Mooi product en snelle levering

Mooi cadeau voor het bruidspaar met speciale datum 24-2-2024 ze waren er heel blij mee.

Very good experience!

I purchased a gold-colored bracelet with the Amsterdam map engraved, and it is gorgeous. The order arrived very quickly, as informed.

Super fijne service

Wat een top bedrijf Mooie sieraden tegen een mooie prijs Snelle levering Snelle reactie Ik koop mijn sieraden hier zeker nog vaker

Uitstekende service

Savonds besteld en de dag nadien al geleverd. Mooi en degelijk materiaal voor goede prijs! Ik ben fan

Supermooie sieraden

Supermooie sieraden en snelle verzending! Heel mooi cadeau om te geven!

Super tevreden

2 goudkleurige pennen en oorbellen (getuige cadeau) besteld. Snel geleverd en precies zoals ik besteld had. Zo leuk dat je het getuigencadeau zo persoonlijk kan maken. Mijn zus is enorm blij met haar oorbellen!

Heel erg goed

Goede contacten, service en product prima

Heel positief fijne ervaring

Ik vond het een fijne ervaring en ze leverd ook snel en ik vind ze ook niet duur en mooie kwaliteit ik zou mensen kunnen aan bevelen om ook bij jullie tekopen

Prachtige armband

Het is een practige armband en verkleurd niet heel erg leuk

Snel geleverd mooi product.

Positief

Heel mooi!

Echt een mooie leuke ketting ! Zou zeker nog eens bestellen

Mooie sleutelhanger, voelt heel degelijk

Een sleutelhanger met QR code voor mijn man gekocht, inclusief cadeauverpakking. Het pakje kwam keurig op tijd met de post. Eerst even zelf gekeken voor ik het gaf. Misschien als tip voor DRKS, laat de cadeauverpakking makkelijk open te maken zijn. Voor als je net als ik eerst even wilt zien wat je geeft. Het ziet er heel mooi en stevig uit. Mijn man is er ook heel blij mee.

Heel leuke juwelen en goed prijs

Heel veel keuze van juwelen en een goede prijs niet te duur

Kleur niet mooi

Armband is mooi, maar de kleur niet. Er stond zwart bij. De kralen waren helemaal niet zwart . Zo jammer

Heeft een persoonlijke betekenis

Sorry, maar is te persoonlijk.

Snelle levering, prima kwaliteit

Binnen 2 dagen in huis, kwaliteit goed, mooi ingepakt, gravering top.

Mooi afwerking

Eerste keer besteld snelle levering en service is perfect en zeer mooie afwerking Een aanrader om te bestellen bij DRKS

Mooi product en goede kwaliteit, én snelle levering. Ook met een eigen gemaakte fout super goed en lief geholpen om dit op te lossen dus ook nog service. Zeker een aanrader!

Had het op 13 februari besteld en 15 februari gekregen. Heel mooi en me vriend was er echt super blij mee!

Super goed en snel geleverd, goede kwaliteit!

Ik heb een armbandje hier bestelt voor mijn vriend, hij was super snel binnen en is een goede kwaliteit. Super blij mee en ook nog goedkoop! :D

Vlotte en duidelijke samenwerking.

Het bestellen verliep erg vlot en gemakkelijk. De site is super duidelijk en je weet wat je besteld. Ook de levering is erg vlot! Het enige “nadeel” (nadeel is nogal een groot woord) is dat je het product niet kan zien nadat je de eigen initialen ingevoerd hebt, maar dat zorgt er dan voor dat het product nog meer een verrassing is.

Heel blij mee!

Helemaal leuk, erg blij mee!

super

Snelle levering, goede kwaliteit en een leuk cadeau om te geven!

Cadeau gehad voor Valentijn, vlotte levering goede kwaliteit prachtige armband goed gegraveerd draag deze met trots

Hele goede ervaring met DRKS

Product was makkelijk te bestellen en werd netjes, op tijd geleverd met de gevraagde gravering. Helemaal top !

Buskesdries 3

6673DP Andelst