Snelle levering en mooie kwaliteit armband

Zeer tevreden over de armband en snelle levering !

Snelle levering en goede kwaliteit

zeer snelle levering en mooie kwaliteit!

Ik had een gepersonaliseerd armbandje besteld. Ik heb het echt snel gekregen en het was mooie kwaliteit!

Goudkleurig hartje

Klein, maar Heel mooi en duidelijk

ik ben niet tevreden

Ik had een sos hanger besteld. De letters zijn zo klein dat ze zonder vergrootglas niet te lezen zijn.

Snelle levering, je krijgt snel contact via email en het zijn super mooie sieraden!

Mooie site, mooie spullen en snelle levering!

Ik was op zoek naar een mooi armbandje en heb er inmiddels 4 besteld! Als kado en 1 voor mezelf, zo mooi vind ik ‘m. Leuk website, mooie spullen, redelijke prijzen, snelle levering en leuke personal touch opties!!!! Super website!

Super snel en goede qualiteit

Hele snelle levering en heel mooi!

Geweldig. Snel.mooie goede service aanrader mooie verpakt als cadeau

Geweldig aanrader supper snel service

Mooie kwaliteit voor een goede prijs

Snelle levering, product is zoals afgebeeld op de website. Heel mooi ingepakt en leuk dat je er een tekstje bij kan laten zetten. De maten kloppen en de armbandjes zien er heel mooi uit. Wij zijn zeer tevreden en blij met onze aankoop!

3 besteld 1 kapot naar een dag

heb 3 armbandjes besteld maar de 1 ervan ging al snel kapot ( sluiting) omdat deze voor mijn kinderen waren weer laten maken in mijn woonplaats.

Geweldig !!!

Super snelle levering van een prachtige armband voor mijn man en hij vindt de armband prachtig, hij is er super blij mee

Geweldig!

Geweldig item! Snelle levering!

Perfecte cadeau voor hem

Ik had de armband " where we met" gekocht. Heel mooi, goede kwaliteit.

heel goede en betrouwbare service

Heel snelle levering het product komt overeen met wat je ontvangt

Kwijtgeraakt bij de post

Ik heb het pakketje niet ontvangen. Post nl zegt het te hebben geleverd in brievenbus op 10 okt. Dit is niet het geval. Erg jammer.

Helemaal top!

Mooie armband, snelle service! Product precies zoals beschreven / plaatje. Echt een aanrader dus!

Hoe leuk!

Een leuk cadeau om je getuige te vragen en zich (niet te) zichtbaar speciaal te kunnen voelen op de grote dag!

Super snelle levering en een mooi product!

Mijn bestelling werd netjes verpakt en al binnen enkele dagen afgeleverd. Erg blij mee!

Goed assortiment snelle levering

Als man een sierraad kopen is vaak lastig maar bij DRKS is de keuze groot, van goede kwaliteit en een snelle (meestal next day) levering

Heren armband

Zetten het geld waard!! Ik heb voor en leren armbad gekozen en onze datum aan de binnenkant laten graveren. Heel mooi de armband heeft een luxe uitstraling en is van goede kwaliteit. Mijn vriend is niet van de sieraden maar opdat hij een zwarte sluiting heeft geeft dat een stoere uitstraling. Zeker een aanrader!!!

Super betrouwbaar en top kwaliteit

Mijn bestelling was binnen de 2 dagen geleverd (België). Exact zoals ik het wou en hoe het op de foto werd getoond. Super tevreden.

Mooi armbandje geleverd gekregen. Zeer netjes verpakt en snelle levering als brievenbuspakje.

Precies gekregen wat ik had besteld

Taartschep gegraveerd. Goede kwaliteit en snelle levering. Bedankt!

Buskesdries 3

6673DP Andelst