Leuke gepersonaliseerde cadeau!

Ik wist niet wat ik voor vaderdag moest kopen totdat ik op de website van DRKS kwam. Een leuke kralenarmband welke ik heb gepersonaliseerd. Een super blije papa! En een cadeau met een betekenis. Super snelle levering ook.

Binnen een dag was het (vaderdag)cadeautje bezorgd, gegraveerd en wel. Ook was het ontzettend leuk ingepakt, dank jullie wel! (Ook namens papa en de kids :))

Prachtig & perfect!

De bestelling wat ik, samen met onze zoon, voor vaderdag heb uitgezocht is echt prachtig! De armband is prachtig, ook de gravering is perfect en de armband was netjes en mooi verpakt. Het was een feestje voor onze zoon om cadeau te geven en voor mijn man om te krijgen. De levering was snel. Al met al zou ik zeker nog eens opnieuw een bestelling plaatsen.

Snelle bezorging en goede kwaliteit!

Mooi product met gravering ontvangen. Netjes zoals aangegeven. Ontvanger was super blij.

Snelle service! Prachtige kwaliteit.

Armband met gravering

Polsomtrek gemeten. Was 18,5 cm, dus gegaan voor de optie van 18,5 t/m 20,5 cm. Niet die van 17,5 cm. Armband is binnen en veel en veel te groot. Zo balen! Terwijl er is uitgegaan van de juiste uitleg/maatgegevens op de website. Nu zag ik tot mijn verbazing dat de armbandmaten zijn aangepast op de website. Net een paar werkdagen geleden besteld… Nu is de eerste maat t/m 18,5 cm. Als ik dat toen had geweten zat ik nu niet met een veel te grote armband. Zo zonde…

Goede kwaliteit - prima service

Helemaal zoals we gehoopt hadden! Mijn dochter en ikzelf zijn heel blij met de nieuwe oorbellen. Ook erg leuk dat een persoonlijke boodschap kan toegevoegd worden xxx

Heb al meerdere bestellingen bij jullie geplaatst en alles ziet er altijd top uit! En de bestelling wordt ook mega snel geleverd. In de toekomst plaatst ik zeker nog een bestelling :)

Super leuk vaderdag cadeau geworden

Heel snel geleverd en net zo mooi geworden als op de foto.

Super service

Heel tevreden over het bestelde kettinkje met gegraveerde hanger. Mooie kwaliteit en snelle service.

Al meerdere keren besteld bij DRKS, altijd mooie materialen, snel geleverd en netjes verpakt.

Hele mooie armband

Mooie herenarmband met gravering.. voor vaderdag. erg blij mee

Keurig!!

Heel mooi ingepakt! Keurig en vlug verzonden. Kleine lettertjes, maar ik had veel tekst.

Goede service en goede kwaliteit. Mijn man was super blij met zijn kado.

Al voor de 2e keer besteld. Super mooi en erg blij mee. snelle geleverd , ook erg fijn!

Prachtig resultaat, precies waar we op gehoopt hadden♥️

Snel geleverd, mooi resultaat, kwaliteit!

Mooie juwelen

Ik kan dat nu nog niet doen want ik zal ze pas dragen op 24-08-24 op mijn huwelijk

Origineel cadeau en snel in huis

Voor vaderdag een gegraveerde bahco sleutelhanger gekocht. Deze werd door papa met dikke tranen van geluk ontvangen! Papa vond het zonde om hem aan zijn sleutelbos te doen en heeft hem nu met trots aan z'n ketting om z'n hals hangen!

Mooi product, snelle levering

Grafeerwerk ook perfect, zou hier zo blind weer iets bestellen

Ik ben super tevreden!

Snelle goeie service

Top, precies naar mijn verwachting en snelle levering

Ik heb een armbandje besteld met daarin 4 namen en het kwam op perfect en snel aan super mooi kado

Mooi product en vlot geleverd, netjes ingepakt

Mooie ketting. Netjes ingepakt. Vlot geleverd

Prachtig vaderdag cadeau

Partner super blij met dit cadeau. Hele mooie pen en ook mooi gegraveerd.

Buskesdries 3

6673DP Andelst