Mooie armband, op tijd geleverd

Mooi gegraveerde armband van goede kwaliteit en vlot geleverd voor een prima prijs!

Alles was tip top!!!

Alles was tip top inorde, van bestelling tot levering. Hele snelle levering waardoor ik nooit teleurgesteld werd en mijn cadeau áltijd op tijd kon afgeven! En de cadeaus op zich waren allemaal nauwkeurig afgemaakt en allemaal gepersonaliseerd zóals ik het wou. Alle geschenken hebben een échte wauwww effect bij mijn familie en vrienden achtergelaten. Zeker voor alle gelegenheden aan te raden!!! Nogmaals Bedankt DKRS voor het nauwkeurig en prachtig werk dat jullie leveren!

In één woord top!

Ik heb een goudkleurige pen met inscriptie besteld en de pen werd volgens voorbeeld binnen 3 dagen geleverd. Superblij mee want artikelen met inscriptie die wij al eerder hebben besteld via een andere website zijn nog steeds niet binnen ondanks de spoedlevering die we voor alle zekerheid hadden aangevinkt. Sterker nog: het duurt nog een week of 2, ver na de heugelijke datum waar het voor bedoelt is. Zeker een aanrader!

Mooi armband

De bestelling kwam op tijd aan, waardoor papa op tijd een leuk gepersonaliseerd armbandje ontving :) echt een leuk ding voor een goede prijs!

Mooie sierraden

Mooie sierraden en de volgende dag al in huis. Fijne service!

Prachtige sieraden, mooie kwaliteit

Hele mooie gepersonaliseerde sieraden besteld. Een armbandje voor mijn man, kleintje en mezelf en een sleutelhanger voor opa. De gravering is echt perfect gedaan en het is super mooi ingepakt. Echt een aanrader!! Xx

zeer mooi

een leren armband voor mijn vriend met de namen van de kinderen erin gegraveerd. Hij is er superblij mee, zeer mooi gegraveerd

super levering en goede service

super levering en goede service!

Snelle levering en precies zoals verwacht

Goed product. Ziet er mooi uit. Super snelle service

Vlug geleverd en mooi gedaan. Mvg

Sommige cadeaus zijn niet in woorden uit te drukken

Ik heb afgelopen week vanwege verjaardagen en vaderdag meerdere bestellingen gedaan. Het was echt een geweldige keuze om bij DRKS te bestellen. Wat een prachtige cadeaus en een geweldige service. Ik zal nog vaak bij DRKS bestellen, elke keer is weer een feestje! Blij dat ik jullie heb gevonden!

Snelle levering & goede kwaliteit

Last minute een vaderdag cadeau kunnen bestellen. Ik geloofde in het begin niet dat het de volgende dag geleverd zou worden maar vol verbazing lag het in de gang door de brievenbus! Super goede service en goede kwaliteit! Mijn man was er super blij mee en ik natuurlijk ook!

Wauw!

Wat een ontzettend leuk ding om cadeau te geven. Onwijs blij der mee, goeie service en snelle levering.

Prachtig gepersonaliseerde armband!

Snelle levering, ruime keus, goede kwaliteit en lage prijs!

Mijn ketting was er erg snel en duper Mooi! Heel blij mee.

Top, altijd snel geleverd

Meerdere malen al dingen besteld. Altijd snel geleverd, goede kwaliteit en veel keuze!

Zeeer tevreden

Snelle, correcte service. Snelle levering. Mooie afwerking

Mooie armband, slechte kwaliteit

Heren armband met gravure besteld. De armband is erg mooi, maar de kwaliteit is ondermaats. Er zitten bruine vegen aan de zijkant in het materiaal en sommige schakels buigen niet. Helaas kan het niet meer terug omdat het een gepersonaliseerd product is.

Goede service!

Enorm veel keus in luxe sieraden tegen een lage prijs op de website. Levering was snel en goed geregeld en het was leuk verpakt.

Fijne klantenservice

Toen ik een probleem had met mijn bestelling, een kras op het geleverde product, kon ik gemakkelijk contact opnemen met de klantenservice. Ze hebben snel voor een oplossing gezorgd. Erg fijn in deze tijden.

Snelle levering en mooi product. Kralenarmband met gravering. Helaas was deze bij mijn vader te klein, maar fijn contact met drks om tot een passende oplossing te komen. Tevreden over de service.

Prachtige sieraden en ook betaalbaar en ook nog is de volgende dag in huis. Fantastisch.

Armband besteld voor vaderdag en de armband was verschrikkelijk mooi en precies zoals ik besteld had, netjes afgeleverd in een mooi doosje en ingepakt en snel verzonden, volgende dag al binnen. Ik kan deze site echt aanbevelen levert top product, ik was zeer tevreden en de ontvanger van de armband was ontroerd

Mooi origineel cadeau, snel in huis

Gescoord bij het kersverse bruidspaar met onze persoonlijke taartschep. Ze waren heel enthousiast en blij met ons cadeau. Leuk om te geven. Kort van te voren besteld en snel in huis. Heel tevreden!

Buskesdries 3

6673DP Andelst