Mooi armband

Zeer tevreden. Snelle leveranciering goede kwaliteit

Na het plaatsen van een verkeerde bestelling kreeg ik een bon t.w.v. 50% korting voor mijn nieuwe bestelling.

Geen levering

Op donderdag een bestelling gedaan die de volgende dag geleverd zou worden. Helaas, het is nu dinsdag ( week later ) en er is nog niets. Klantenservice legt het balletje bij post.nl en is vaag over de leverdatum. Verder geen enkele compensatie. Alleen een sorry voor het ongemak. Mijn cadeautjes zijn nu dus te laat!! Heel jammer. Ik bestel nooit meer.

Prachtig!

Ik heb een gepersonaliseerde wijnstopper besteld. Mooi gegraveerd! Helemaal naar wens!

Erg tevreden!

Snelle levering, mooi ingepakt, ziet er prachtig uit! Nog beter dan verwacht.

Ik ben zeer content met de bestelling en aflevering daarvan

Goede en vlotte afhandeling van mijn bestelling

Mooie armbandjes besteld voor de kleinzoons (tweeling). Netjes gegraveerd en de prijs was helemaal keurig. Mooi verpakt ook.

Super service!

Super snel geleverd en erg mooi verpakt. De tekst aan de binnenkant van het doosje was ook heel mooi gedrukt. Ik kom hier vaker terug!

Valt zwaar tegen

Volgens jullie gegevens zou de armband geschikt zijn voor een pols omtrek van 18 tot 20 cm. En als ik dan de armband opmeet is die 23 cm. dus veel te groot. Kan niet retour is gegrafeerd. Dus weggegooid geld. M.vr.gr. Theo Westerhof

Snelle levering en prachtig product

Ruime keus en snelle levering

Heel fijn om iets te bestellen bij DKRS Zoveel keus en goeie kwaliteit. Ook zo leuk dat je een tekst kunt laten zetten in het doosje. Dat maakt het helemaal af!

Hii was snel kapot

Hij was snel kapot met dat lipje deed er seconde lijm in en hij doet het volopig weer het is een goed product voor de rest ik raad het zeker aan!

Beter dan verwacht

Ik vond het hele process heel soepel gaan en de verpakking was super mooi. Nog niet open gemaakt, maar ik heb er vertrouwen in dat het niet zal teleurstellen.

Mooi product, netjes verpakt

Mooie ketting, netjes gegraveerd. Mooi ingepakt en op tijd geleverd. Top! Overigens niet mijn eerste bestelling, altijd tevreden resultaat.

Schitterend

Zeer mooi

Scheef gegraveerd

Snelle levering en mooi verpakt. Sieraden zien er mooi uit, heb kinder SOS armbandjes besteld. Helaas staan de telefoonnummers scheef gegraveerd had wel iets beter gekund. Gratis oorbellen die je krijgt aangeboden zaten er niet bij.

Prachtige sieraden en luxe cadeauverpakking

Van DRKS heb ik 2 armbandjes en een setje oorbellen ontvangen. Deze waren per stuk erg mooi ingepakt. Echt een cadeautje om te ontvangen voor mijzelf! De sieraden zijn prachtig en de verzending was zeer snel, ook met persoonlijke tekst. Heel erg blij mee.

Snel geleverd en netjes ingepakt

Geweldigg

1 voor mij en 1 voor me vriend besteld, hij heeft best grote polsen maar het past echt perfect, en bij mij past het ook perfect met mijn kleine polsen. Niks te klagen! Mooi gegraveerd!

Super!!

Heb hier al vaker sieraden besteld en steeds weer goeie levering, mooie producten. Zeker een aanrader!!

Heel erg mooi

Hele mooie gegraveerde armbandjes besteld! Ben er super blij mee en het resultaat is prachtig! Ook leuk dat je in het doosje een berichtje kunt zetten.

Mooi

Het pakketje was goed geleverd en zijn dik te vrede mee. Als weer iets willen kopen dan zijn jullie aanbevolen.

Bijna helemaal goed

Alles zag er top uit, echter jammer dat er op 1 van de heupflessen niet de gewenste tekst op de achterzijde stond. Terwijl dit wel was aangevinkt bij de bestelling.

Snelle levering van een mooi armbandje!

Mooi product! De finishing touch vind ik de persoonlijke boodschap die je kan toevoegen aan het doosje! Mooi om te geven en te ontvangen!

Slordig gegraveerd bij 1 muntje .

Ik had een ketting met muntjes besteld. 1 van de muntjes met naam erop was erg slordig gegraveerd. Deze had OVERNIEUW gedaan gemoeten. De ketting zelf viel ook wat tegen. Op de foto’s leken de muntjes groter dan werkelijkheid. Het is allemaal erg klein.

Buskesdries 3

6673DP Andelst