Prachtig vaderdag cadeau

Partner super blij met dit cadeau. Hele mooie pen en ook mooi gegraveerd.

Super papa is enorm blij!

De maat is super, ziet er super stevig uit een goede kwaliteit. Papa was aangenaam verrast en fat is heel veel waard.

Mooie hanger en netjes, naar wens, gegraveerd.

Mooie hanger en netjes, naar wens, gegraveerd. De klantenservice was ook erg behulpzaam en vriendelijk (postNL dingetje). Ik ben blij en tevreden. Als ik weer iets gegraveerd nodig heb, kom ik hier terug!

Heel blij mee!!

Super blij met het armbandje met de pootafdruk van onze overleden hond. Pootafdruk komt helemaal overeen met de echte afdruk. Super gewoon. En ook nog een snel geleverd. En heb meerdere armbandjes van hun. En ze blijven mooi. Verkleuren niet.

Kleiner dan verwacht

Een leren armbandje met zwart plaatje besteld als vaderdagcadeau voor opa. Op het plaatje was voldoende ruimte voor het aantal leestekens dat ik nodig had. Na bezorging, die volgens planning was, opende ik nieuwsgierig het doosje. Ik was toch wel wat teleurgesteld in het formaat van het plaatje en met name het lettertype, dat zo klein was dat ik in eerste instantie dacht dat ik op de achterkant naar een code aan het kijken was. Ik denk dat het plaatje toch te klein is voor het aantal leestekens. Als ik dat van te voren had geweten, had ik het, denk ik, niet besteld…. De armband staat wel leuk om de pols en ik denk dat opa de intentie erg kan waarderen, ook al kan hij de tekst niet lezen…

Top producten

Zeer goede kwaliteit, mooie prijs en snelle levering!

Zeer slechte after sales

Het leuke is van de armband af Ik twijfel over de maat dus vroeg of de armband eventueel op mijn kosten kleiner gemaakt kon worden. Dit was niet mogelijk Zeer slechte service

Geweldige service

Hele snelle verzending,en heel veel keus!!

Prachtig!

Prachtige set juwelen voor mijn beste vriendin haar trouw gekocht. Zaten heel mooi verpakt en zien er kwalitatief dik oke uit! Was na twee dagen al geleverd. Ook het tekstje dat ik erbij heb laten zetten staat er leuk in. Ik ben blij dat ik bij jullie besteld heb voor deze speciale dag!

heel erg tevreden

Prachtige armband gekocht voor mijn man/ prijs prestatie perfect

Snel en mooi

Besteld en supersnel in huis. Erg mooie armband met gravering. Die ook netjes en duidelijk zichtbaar is. Mooi verpakt. Kortom aanrader!

Zeer mooi

Ben zeer tevreden

Snel en heel mooi ingepakt geleverd.

Goede service, vlotte levering, reageren snel op een vraag...

Fantastisch!

Heel mooi product (de pen met gravering) Laten inpakken, en door een labeltje met een kruisje en een kruisje op de pakbon kon ik weten voor wie welke was! Ook vroeg ik of de gravering op de andere zijde kon i.v.m. linkshandige, dit was geen probleem en is netjes gebeurd. Top kwaliteit product, goeie service, boven verwachting!

Top cadeau.

Top...erg leuke variërende originele cadeaus te verkrijgen. Mooi uitgevoerd. Niet duur. Snelle levering. En de keuze om jet in te laten pakken is ook fijn.

Super snel geleverd Product is zoals verwacht Netjes ingepakt

Mooie armband

Armband ziet er heel mooi uit, precies zoals ik hem had besteld. Was ook binnen 2 dagen binnen en mooi ingepakt.

Zeer goede service

Zeer goede service en producten! Echt een aanrader als je leuke en geen hoofdprijs wilt betalen voor goede kwaliteit.

Super goeie kwaliteit en origineel

Ik ben verrast door deze website zoveel keus en echt origineel. De producten zien er netjes uit. Prijs kwaliteit is goed in evenwicht.

niks ontvangen en krijg geen reactie op m’n mail

helaas niks ontvangen en op mijn mails hierover wordt niet gereageerd

Prachtig

Precies zoals de sieraden beschreven zijn. De gravering in de sieradendoosjes maakt het extra speciaal, helemaal als je het cadeau geeft. ♡︎ Snelle levering! Heel erg blij mij.

Mooie armband en snelle service!

Armband besteld voor vaderdag en de armband was een dag later al in huis. Precies zoals op de afbeelding hele mooie kwaliteit en mooi gegraveerd!

Betaalbare mooie herenarmband en super klantenservice

Door problemen bij Post.nl werd de armband, welke heel mooi is, niet de volgende dag bezorgd. Communicatie met klantenservice verdient ook 5 *****

Buskesdries 3

6673DP Andelst