geweldig

Een heel mooi en persoonlijk cadeau om te geven. Mijn ouders zijn er zo blij mee.

Goede kwaliteit en snelle service

We hebben een kwartetspel gegeven als afscheidscadeau. Ieder heeft ingelogd en zijn/haar eigen kwartet gemaakt. Dat was voor iedereen goed te doen. De bestelling werd heel snel geleverd (enkele dagen), ondanks de drukke december-periode. De kwaliteit van de kaartjes is heel erg goed. Zowel gevers als ontvanger zijn zeer tevreden!

Goede website en mooie afdruk

De website voor het maken van het kwartet werkt erg prettig. Het kwartet werd netjes op tijd afgeleverd in een stevig doosje en met mooie afdruk van de foto’s.

Echt helemaal super!

Makkelijk in elkaar te zetten als je vooraf je foto’s en thema’s hebt klaargezet. Het ziet er super netjes uit, doosje is ook helemaal top. Echt een aanrader.

Leuk spel en snel geleverd!

Spel was eenvoudig te maken en van prima kwaliteit!

Mooi!

Wat een mooie kwaliteit kaarten. Super handige template, ook voor het doosje! Met een fantastisch eindresultaat.

Super leuk en simpel om te maken

Je kunt het simpel houden maar ook lekker creatief. Heel leuk als cadeau.

De kwaliteit van het kwartespel, de snelle levering, het persoonlijke doosje en de keuze om ook de achterzijde te personaliseren is fantastisch.

Gewoon top

Ik kwam er even niet uit na ik belde en kreeg zeer goede hulp echt fantastisch daarnaast snelle levering Dus fijn aan alle fronten cadeau te geven blij cadeau ontvangen heeeel blij dus… 200% score

Ziet er mooi en netjes uit. Heel tevreden.

Topcadeau voor weinig geld

Het is natuurlijk even een klusje om leuke foto's bij elkaar te zoeken voor een kwartetspel, maar het is een geweldig cadeau. Gisteren werd onze jongste achttien; net als zijn oudere broer en zus kreeg hij van ons een persoonlijk kwartet met een unieke terugblik op verschillende facetten van zijn leven. Hoe leuk is het om daarna te kunnen vragen: "Heb jij van 'generaties' 'Met oma Ien'"? of "Heb jij van 'The Performer' 'Elvis the Pelvis'?" Geweldig om te maken, te geven én te krijgen.

Heel mooi kwartet

Kwartet is prima gelukt en ik had gelukkig geen fouten gemaakt, controle is daarbij wel een dingetje en tussendoor de foto's opslaan anders kan het gebeuren dat je ze kwijt bent. Maar het zag er prima uit en is gelijk mee gespeeld nadat het uitgepakt is.

Geweldig zelfgemaakt spel

Let goed op eigen spelfouten!

Een kwartetspel vide website aangemaakt! Heel makkelijk en snel gemaakt. Fantastische kwaliteit, mooi geprint en leuk doosje erom heen. De ontvanger was zeer verbaasd en blij met het spel.

Goede kwaliteit, mooie invulling

Precies zoals verwacht

Het kwam precies hoe ik het gemaakt had op de website en vrij snel geleverd. Heel makkelijk in gebruik

Super kado en persoonlijk.

Mijn zoontje is een voetbal fan. Dus hij is superblij met zijn kwartet. Ze zijn qua formaat wat breder, dus dat was even wennen. Voor de rest kan je jong en oud verrassen ermee.

Viel wat tegen.

Vermeld was " grote kaarten ". Het formaat viel wat tegen, waardoor ook de foto's erg klein uitvielen.

geweldig

ziet er heel mooi en professioneel uit.

Prachtig !

Het aanmaakproces ging heel vlotjes, de bestelling kwam super snel mijn kant op en het kwartet ziet er prachtig uit. Ben er heel blij mee. Dank!

Erg goed

Eenvoudig programma. Mooi drukwerk. Had alleen even verwarring over bedrukking onderkant doosje. Tip: software zo aanpassen dat quintetten ook mogelijk zijn. Dan logisch in totaal minder categorieën ivm doosje vol. Maar was wel leuk. Of mssh 2 sizes / hoogtes voor doosje ivm wuintet en veel categorieën Overall: zeer tevreden.

prima kwartetspel, mooie kwaliteit

Het was niet moeilijk om het kwartetspel te maken en het eindresultaat voldeed voor 100% aan mijn verwachtingen.

Mooie kwaliteit en gemakkelijk zelf te maken

Snelle levering, prachtige kwaliteit, gebruiksvriendelijke website.

Een cadeautje dat in de loop der jaren steeds waardevoller wordt.

Een duidelijke website, een prettige en deskundige medewerkster aan de telefoon om mijn vraag te beantwoorden, een snelle verzending en een heel mooi resultaat. Kwartetcadeau vind ik een aanrader. Mijn kleinkinderen, waar ik jaren geleden ook een kwartet voor maakte, vinden het nog steeds een waardevol cadeau dat regelmatig tevoorschijn komt.

Super mooi product!

Goede communicatie. Persoonlijk bericht omdat ik blijkbaar 1 foto had geupload die niet scherp was. Super attent. En de uitvoering van de kaartjes is heel mooi en stevig!

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam