Ziet er goed uit

Ziet er goed uit, mooi verpakt met persoonlijke boodschap binnenin het doosje wat het af maakt.

Volgens verwachting

Sleutelhanger was precies volgens verwachting. En het werd heel erg gewaardeerd. Top kwaliteit.

Leuk maar niet perfect

Leuke taartschep maar jammer dat de tekst Niet in het midden staat!! Hierdoor ben ik niet zo tevreden

Uitstekend!

2 hondenhangers besteld, en het werdt dezelfde dag nog op de post gedaan, zodat ik ze de andere dag al in huis had! Echt een aanrader!

Geweldige producten en snelle levering

De sieraden blijven echt super mooi ook al zou je ermee douchen en dag en nacht slapen. De gravering is strak en de levering ontzettend snel! 1 van mijn favorieten bedrijven om een persoonlijk cadeau bij te bestellen♡

Overzichtelijke site, super snelle service en ook nog eens een perfect resultaat. Ik zou iedereen adviseren hier wat te kopen!

Snelle levering, leuke armbandjes voor een redelijke prijs. En zelfs voor die prijs nog gewoon netjes verpakt in een doosje.

Goed en snel

De Armband was netjes verpakt en zag er goed uit. Was een snelle service heel erg blij mee

Mooi product en snelle levering!

Mooi product en snelle levering!

Mooie sieraden, snelle service.

Mijn ervaring met drks is heel goed! De sieraden waren leuk verpakt zagen er mooi uit en waren snel geleverd.

Fijne site, mooie spullen en erg fijn dat je aan de verpakking een persoonlijke noot kunt toevoegen

Mooie kettingen voor een goede prijs

Goede website, snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding. Product voldeed aan de verwachting

Nog mooier dan ik had verwacht!

Na zoveel positieve reviews verwachtte ik wel iets moois, maar het resultaat overtrof zelfs mijn verwachting! Het betreft een armband voor de verjaardag van onze kleinzoon en ik betwijfelde na opgave of ik de tekst aan de binnenkant niet beter achterwege had kunnen laten, maar het tegendeel bleek waar; het komt allemaal bij elkaar volledig tot zijn recht. Ik ben er heel blij mee!

Geweldig snelle levering van kwalitatieve product!

's Middags besteld en volgende dag in de bus. Super!!!! Zeer tevreden en zeker aanbevelings waardig. Mooie leren armband met gravure en een leuke lava steentjes armbandje.

Prachtig

Kwaliteit is goed heb me vrouw daarmee blij kunnen maken

Erg leuke armbandjes

Mooie armbandjes, goede kwaliteit, flessendop was ook prachtig. Kortom: tevreden

Niet helemaal naar mijn zin.

Voor moederdag oorbellen besteld, de,e kreeg ik twee dagen na moederdag. Jamer natuurlijk ik moet zeggen deze waren wel erg mooi,er zat een kortingsbon in van20% korting . De ketting die bij de oorbellen hoort( achteraf was het beter geweest als set te bestellen had een hoop gescheeld) maar goed dat is de fout die wij zelf gemaakt hebben ,maar terug te komen op de kortings code die was verlopen, gek doe hem er dan niet bij!!!!! Zoals ik zei ze hebben een paar mooie sieraden vandaar mijn aanbevelen, maar niet wat betreft goede klandizie.

Op tijd en echt mooi

Op tijd verzoek en echt mooie armband voor heren

Veel te kleine armband en de sieraden voelen niet als echt zilver

De armband was veel te klein en leek wel een kindermaatje. Daarnaast voelden de sieraden alsof het geen echt zilver is.

Wauw!

Heel erg mooi gegraveerd, heel fijn om te dragen en eens zo leuk om te geven. Ook enorm snelle levering!

Top !

Snelle levering , mooie sieraden en mooi verpakt

Ik heb voor moederdag een mooie ketting gekocht met een geboortesteen erbij voor mijn mama. Dit cadeautje heeft haar hart doen smelten. Die lach van haar was weer terug te zien en ik ben zo blij dat ze ervan geniet.

Erg fijn

Was een snelle service, ze kwamen erachter dat iets fout was gegaan en hebben heel snel contact opgenomen. Product was precies zoals afgebeeld

Prachtige artikelen, vlot thuisbezorgd!

Prettige site, mooie artikelen.

een goeie ervaring.

een snelle en gemakkelijke bestelling. een hele snelle levering en een contente mama. meer moet dat niet zijn in een woord gwn top

Buskesdries 3

6673DP Andelst