Uitstekend!

Super! Echt perfect!

Super fijne site en mega snel verzonden

Groot assortiment met veel leuke items!

DRKS heeft een groot assortiment met veel leuke items. Ik kocht een cadeau, maar ik vind het zo leuk, dat ik het zelf ook zou willen hebben! Daarnaast biedt DRKS de optie om sommige items gratis te graveren. Dit maakt mijn cadeau meer persoonlijk.

Hele snelle levering. Echt top

Mooie sleutelhanger besteld en precies wat ik hebben wilde. Helemaal top.

Gewldig

De armband was precies zoals ik het verwacht had. Ik had het laten inpakken en ook dat was met zorg gedaan. Ik ben heel tevreden. Dank daarvoor.

SUPER!

Heeel blij met mijn bestelling. Volgende dag al in huis en je maakt het cadeautje extra bijzonder door de tekst die je gratis in het doosje kan laten zetten!

Mooie armband

De mannen armband zijn mooi , stevig en mooi om te dragen

Snelle levering en 100% content van het product

Snelle levering en 100% content van het product

Uitstekend!

Wat een onwijs mooie armband hebben wij mogen ontvangen. Niet duur en een hele goede kwaliteit.

Geweldig!

Niets op aan te merken. In 1 woord geweldig. Snelle levering en wordt via de mail op de hoogte gehouden.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd. Product voldoet aan de verwachtingen. Oorbellen zijn zoals de foto laat zien!

Mooie/strakke gravure in armband. Tevens netjes verpakt en snel verzonden. Heel blij mee!

Mooie armband, met mooie gravure, snel geleverd!

Aangename online shopping ervaring: Het is duidelijk uitgelegd hoe je de bestelling moet plaatsen en hoe je eventueel de afmeting van de pols van je partner kan meten.

Super tevreden!

Super ervaring, snel en gemakkelijk te bestellen. Ze sturen je na je bestelbevesteging nog een extra mailtje met je adres in met de vraag dit nog eens extra te controleren en dat als er andere problemen zijn ik dat kon melden via dat e-mailadres. Dit was voor mij een pluspunt want ik had een klein typfoutje in het adres gemaakt maar dit was me niet opgevallen bij de bestelling. Direct mailtje gestuurd en binnen het uur een mailtje terug dat ze het voor mij hadden aangepast. Producten zijn zeker hun geld waart, goede kwaliteit en mooi gegraveerd! TOP service en kwaliteit, zeker een aanrader. Ik zelf ga er zeker nog vaker op bestellen

Met een woord GEWELDIG!

Vandaag besteld volgende dag al in huis! Toen ik het binnen had was ik er helemaal verliefd op. Ze verkopen kwaliteit en voor een mooi prijsje.

Mooie armbanden

Erg mooie armbanden ontvangen! Helaas zat het gratis kado er niet bij.

Product precies zoals omschreven!

Mijn bestelling kwam snel binnen en mooie kwaliteit.

Mooi en snel

Kompas besteld en laten graveren keurig werk en werd supersnel bezorgd. Echt top.

Snelle levering en goede kwaliteit

Pas oorbellen besteld voor onze bruiloft. Ze zijn precies wat ik hoopte, net even wat extra glamorous!

Super snel en niet te duur

Hele snelle levering en het ziet er super mooi uit. Ook erg mooi ingepakt en de mogelijkheid om er tekst bij te voegen is heel leuk en maakt het persoonlijk.Ik ben zeer tevreden en zal zeker jullie aanbevelen en gauw weer iets bestellen.

Snelle levering, mooi en zorgvuldig ingepakt. Prachtige juwelen die je steeds kan dragen bij elke gelegenheid

Super snel geleverd.

Snelle levering en mooi ingepakt.

Mooie kwaliteit!

Een armbandje besteld met initialen erop. Mooi geworden! Super snel verzonden was het ook, heel fijn. Nu heb ik de letters van beide dochtertjes erop staan. Blij met het armbandje!

Ik ben er helemaal trots op! Echt top kwaliteit

Buskesdries 3

6673DP Andelst