Snelle service prachtige heren armband!

Zeer mooie leren heren armband! Prachtig verjaardags cadeau!

Stuk na 1 uur dragen

Helaas is een van de twee armbandjes binnen 1 uur na dragen kapot gegaan. Het schakeltje heeft het gewoon begeven en is losgelaten. Dit kan opnieuw worden bevestigd maar jammer dat de kwaliteit toch minder is dan verwacht.

Snelle verzonden

Mooi stukje graveerwerk, blij met keuze bij jullie een speciale cadeau te laten maken. Worden in toekomst zeker meer.

Top armband.

Mooi product. Precies zoals voorgesteld op de website. Tevreden!

Goed, bestelling zoals verwacht

Bestelling persoonlijk opgehaald. Het was keurig ingepakt. Prijs- kwaliteit verhouding goed

Superleuke sieradenlijn

Ik vind deze sieradenlijn voor zowel heren als dames erg leuk.. Ik vind het vooral leuk dat je kunt kiezen om je bv gekozen armband te laten graveren en dan ook nog eens meerdere kanten. Ook van toegevoegde waarde vind ik het ,dat je een eigen tekst/ boodschap voor bv diegene aan wie je het cadeautje geeft in de binnenkant van het doosje zelf kunt laten zetten, echt leuk bedacht. De levering was snel ( volgende dag al ), netjes in een leuke cadeauverpakking en het kon gewoon in de brievenbus.

Mooi product zeer tevreden!

Zeer makkelijk

Dinsdag cadeautje gekocht voor een verjaardag, volgende dag meteen in huis. Zeer tevreden met de bezorging en het product.

Goede service, product zoals verwacht

Had een goede ervaring met de klantenservice en het product is precies zoals verwacht!

Makkelijk, snel, mooi product

Leuke site met unieke sieraden, snelle levering, netjes verpakt, prachtig eindresultaat.

Mooie armbanden binnen gekregen en ook super snel geleverd. Heel blij.!

Fantastisch!!!

Armband op dinsdag avond besteld en donderdag lag hij in de brievenbus. Snelle verzending en een fantastisch resultaat. Heel blij mee. Had me de armband niet mooier voor kunnen stellen.

Love the product

The only problem l had is that I could not track my shipment.

Fantastische sieraden van super goed kwaliteit!✨

Ik heb al een aantal keren bij DRKS besteld en elke keer is het weer een magisch moment om de bestelling uit te pakken! Goed betaalbaar en zeker waar voor je geld! Verkleurd niet en stevige kwaliteit! Handige cadeau tip want voor ieder wat wils! Mega leuk om met elkaar te combineren. En zo leuk dat er nog veel meer is dan alleen maar sieraden! Ik raad iedereen aan om eens een kijkje te nemen op de website en zeker iets te bestellen!

Gewoon prachtig, en vlotte levering!

Het was mijn eerste keer ik iets bestelde via DRKS en dit zal zeker niet de laatste keer zijn! Ik heb een armbandje besteld om mijn getuige te vragen en dit is gewoon prachtig! Ook een zeer vlotte levering!

Fantastisch!

Zo’n snelle service en super mooie producten. Einde van de middag besteld en de volgende dag al begin van de middag in huis. Gegraveerd en wel! Echt top! Al vaker kadootjes besteld en de leren armbanden blijven heel mooi!

Bovenverwachting fantastisch!

Prachtige sieraden en super snelle bezorging. Mooie prijs voor goede kwaliteit! Kortom super blij mee en een van mijn favoriete kettingen nu iedere dag om!

TOP

Super mooi. Mijn man was ersuperblij mee.

Mijn man was er superblij mee. Ook omdat het gepersonaliseerd was.

Het is goeie kwaliteit en word snel geleverd

Top kwaliteit en service

Ik heb door DRKS mijn vriendin mooi kunnen verassen met een ketting die gegraveerd was met onze ontmoetingsplek en de datum! Echt super mooi gebaar en zeker een aanrader!

Kwaliteit voor een kleine prijs

Mijn 2e gegraveerde armband gekocht en heel tevreden mee. Ik doe ze nooit uit en ze blijven er als nieuw uitzien. Heel tevreden!!

Bezorging en gegraveerde tekst

De bezorging duurde langer dan wat er beloofd werd. De tekst is veel te klein en is dus daarom niet leesbaar op de ketting. De ketting zelf is wel mooi. Spijtig van de tekst

Mooi origineel sieraad

Voor mijn 2 dochters heb ik voor hun afstuderen een armbandje gekocht met de locatie van hun school. Mooi en fijntjes gemaakt. Ze zullen vast heel blij zijn met dit aandenken aan hun studietijd. Levering snel. Goede communicatie mbt leverproces.

Buskesdries 3

6673DP Andelst