Super fast delivery

I bought a gift from a friend of mine and with engraving it was delivered within 24 hours. I did not expect that !!! Nicely packed, perfect product, I would recommend it to everyone.

Uniek en origineel cadeautje voor de kindjes

Zoektocht naar origineel en aandenken 1 ste communie kleinzoontje gevonden. Zeer blij met de snelle levering en goede kwaliteit van de armbandjes + leuke verpakking. Dit zal glimlach op zijn gezichtje zijn met dit geschenk

Heel tevreden !

Ik ben weer zeer tevreden van zowel de bestelling als de snelle levering. Ik heb al heel vaak besteld bij DRKS en er zullen nog meer bestellingen volgen ! Echt een aanrader

Mooie artikelen en snelle levering

mooi sieraad, mooie prijs, top levering

wat een mooi sieraad voor een mooie prijs! makkelijk bestellen en super snelle levering. Top! Ik ben zeer tevreden.

Vlug & voordelig

Kaasschaaf met inscriptie. Fouloos in 3 dagen. Geweldige prestatie. Dank je wel DRKS

Heel vlotte aankoop

Snelle en correcte verzending , mooi geschenkpapier , TOP !

Geweldig!

Wat ontzettend mooi. Keurig gegraveerd. Netjes verpakt. Snelle levering. Kom zeker een volgende keer terug bij jullie.

Perfecte cadeau voor een speciale gelegenheid!

Ik heb al vaak hierop armbandjes besteld om als cadeau af te geven, iedereen is er altijd dolblij mee! Is ook heel mooi!

Snelle, goede en duidelijke service. Daarbij was de sleutelhanger ook chique verpakt.

Snelle levering, ziet er goed uit!

Prachtige oorbellen,leuk,dat je een wens in het doosje kan zetten,mooi ingepakt en snel geleverd. Echt top

Super snel en leuk product

Hele goede service. Het was heel snel binnen en ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

Prima, en fijn snelbezorgd

Mooi armbandje voor m’n kleindochter 4 jaar

Snelle service, aardige mensen achter de klantenservice, product zoals gehoopt en verwacht.

Heel snelle verzending en product van goede kwaliteit, mijn man was aangenaam verrast

Super mooi

Ik heb een hangsloten besteld.. super mooi gegraveerd en ontzettend leuk verpakt... dik tevreden met het product, de service en de snelle verzending.

Ben zeer tevreden van de aankoop Wat ze schrijven is ook zeker waar Zeer mooi juweel

Geweldig!

Fout gemaakt in gravering tijdens bestellen en dit is perfect opgelost. Ook nog eens prachtige manchetknopen binnen 1 dag ontvangen. Een geweldig huwelijkscadeau voor mijn zoon. Chapeau!

Mooi en uitstekend werk geleverd. Mijn bestelling was ook heel snel af gauw in de brievenbus. Mijn man is erg tevreden met zijn cadeautje.

Heb een ketting gekocht en het was super snel geleverd en de kwaliteit is ook enorm goed. Dank je wel!

Super snelle levering

Ook geen verzendkosten en leuk geschreven berrichtje wat je kon meegeven. Cadeau werd zeer gewaardeerd

Duidelijke site,snelle levering. Als je een vraag hebt krijgt gelijk antwoord.

Zeer ontevreden van de gravering

Na bestelling kreeg ik vrijwel meteen de melding dat m’n bestelling verzonden was. Wat vreemd is, gezien het een armbandje is dat gegraveerd moest worden. Ik begreep snel waarom: gravure was slordig en ziet er echt ‘cheap’ uit. Jammer, totaal niet wat ik ervan verwacht had. Dit zou vermeden kunnen worden als jullie op voorhand voor een impressie zouden zorgen van het armbandje. Dan kan je op voorhand zien hoe het lettertype er gaat uitzien op dat armbandje.

Super snelle levering en een prachtig resultaat! Ik ga zeker meer bestellen :)

Buskesdries 3

6673DP Andelst