Heel veel pret gehad

Makkelijk te maken en aan een vriend kado gegeven met hilarische onderwerpen en foto's

Prachtig kwartet voor ons jaarlijks familieweekend

Handige tool, duidelijk en het resultaat mag er zijn! Heel blij mee (en ik niet alleen).

Perfect cadeau

Super kwaliteit, snel geleverd en een heel origineel cadeau. Super blij mee!

goede kwaliteit en prima service

Het kaarten zien er mooi uit, het kwartet werden snel geleverd en de service was prima.

Prachtig

Heldere foto's Veel keuze voor vormgeving Makkelijk uitvoering Gewoon boven verwachting Top!

Superleuk cadeau gemakkelijk te maken

Grappig om te maken, fantastisch om te krijgen

Mooie kwaliteit kaarten

Was eenvoudig om te maken.

Top product

Mits goede voorbereiding en prima uitleg is het makkelijk te maken . Goede kwaliteit van kaarten

Super wederom!

Mijn vierde kwartet, wordt zeer goed ontvangen door de ontvanger. Zo leuk om te creëeren en cadeau te doen.

Een zelf ontworpen kwartet laten afdrukken bij dit bedrijf. Op de website kon ik de kwaliteit van het drukken nog niet goed zien, maar toen ik het kwartet binnen kreeg was het onwijs scherp en zag het er super strak uit! Enige is dat door de druk er soms wat stippels op de kaarten zaten, maar te overzien! Echt een geweldig bedrijf, vriendelijke service, en een prachtig kwartetspel. Volgende kwartet bestel ik zeker ook hier.

Geweldig!

Super makkelijk om te maken! Kwaliteit is fantastisch en super snel geleverd! Zeker een aanrader!

Fantastische service en topkwaliteit

Fantastische service en topkwaliteit! Ik had zelf een fout gemaakt bij mijn bestelling, maar het team van KwartetCadeau heeft me geweldig geholpen om dit snel en zonder problemen recht te zetten. De communicatie was vriendelijk en vlot, en ondanks mijn eigen fout kreeg ik alsnog precies wat ik wilde. Het eindresultaat was prachtig en de kwaliteit van het kwartetspel is uitstekend. Echt een aanrader!

geweldig

Kwartet voor mijn zus haar 50e verjaardag gemaakt en dat tijdens een etentje met vriendinnen gespeeld. Hilarisch was het! We hebben gelachen en kleuk om even wat anders te doen tijdens het eten. Kwamen leuke gesprekken van. Kwaliteit kaarten, doosje en foto's zijn goed. Mijn zus vond het een geweldig kado. Bedankt!

Klant is koning

Ontzettend leuk concept en erg goede klantenservice. Ik had een aantal vragen en via de whatsapp service had ik binnen no time antwoord. Ik ga hier zeker vaker gebruik van maken!

Goede kwaliteit, goede service

Heldere site, goede service

goede kwaliteit, snelle verzending

Ik heb nu mijn tweede kaartspel gemaakt. wederom tevreden. Ziet er heel mooi uit. Levering is snel en de kwaliteit is echt heel goed. Enige leerpuntje is de achterzijde. Als je een eigen achterzijde maakt, let dan goed op dat hij juist erop staat. Ik vind dat dit op de website niet duidelijk vermeld staat waardoor het bij mijn eerste spel verkeerd om gedrukt was. Wie daar even op let krijgt een geweldig product!

Makkelijk om te maken, erg origineel cadeau

Makkkelijk om te maken. Leuk om als cadeau te doen, doordat er veel herinneringen bij elkaar en per categorie zijn.

Kwartet is zo leuk!!

Ziet er goed uit, erg blij mee!

Professionele uitvoering . Beter kan niet

Mooi proces van het maken : duidelijke instructies en goed uitvoerbaar. Mooie afgewerkte kaartjes en doosje . Goed verpakt en helemaal af . De verzending duurde langer dan was aangegeven ( 4 ipv 2 werkdagen ) en dat was nou net jammer . Dat kan in de berichtgeving dwbknik worden aangepast om geen valse hoop te wekken . Op verzoek kreeg ik nog een digitale versie : dat zou ook al standaard als optie kunnen worden aangeboden omdat dit natuurlijk juist als ‘ relatie geschenk ‘ kan dienen en dan helpt bij aanbieden aan een persoon of een groep

De kwaliteit is super. Kleur van de foto's en plaatjes en papier,karton is echt goed. Duidelijke reacties per mail over bestelling en bezorging

Met zo'n 40 familieleden een fantastisch kwartetspel gespeeld

Plussen: Voor de familiereünie een kwartetspel gemaakt met foto's en leuke quotes van de familieleden. Iedereen was erg verrast. Het spel ziet er fantastisch uit in een mooi doosje en goede kwaliteit kaartjes. Snelle levering. Het maken is eenvoudig. Min: Helaas is het te duur voor veel familieleden om een spel bij te bestellen.

Snel en compleet

Snel een kwartet gemaakt die netjes wordt afgeleverd

Snelle levering, super kwaliteit! Zeer speciaal cadeau geworden met veel speelplezier

leuk

jullie systeem is heel toegankelijk, ik krijg zin in meer

Eenvoudig te maken, snelle levering, goede kwaliteit, leuk kado!

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam