Wat ik heb besteld is ook super goed gelukt

Mooi product

Snelle levering en product is zoals op de website beschreven

Ik had armbandjes besteld als kraamcadeau voor de mama en ze was overweldigd

Goed, maar ruimte voor verbetering

Ik had een pocketwatch met persoonlijke gravering besteld. Werd heel netjes en snel geleverd, maar vond de gravering wel van mindere kwaliteit als bij een juwelier zelf (sommige letters waren 'donkerder' dan andere). Ook zag ik dat de pocketwatch zelf niet helemaal gaaf was qua afwerking (wat kleine butsjes op de achterzijde), en het klikmechanisme zodat de deksel opengaat ging wat stroef bij mij (na een aantal keer openen werd dit echter soepeler). Al met al een mooi sierraad (zeker voor het geld), maar zo netjes als op de afbeeldingen is hij niet.

Snelle levering en mooi ontwerp

Ik kwam de site tegen op facebook en heb een kijkje genomen. Erg mooie spullen. En voor Valentijn de uitgesproken kans iets bij jullie te kopen voor mijn man. Een ketting met de namen van mijn man en mij en onze 2 kinderen. Hij was er erg blij mee, ook de levering was snel en het ontwerp erg mooi Bedankt hiervoor!

Je krijgt wat je besteld en optijd.

Makkelijk oline bestellen.

Keurige service,leuk verpakt!

Super mooie armband!

De bestelling ging eenvoudig, ik had de armband de volgende dag in huis en het is prachtig! Ik zal hier zeker vaker een mooi sieraad bestellen!! ❤️

Super service

Een heel leuk en origineel cadeau om te geven met emotionele waarde. Goeie site, snelle levering. Leuke Geschenken verpakking met een persoonlijk tintje. Dank DRKS!

Beter als verwacht

Het is beter als verwacht de levering was snel en had een goede prijs verhouding

Armbandje besteld gegraveerd was super mooi en kwalitatief

Voor herhaling vatbaar

Perfect!

Laatst een ketting besteld en ik ben er onwijs blij mee! Zeker een aanrader om hier je sieraden te kopen!

Fantastisch!

Voor de Valentijn van mijn zoon hebben we een ketting gekocht. Zijn vriendinnetje was helemaal in de wolken! Prachtige ketting en goede prijs.

Geweldige service!

Snelle service netjes en mooi ingepakt! Geweldig om te krijgen maar ook leuk om kado te doen met Valentijn!

Geweldig!

Snelle levering en zeer mooi armbandje

De levering ging heel vlot. Het armbandje is in het echt nog mooier dan op de website dus ik ben heel erg tevreden. Ik ga zeker nog juwelen bestellen!

alles ging perfect

alles ging super snel en handig, precies gekregen wat ik wilde

Snel geleverd en zeer goed verpakt

Ik had nog niet eerder ervaring met DRKS en was verheugd dat deze ervaring zo positief was

Super mooi product

Snel en correct afgehandeld

Mooie producten van goed kwaliteit

De gegraveerde sleutelhangers zijn een enorm leuk product van goed kwaliteit. De medewerkers zijn vriendelijk en attent. Bij mijn bestelling was er iets fout gegaan, maar het werd al snel door de medewerkers zelf aangekaart. Over het algemeen zeer tevreden en ik zal zeker in de toekomst nog aankopen doen!

Snelle levering, goede kwaliteit. Mooi persoonlijk cadeau kunnen bestellen.

Duidelijk prettige website, levering binnen 1 dag. Kwaliteit is heel goed.

Boven verwachting!

Snelle levering en mooie kwaliteit. Ik kijk uit naar mijn volgende bestelling.

Het is en blijft een top ervaring!

Hebben we leren kennen toen iemand dit cadeau gaf. Direct deze tip overgenomen en ondertussen al veel gelukkige gezichten gezien met een cadeau van jullie!

Hele fijne site heel duidelijk

Mooie ketting besteld, precies zoals op de foto goede service en optijd bezorgt top!!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst