Super mooie sieraden

Sieraden die ik besteld had zijn erg mooi. Snelle levering en netjes verpakt!

SUPER

Heel mooi en super snel geleverd

Slechte kwaliteit

Ik heb de gepersonaliseerde taartschep besteld maar deze kwam gedeukt aan, wat niet zo fijn geven is. Leuk idee maar verwacht geen kwaliteit, wat wellicht voor €19,95 ook niet haalbaar is.

Geweldig!

Snelle en nette bezorging. Product is precies geleverd als op het plaatje. Super blij mee!!

Waardeloos

Waardeloos kermis kwaliteit

Alles heel aangekomen en prachtig.

super snel geleverd en top kwaliteit!

Het pakketje werd al snel verstuurd wat natuurlijk altijd fijn is. En de kwaliteit van het product is ook goed

Fantastisch!

Snelle levering, goede service, prachtige lettets gedrukt precies in het midden van product. Prijs kwaliteitsverhouding ook netjes.

Super, goede kwaliteit en zeer snelle levering

Ik heb een aantal bestellingen geplaatst bij jullie en ben er zeer tevreden over ik zou het andere zeker aan raden het wordt netjes ingepakt en mooi gegraveerd met een snelle levering

Snelle maar ook erg klantvriendelijke service. er werd. Nog extra gecontroleerd of het klopte wat ik gegraveerd wilde hebben. Erg lief en fijn om extra controle daarop te hebben. Alles ziet er erg netjes uit, is mooi verpakt.

De kwaliteit is perfect.

Super product en erg mooi gegraveerd!

Niks te klagen!

Ik was op zoek naar iets minimalistisch...en trof jullie website aan! De oorbellen die ik besteld had, passen precies bij mij en zijn in het echt nog mooier dan op de afbeeldingen. Snelle service, leuk ingepakt en bovendien leuke kortingen! Superb! Happy client!

Precies zoals verwacht

De plaatsaanduiding was niet goed doorgekomen, kreeg daar een mail over en er werd duidelijk uitgelegd hoe ik dat opnieuw kon doen, heb het nog een keer verstuurd, en daarna een vlotte afhandeling. Ben zeer tevreden.

Zeer mooie herinnering vereeuwigd in een armbandje

Leuke en mooie armband met het handschrift van mijn zonen

Mooi product

De armband is mooi, naar verwachting en ook nog eens mooi ingepakt!

Altijd bereikbaar, altijd een reactie

Zeer te vreden

Snelle levering, super mooi gemaakt en netjes afgewerkt.

Snelle levering mooie verpakiing

Perfect!

Snel verstuurd en perfect geleverd, goede kwaliteit kortom erg blij mee!

Super leuke bruids gifts

Ik had 2 jaar geleden toen mijn dochter ging trouwen een kousenband en bride badjas besteld, helemaal super. Nu trouwd de dochter van mijn vriendin in Turkije, en heb weer een kousenband besteld met de namen gegraveerd. Is een leuke herinnering aan zo'n speciale dag!

Zeer goede ervaring

Precies afgehandeld zoals afgesproken, keurig verpakt en zeer zeker volgend afspraak bezorgd

Super mooi

Snelle levering, mooi ingepakt en goede kwaliteit. Zeker het persoonlijke tekstje was geweldig

Mooi en snel geleverd!

Alles helemaal naar wens!

Hele mooie armband en snel geleverd

Snelle levering en net zoals op de foto. Hele mooie armband

Super service

De 2 de keer dat ik bestel . Zeer snel en steeds tevreden over de armbanden met gravure erin .

Buskesdries 3

6673DP Andelst