GEWELDIG

Goede kwaliteit en precies zoals ik het wilde, vlotte en perfecte levering!!

Snelle levering, product zoals verwacht

De armbandjes waren zoals ik had verwacht.

Mooi juweel, snelle levering.

2 bestellingen geplaatst. Snelle levering en goede service. Juwelen zijn van goede kwaliteit. Prijs/kwaliteit is zeer goed!

Heel mooie armband en kwaliteitsvol!

Altijd in orde!

Altijd super mooi en zoals omschreven!

Snelle levering en mooie producten

Mooi verpakt

Niks op aan te merken..leuke items voor een mooie prijs plus kwaliteit en naar een paar dagen al binnen!

Mooie accessoires & vlotte levering

Duidelijke website, gemakkelijk om te bestellen. Vlotte levering ! Correct product geleverd! Bestel hier zeker nog!

Goed bevalt

Het is mooi gemaakt. Ik ben heel tevreden

Product was super leuk en goed verpakt

Het product komt overeen met de plaatjes en wordt snel geleverd. De kwaliteit is ook top!

Dit is tweede keer dat ik heb besteld, en zoals eerder ben ik weer zeer tevreden over de bestelling en bezorging.

Prachtige kwaliteit

Heb ooit een x eerder bij drks besteld en toen was ik al super tevreden, Nu ook een Moederdag cadeutje bij Drks besteld. En had geen beter Moederdag cadeutje kunnen kopen. Super mooie kwaliteit en een heel erg tevreden moeder.

Altijd heel tevreden

Altijd heel tevreden en nu voor Moederdag mooie oorbellen gekregen. Heel blij mee.

Mooi

Gemakkelijk bestellen, correcte en snelle levering, mooi juweel

Snel binnen zonder problemen

Snelle levering, prachtige armbandjes en duidelijke communicatie. Helemaal blij met DRKS! Een aanrader!

Veel keus en snel in huis

Op de site hebben ze veel keus qua sieraden. Je hebt het snel in huis en is van goede kwaliteit.

Echt geweldig!

Ik heb hier al meerdere keren besteld en de kwaliteit en service is uitstekend. Snelle levering en heel goed materiaal. Ook een nette prijs.

Heel erg leuk en snel geleverd!

Moederdag armbandjes besteld, bestellen ging heel makkelijk, was een snelle levering en m.n moeder en ik zijn er erg blij mee!

Ja perfect

Het is heel mooi niet te duur en komt snel binnen

Snelle levering en mooi ingepakt

Het armbandje werd snel geleverd na bestellen en was erg netjes en mooi ingepakt.

Prachtige hanger met locatie

Een prachtige ketting met hanger waarop onze ontmoetingsplaats staat. Een mooie herinnering.

mooie ketting, snelle levering, vingerafdruk minder mooi.

De ketting op zich is mooi, zeer snel geleverd. De gravering aan de achterzijde is ook mooi. Ik vind alleen de vingerafdruk niet zo mooi, op de foto zie je fijne lijntjes die ik niet terug vind op de ketting, het zijn precies maar wat vlekken.. Zou het niet opnieuw bestellen. Beetje teleurgesteld..

Deftig materiaal heel mooi

Prachtig armbandje besteld van mijn overleden moeder

Armbandje besteld met 1 hartje waar je in kan laten graveren en dan aan alletwee de kanten 2 open hartjes. Onze letters voorop laten graveren en achterop een hartje. Ben der echt heeel blij mee. En super snel binnen. Bedankt

Buskesdries 3

6673DP Andelst