Super tevreden met het product en de zeer snelle levering.

Zeer tevreden over de snelle levering van een erg mooi product.

super service

goede service , correcte behandeling

Super communicatie !!!!

Komen beloofde afleveringsdatum na, mooi product !

De armband was mooi. Helaas niet op tijd geleverd, maar dat doet niets af aan het product.

Vlotte levering, leuk product

De levering verliep heel erg vlot, en mijn vriendin was erg blij met het cadeau!

Super !!

Een erg mooie armband. Kwaliteit erg goed en snelle levering. Heel leuk ingepakt en een leuke prijs ! Helemaal top !

Heel goed en netjes verzorgd ontvangen. Het product ziet er mooi uit. Communicatie duidelijk en accuraat.

Heel mooie babyarmband met gravure erin ! Top!!!

Mijn kleindochtertje is pas geboren op 1/02/2024 en dit armbandje komt goed van pas voor haar! Top en mooi gegraveerde naam en geboortedatum dank u wel. Topprodukt!

Goed te volgen met trace en track volg systeem.

De levering was precies op tijd en tot volle tevredenheid.

Duidelijke informatie, foto's en tips

Iets stiekem voor je vriend kopen, dat is altijd lastig! Met de grote hoeveelheid armbanden bij DRKS heb ik snel iets gevonden wat bij hem past. Daarnaast was het gemakkelijk zijn maat te kiezen met de uitgebreide matengids. En als kerst op de taart: de optie om te graveren. Zo kon ik de naam van zijn pasgeboren dochter op de sluiting van de armband laten zetten en heb ik daarma, zijn woorden: een gevoelige snaar geraakt! BINGO! Een prachtige armband, een mooie herinnering aan zijn dochter én voor mij snel en gemakkelij besteld. Snelle levering thuis, goed verpakt en het voelde echt als een cadeautje om het aan hem te geven.

Persoonlijk cadeau en zeer netjes en feestelijk verpakt

Voldoet aan de verwachtingen en de cadeauverpakking overstijgt de verwachtingen! Het was meteen een feestje en de ontvanger van het cadeau was er blij mee.

top

Fast delivery and very nice present!

Zeer gewaardeerd

De verzending was super snel. Zaterdag besteld, dinsdag ontvangen. De gegraveerde ketting viel in de smaak! Hij is heel erg mooi geworden. Ik heb hem cadeau gegeven voor valentijnsdag en ik ben stiekem een beetje jaloers, omdat hij zo mooi is.

Redelijk overeenkomst met webvoorbeeld

Het graveren komt redelijk overeen met hoe je het op de website ziet. Een aantal punten hadden wel meegegeven mogen worden. Gebruik hoofdletters ipv kleine letters en gebruik max. 10 tekens. Bij 20 tekens wordt het echt onleesbaar. Bestel op tijd, want de bezorgtijd die op de website wordt aangegeven, die is niet gehaald. Daardoor cadeau een dag te laat binnen.

Zeer snelle levering

Ik verwacht wel alleen dat als ik iets koop, dat ik dan ook nieuw krijg, en niet eentje die stuk is gegaan, en weer gemaakt is.

Makkelijk te ontwerpen en supersnelle service

Wat een leuke webshop! Er is een ruim assortiment en het is makkelijk te ontwerpen. Ook snel verzonden, superblij mee!!

Correct en betrouwbaar

Binnen 24 uur van bestelling naar levering Super

Snel geleverd, mooi verpakt!

Eenvoudig te bestellen. Zeer snelle levering en mooie verpakking. Ik heb herenketting besteld, deze was wel aan de lange kant. Bestellen voor herhaling vatbaar.

Prachtige manchetknopen

Prachtige manchetknopen precies zoals ik het in gedachte had! Echt een aanrader!

!!!

Mijn pakket had twee dagen geleden bezorgd moeten worden. Vandaag is het de 16 feb en ik heb nog niets ontvangen!! Dat was een valentijn cadeau voor 14 feb!!!!!!

Toch optijd geleverd super snel

een eerste, positieve ervaring

makkelijk te bestellen, duidelijke website, correcte levering

Goed en snelle levering

Precies zoals verwacht

Precies zoals verwacht! Mooie kwaliteit en super snelle levering

Matige webshop

Mogelijkheid aankoop in te laten pakken als geschenk is positief. Vond geen mogelijkheid te laten bezorgen bij standaard afhaalpunten. Ook ongevraagd mails achteraf zoals voor deze review, compleet met misleidende lokker (je mening is X euro waard, terwijl het natuurlijk over een loterij gaat). Als je in een winkel eenmalig een aankoop doet wordt je verder met rust gelaten, waarom behandelen webshops ons alsof we op de kermis zijn?

Buskesdries 3

6673DP Andelst