd en bijna een week later nog niet hebben is gewoon mensen in de maling nemen.

Stuk

Mooie armband en heel snel geleverd.

Hele snelle service!

Ik stelde een vraag via de website en kreeg meteen antwoord. Ik had de bestelling eind vd middag gedaan en had het de volgende dag, mooi ingepakt, al in huis. Erg blij met deze snelle service!

super mooie dingen

super snelle levering, super mooie dingen en uitstekende service

Van het begin tot de bezorging geweldig. Na het plaatsen een bericht ontvangen waarin je als koper het gevoel krijgt gewaardeerd te worden. Daarna ook nog eens een zeer snelle levering. En als klap op de vuurpijl een vrouw die gelukkig werd na het openen van het mooie kadootje. Dikke 10 voor de service

heel fijn en snel

maken heele mooie gepersonalizeerde cadeus voor iedereen man of vrouw. Mooi kwaliteit en snel geleverd!

Mooie armband

Hele mooie armband, snelle levering, leuk verpakt. Alleen jammer dat het bandje gelijk stuk is. 1 x dragen en een leren bandje knapt los uit de sluiting.

Snel geleverd en duidelijk wanneer het geleverd werd..

Ik had een armbandje besteld. Was mooi ingepakt en binnen 2 dagen al geleverd..

Voor mijn dochter een kettinkje met hartje besteld. Mooi gegraveerd en heel snel binnen. Hopelijk blijft de ketting lang mooi van kleur. Het was trouwens ook leuk ingepakt. Ik ben erg tevreden.

Buskesdries 3

6673DP Andelst