Voortreffelijke service

Ketting met vingerafdrukken besteld super snel geleverd en super netjes gedaan. Als het niet goed is krijg je snel bericht en wordt alles netjes en correct geregeld

Goed!

Een cadeau voor mijn moeder haar verjaardag gekocht een armband en een ketting met een foto hanger. Mooie reactie gehoord. Snel bezorgd. Alleen jammer dat ik geen voorbeeld kreeg te zien van de foto hanger.

Prachtige moeder-dochters armband

Wat een leuke armband en wat een degelijke kwaliteit! Mijn beide dochters verrast met een gedeeld armbandje. En heel leuk ontwerp van de asymmetrische hartjes, vol trots een zelfde verbinding om de arm.

prachtig sieraad, precies naar mijn wens

Mooie ketting met bijzondere hanger. Gegraveerd en mooier dan ik had kunnen dromen. Ben er ontzettend blij mee en draag mijn ketting met trots!

Mooi

Snelle levering mooi afgewerkt degelijke kwaliteit

Fijne ervaring

Helemaal top

Het blijft even afwachten hoe het eruit komt te zien als je iets laat ingraveren, maar dit ziet er echt goed uit!! En het was de volgende dag al geleverd. Heb al meer besteld bij drks en ik ben echt zeer tevreden. Er staan nog een aantal items op mijn verlanglijstje, dus er komen zeker nog een aantal bestellingen.

Prachtige ketting

Een leuke gegraveerde ketting gekocht als cadeau. Echt heel mooi en de optie om een inscriptie toe te voegen in het doosje is ook fijn.

Mooi product, verrassend leuk ingepakt!

snelle en correcte levering

vandaag besteld, morgen geleverd klopt volledig! mooie armband, wel iets klein "naamplaatje" (maar dat is mijn mening) Ben benieuwd wat mijn vriend ervan zal vinden.

Goeie site

Snelle levering goeie service!

Mijn vader is blijf met zijn cadeau

Ik had een armbandje als cadeau voor me vader besteld. Hij is zeer blij

Ik zocht een mooi sieradenset voor mijn huwelijk en kwam terecht bij DRKS. Ruim assortiment in compleet setje. Ik heb gekozen voor parels. Ze kwamen in een mooi doosje en ik had gekozen om in de binnenkant de datum van mijn huwelijk te zetten. Wauw, ze zijn mooi. Kreeg veel complimenten

Heb een armbandje gekocht en goeie kwaliteit

Zeer tevreden:)

Hele goede service en snelle levering!

Echt geweldig

Ik had de ketting besteld en een paar dagen erna had ik ze al in de mail gekregen de ketting is echt kei mooi en sterk materiaal ik ben er echt super blij mee

Mooie producten met snelle levering

Alles was super snel in huis en echt prachtig dat je de meeste producten kan personaliseren. Ik had een opener besteld en ik weet nog niet helemaal wat ik van de kwaliteit vind, het voelt een beetje zacht, maar ziet er wel prachtig uit.

Prachtige en fijn afgewerkte boekenlegger en juweel

Mijn boekenlegger is stevig maar tegelijk ook dun genoeg om geen afdruk in mijn boek na te laten. De inscriptie is zorgvuldig aangebracht. Ook in de armband is de inscriptie heel fijn aangebracht. Mooi afgewerkt. Je vindt bij DRKS heel originele cadeautjes en ook de levering is echt heel zorgvuldig: in een mooi doosje met tekstje erbij. Voor herhaling vatbaar.

Snelle bezorging en mooi mijn mannetje vondt het mooi

Snel makkelijk en goed

Je krijgt precies wat je besteld, inclusief graveren, snel geleverd.

Super snel!

Dag 1 iets met gravering besteld en de volgende dag had ik het al ontvangen. Mega snelle service. Materiaal is ook van mooie kwaliteit.

Prachtig

Vind het service super goed en het product is zo mooi niet normaal kwaliteit

Wauw

Hele fijne ervaring. Bestelling boven verwachting en snelle levering

Heel snelle levering,en heel mooi , ik ben er heel erg blij mee

Mijn ervaring,dit is de tweede keer dat ik iets bij jullie besteld heb ,alle twee de keren ,heel erg blij mee ,mooi afgewerkt.

Buskesdries 3

6673DP Andelst