Echt goed

Het is een mooi doosje en zeer snelle levering

Super service

Heel mooi onze dochter zeer blij mee een ketting met de naam van haar zoon

Prachtig

Ze zijn heel mooi

Super snel en super leuk.

Was snel besteld. Makkelijke site. Had een kimono naar kleindochter laten sturen. Was een brievenbus pakje. Kleindochter was erg verrast. Leuke kimono. Snel geleverd. Via Klarna betaald. Een tevreden Oma.

Tof juweel. Snel geleverd.

Voor herhaling vatbaar.

Super tevreden

Mooie sieraden ben erg echt heel blij mee.

Hele goede service

Al mijn vragen snel beantwoord. Telefonisch contact was erg prettig. Fijn dat er goed en vakkundig personeel is bij deze zaak.

Uitstekend!

Gemakkelijk en vlot kunnen bestellen. Snelle levering. Goed geïnformeerd geweest via mail.

Prachtig verpakt en erg mooi om te zien. De levering duurde wat langer. Maar vandaag precies op tijd.

Top kwaliteit en mooi gegraveerd!

De levering was erg snel. Ik ben zeer tevreden met het product! Ik raad het iedereen aan.

Ik blijf maar bestellen :)

Heel erg tevreden van DRKS! Ik bestel nu al 2 jaar regelmatig cadeau’s op deze site (soms ook voor mezelf oeps) Zodra er een gelegenheid aankomt is dit mijn go to zoekopdracht. Alweer heel tevreden met mn bestelling!

Verrassend goed

Door een fout van mezelf heb ik op vrijdagnacht een armband besteld met een verkeerde gegraveerde tekst. Hier kwam ik de volgende ochtend achter en heb ze meteen gemaild ik kreeg netjes terug dat het weekend was en de klantenservice niet aanwezig is en maandag mijn vraag behandelen. Op zondag kreeg ik bericht dat de armband verzonden is dus ik was al verdrietig. Nu tot mijn grote verbazing kreeg ik maandag dat ze het toch hebben kunnen veranderen vol spanning afgewacht en dinsdag de armband binnen gekregen dus onwijs blij om te zien dat het inderdaad was veranderd Top service!!

Alles tip top inorde

Uniek exemplaar

Een unieke sleutelhanger laten maken. Nog mooier als verwacht. Een heel mooi bijzonder cadeau om te geven.

Sleutelhanger besteld en laten graveren. Heel mooi. En in aanvulling had ik gevraagd of tekst erbij kon in doosje. Geen enkel probleem. DRKS was nieuw voor mij, maar echt een aanrader.

Hondenmedaillon gegraveerd

Vlotte levering en mooi product! Echt tevreden.

Ziet er super mooi uit

Goed en snelle levering

Mooi en snel in huis

Het is heel mooi geworden. En papa gaat er heel blij mee zijn op vaderdag

Ik dacht dat de 2 zijden van het slotje zou gebruikt worden voor de tekst.

De tekst op het slotje is onleesbaar Dit zouden jullie ook moeten weten en aangeven dat de Tekst te groot is voor op Het slotje. Op de foto is te zien dat beide kanten gebruikt wordt voor de tekst maar in dit geval is dat niet gebeurd en enkel 1 zijde van het slotje gegraveerd. Is veel te klein en onleesbaar zeer spijtig wat voor vaderdag cadeau had moeten zijn. Hebben we nog snel iets anders moeten kopen. Zonde van het geld en moeite!

Erg mooi

Erg mooi en snel geleverd. Zou hier zo weer bestellen.

Ziet er zoals beschreven uit, kwalitatief heel goedd

Super net slotje met keurige gravure

Mooi en handzaam slotje! Zeer netjes gegraveerd

Mooi gegraveerde hondenpenning

Mijn hondenpenning met de naam van m’n nieuwe pup besteld. Super snelle service. Mooi gegraveerd. En het kwam in een mooi doosje. Ik ben zeer tevreden! ❤️ Als ik er een foto bij zou kunnen plaatsen had ik dat gedaan, staat echt ook mooi aan de halsband van mijn nieuwe pup.

Uitstekend!

Super! Echt perfect!