Heel snelle levering,en heel mooi , ik ben er heel erg blij mee

Mijn ervaring,dit is de tweede keer dat ik iets bij jullie besteld heb ,alle twee de keren ,heel erg blij mee ,mooi afgewerkt.

Goed product snel geleverd

Product op Facebook gezien en besteld Makkelijk en eenvoudig Meteen kosten overzicht Snel Makkelijk snelle service

Niet bezorgd

Helaas is mijn bestelling niet bezorgd, dat was een cadeautje gepersonaliseerd voor bijzondere gelegenheid. Mensen van klantenservice zijn behulpzaam

Mooi product en snelle levering

Omwille dat ik twijfelde van de maat, werd ik goed geholpen door de klantenservice! Het resultaat van de gravering in het bandje is ook super crisp! Heel erg tevreden

Tevreden over mijn ketting

Het is mooie ketting die heb gekregen en is verder goed verpakt

Top cadeau

Super origineel cadeau van mijn vriendin gekregen. Heel erg blij mee.

Mooi product, snelle levering. Erg blij mee.

Super mooi en goede kwaliteit

Had een ketting besteld en iets in laten graveren en ben er heel blij mee. Zeer goede kwaliteit en snelle levering. Echt een aanrader. Tevreden klant

Blijft lang mooi

Tweede keer dat ik bestel bij DRKS. Mijn eerste armbandje heb ik al een jaar. De gouden kleur blijft erg mooi ondanks het douchen, slapen, zwemmen! Doe de armband nooit af. Super tevreden en zal vast in de toekomst weer bestellen. Ook snelle levering

Prachtig!

Van DRKS kreeg ik in het kader van de Boekenweek een prachtig ingepakt pakketje toegestuurd met een mooie boekenlegger én persoonlijke ketting. Ik ben hier erg blij mee, dankjulliewel!

Gewoon prachtig ,was zo blij toen het toekwam.

Professioneel, heel vlug toegestuurd gekregen

DRKS, een echte aanrader!

We maken iemand blij met een prachtig cadeau (armbandje met medallon met vingerafdrukken langs beide kanten). Bovendien ging de bestelling heel vlot. De instructies waren duidelijk, de opvolging van verliep prima en het werd heel snel geleverd. Onze eerste ervaring is voor herhaling vatbaar.

Snel en betrouwbaar

Ik heb een mooie bruidskimono en haarspeld besteld, supersnelle levering en prachtige producten :-)

wat een geweldige site

helemaal blij!

Goede service , alles is duidelijk op de website en is ook heel mooi gegraveerd, ga hier zeker nog bestellen.

Goede communicatie over verzending van de artikelen. Hele snelle levering Artikelen waren mooi!

Heel erg mooi !!

Bestelling gelijk de volgende dag geleverd, geweldig ...

Snelle bezorging

Pakketje was mega snel binnen, heel goed

Heel snelle service en is tip top in orde aan te bevelen

Erg leuke producten en snelle levering

Het armbandje was leuk verpakt. Mijn dochter was er erg blij mee. Aanbeveling is het waard. Snel geleverd.

top servers en alles was super makkelijk

Het was super snel binnen en het is heel leuk als cadeautje voor iemand waar je iets speciaals aan wilt geven!

Zeer correct en duidelijk!

De levering is heel correct verlopen. Mijn juweel is echt zo mooi zoals op de foto. Echt top! Het was de eerste keer dat ik iets gekocht heb bij jullie maar jullie hebben er zeker een klant bij :-)

Leuk cadeau, echt snel.geleverd terwijl het gepersonaliseerde is.

Goed!

Beetje goedkoop spul.

Allereerst erg snel geleverd, erg mooi verpakt. Maar het produkt zelf zag er wat goedkoop uit, kleur is beetje nep en lichtelijk beschadigd. Ook was er een tekentje niet gegraveerd terwijl het binnen het aantal tekens was wat kon.

Prachtige producten

Prachtig vormgegeven producten, mét gravering en ook nog eens met aandacht verpakt en verzonden, de volgende dag al in huis.

Buskesdries 3

6673DP Andelst