Fantastisch!

Wat een prachtig juweel. En daar komt de super snelle service nog eens bij. GEWELDIG!

Bijna super

Ik zou een gratis cadeau erbij krijgen. Deze zat er niet bij. Maar het geen wat ik bestelde was de dag erna binnen en erg mooi.

AMAZING

Heb dit besteld voor mijn lieve mama voor Moederdag en met een woord “FANTASTISCH” een hele leuke verassing en ook nog eens snel verzonden en super leuk ingepakt! Zeker een aanrader!

Snelle levering, mooi product

Het product werd dezelfde dag nog verzonden en kwam volgende dag binnen. Ik was zeer tevreden met hoe het product eruitzag! Zeker een aanrader!

Snelle levering en makkelijk te bestellen. Ook leuk ingepakt voor een cadeau voor een klein prijsje. Ik ben erg tevreden. En zal zeker nog een keer hier bestellen

Heel erg blij mee.

Ik heb de plek waar ik en mn partner onze eerste date hebben gehad laten afdrukken. Het is erg persoonlijk. Voor andere mensen die ernaar kijken is het een mooie hanger maar als je het verhaal er dan achter verteld worden mensen nog enthousiaster. Kwaliteit is goed . Niet dat lelijke “nep” goud . Zeer zeer tevreden.

Prachtige taartschep gekocht Heel mooi ingegraveerd

Ge wel dig

Prachtige hanger voor mijn kat!

Geen reactie op beschadigd ontvangen bestelling

Heb mijn bestelling: kompas met opdruk beschadigd ontvangen afgelopen week. Bovenop de kompas zaten krassen. E-Mail gestuurd met bijgevoegde foto’s. Tot op heden nog geen reactie. Voor mijn huwelijksdag (2022) sieraden besteld, deze bestelling was prima.

Super. Gewoon super

Snelle levering en wat een leuk kado.

Nice!

Een idee in mijn hoofd werd tastbaar! Manchetknopen geven met de vraag of mijn papa mij wil weggeven aan mijn toekomstige man, was in mijn hoofd een geweldig idee. De manchetknopen zijn mooi gegraveerd door DRKS. Precies zoals op het voorbeeld. Ik ben er blij mee!! En hopelijk mijn vader ook.

Snel levering, prima kwaliteit

Mooie prijs voor degelijke sieraden.

Ontroerd

Ik was heel erg ontroerd toen mijn vriendin eem dogtag kado had gedaan , Met de namen van de kids en tekst in het doosje .is zeker een aanrader voor iedereen M.v.g tyrone

Super mooie penning, blij mee!

De zwarte penning voor mijn kitten ziet er echt heel mooi uit, heel chique. Super blij mee. Snelle levering. Top dus!

Super mooie ring

Ik ontving mijn gegraveerde ring exact zoals vermeld en bij de vertraging door de feestdag werd dit ook aangegeven. De ring glanst mooi en de gravure is perfect gelukt

Super snel binnnen heel erg mooi

Mooi optijd geleverd

Leuke sieraden voor een leuke prijs Mooi ingepakt kado gedaan en diegene vind t ook prachtig

Origineel en mooi cadeau snel geleverd!

Precies wat ik zocht: een mooi en persoonlijk cadeau, snel geleverd en voor een nette prijs.

Super goed

Ik ben helemaal blij met mijn trouwe oorbellen super leuk

Goede en snelle levering

Bestelling snel en goed ontvangen Armbandje was mooi ingepakt! Helemaal blij met het resultaat!

Goed en snel geleverd

Ze zijn voor mijn dochter in Alaska, ik moet ze nog opsturen. Wel vind ik dat de oorringen moeilijk zijn te sluiten, gaat niet makkelijk als je hetzelf moet doen, past maar net inelkaar, heel gepriegel, zelfs als je het zonder in je oren doet, met de hand dus. Vind ze wel mooi

Zeer mooi setje en Snelle Levering.

Een zeer mooi setje en zeer mooi ingepakt voor moederdag. Nog een gratis cadeautje erbij gekregen ook. Snel geleverd.

Hele fijne ervaring.

Meerdere malen hier besteld. Altijd snelle levering en mooie sieraden. Van alles is er mogelijk.

Super snelle levering, hele goede kwaliteit de gravering op het armbandje is ook super! De tekst die je “gratis” in het doosje kan laten schrijven is ook super leuk vooral als je het als cadeau koopt voor iemand

Super snelle en goede levering

De armband zat mooi verpakt. Helemaal naar wens

Buskesdries 3

6673DP Andelst