Top werk!

Nou het was een vroege vaderdag kado voor hem. Hij vond het geweldig. Jammer dat lettering zo klein was

Duidelijke site, goed product, snelle levering

Ik heb erg blij met de producten die binnen zijn gekomen. Enkel vond ik op 1 product het erg jammer dat de tekst zo klein is, dit was op voorhand niet zichtbaar tijdens bestellen. Vandaar 4 sterren en geen 5. Het andere product is erg leuk!

Elke keer verrast met een geweldig sieraad!

Ik heb al verschillende dingen besteld en elke keer opnieuw ben ik verrast met het sieraad. Voor jong en oud, voor ieder wat wils! Men vriend was toch weer content met zijn verjaardagscadeau!

Prinsessen

Sierlijk en subtiel juweel. Mooie, symbolische manier om me te verbinden met mijn dochters. Ze voelen zich nog meer prinses. En ik, als mama, ben de koningin te rijk!

Mooie sieraden voor een betaalbare prijs

Goede en duidelijke site met correcte informatie en mail verkeer. Snelle levering

Ben erg blij met mijn sieraden! Draag ze met trots

Prachtige armband

Snelle levering, mooie armband mooi gegraveerd! Echt een aanrader.

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Mijn bestelling was erg snel bezorgd en van goede kwaliteit. Ik had een gepersonaliseerd product besteld en die was perfect.

‘s middags besteld en de volgende dag al bezorgd. Cadeautje was netjes ingepakt! Ik kom hier zeker snel weer terug :-)

Top Service!

Hele mooie ketting ontvangen zoals omschreven op de webshop met gravering in het hartje met de naam. Ook de aparte tekst voor zelf te verzinnen paste mooi in het doosje. Mooi ingepakt, zeker een aanrader om meer te bestellen

Super fijne website en producten

Mijn zus raadde mij deze site aan nadat ze een prachtige armband voor haar vriend had gevonden. Vorige week besloot ik ook een armband te bestellen, met een persoonlijke tekst erin gegraveerd. Tot mijn vreugde werd de armband al de volgende dag bij mij thuis bezorgd! Bovendien is de kwaliteit van het bandje uitzonderlijk goed. Deze site biedt fantastische producten en levert uitstekende service.

Mooie producten snelle levering

Mooie producten tegen een goede prijs en ook met persoonlijke gravering een snelle levering

Super snel binnen en een mooi product!

Toppie

Heel netjes gegraveerd, mooi ingepakt en heel snel bezorgd. Ik ben fan!

Super mooi

Hele fijne website, snelle verzending. Maar natuurlijk het aller belangrijkste zo'n mooi armbandje ontvangen. Top kwaliteit en heel mooi verpakt! Blij mee!

Prima en leuk, wel jammer weinig mogelijkheden gravering

Prima en leuk, wel jammer weinig mogelijkheden gravering. Qua lettertype of mogelijkheden. Maar het cadeautje viel goed in de smaak!

Wat ik besteld had. Kwam snel en mooi verpakt aan. Super blij mee.

Snelle service, prachtige producten en persoonlijk!

Blijft altijd leuk om een sieraad van jullie kado te geven. Succes verzekerd☺️

Goede, snelle service

Goede communicatie, mooi product, stijlvol ingepakt.

Echt geweldig!

Super snel binnen, mooie kwaliteit en de prijs echt waard!

Mooie gegraveerde hangers

Mooie hangers laten graveren; voor een ketting en super makkelijk te bestellen en heel netjes afgeleverd mooi in doosje❤️ En ook snel geleverd. Mooie prijs - kwaliteits verhouding. Heel blij met de mooie sieraden.

Super Service

Snelle levering, Mooie armbanden.

Ene dag besteld en volgende dag in huis met gepersonaliseerd doosje. Echt top!

Duidelijke website, zeer snelle levering,

Echt binnen 24 uur geleverd naar volle tevredenheid.

Buskesdries 3

6673DP Andelst