Gebruiksvriendelijk en snel verwerkt.

Het maken van een kwartet is gebruiksvriendelijk. En het werd snel verwerkt + toegezonden. De tekst in de kleur is wat vaag en lastig voor kinderen om te lezen en de foto's zijn niet erg helder afgedrukt. Maar : verder heel blij mee. Zal het zeker nog eens doen.

Top geschenk

origineel geschenk gepersonaliseerd met foto's. Zeer leuk als aandenken.

Heel leuk, netjes afgewerkt kwartetspel

Heel leuk, zo'n gepersonaliseerd kwartetspel. Het programma op de website om het te maken werkt heel goed en gemakkelijk. De kaarten en het doosje zelf zijn van goede kwaliteit. Alleen zijn de kaarten wat ruw en daardoor niet makkelijk te schudden.

kwartet ziet er hartstikke mooi uit

Het ziet eruit zoals ik verwacht had. spoedlevering gedaan en op tijd binnen. Het is heel eenvoudig om zelf een kwartet te maken.

Wat je maakt dat krijg je.

Mooie kwaliteit. Optijd geleverd. Goed verpakt.

Geweldig!

Onwijs blij mee! Het ziet er super mooi uit.

Superleuk cadeau

Ik heb een kwartet gemaakt voor een vriendin met een heleboel mooie, leuke en grappige herinneringen. Het kwartet is erg makkelijk te maken en was snel geleverd. Zij vond het cadeau geweldig en kon niet wachten om het te gaan spelen :-) Absoluut een aanrader!

Goede kwaliteit en handige tool

Gebruiksvriendelijk en kwaliteit

Super eenvoudig om te doen en goede kwaliteit

Zeer eenvoudig om het spel te maken, snelle levering en mooie kwaliteit kaarten

Hele goede kwaliteit kaarten

De kaarten zijn van goede kwaliteit en voelen stevig aan, ook de foto’s zijn duidelijk en het werd snel geleverd. Ik ben erg tevreden!

In dikke 10!

Wat is het leuk geworden, 100% tevreden!

Mooi kwartet, snelle levering

Ik heb me geamuseerd om het kwartet in elkaar te puzzelen. Naarmate ik meer foto’s had geüpload werkte het programma wel langzaam maar het resultaat is echt top! Goede kwaliteit van kleur, print,… Snelle levering ook (3 dagen). Ik had het gemaakt als cadeautje, kan niet wachten om de blije gezichtjes van de kindjes te zien!!

Mooie kwaliteit, snelle levering Heel erg tevreden! Zeker een aanrader als je een mooi kwartetspel wilt.

Geweldig, zo leuk om cadeau te geven

Zo leuk om een dierbaar persoon hiermee te verrassen. Verschillende foto's die je kunt gebruiken. Kwaliteit is top, ook foto's van een foto (en van vroeger). Ik ga dit zeker nog een keer doen.

Een blije kleinzoon met zijn kwartet en opa die prima werd geholpen.

Een wat klungelige opa werd telefonisch geduldig en uiterst vriendelijk geholpen, waardoor alles goed kwam. Ik blij. Kleinzoon blij.

Een prachtig resultaat!

Heel goed in te vullen! Heel hartelijk bedankt ook voor de telefoon adviezen. Heel fijn! Marianne Maasland

Super goed

Ook de service en het aanpassen en het meedenken. Geweldig product

het kwartet ziet er mooi uit; prachtig uitgevoerd. Service: ik kreeg een mail omdat 1 van de foto's niet goed (genoeg) was. Prima!

Leuk als verjaardagscadeau

Gemaakt met een vriendengroepje voor een jarige vriend. Het cadeau werd heel enthousiast ontvangen. Goede kwaliteit voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Boven verwachting

Ondanks de kwalitatief slechte (oude) foto's, is het kwartet fantastisch mooi geworden. Boven verwachting. En keurig op tijd verzonden.

Makkelijk, snel en goeie kwaliteit

Fijne makkelijke online software om je eigen kwartet mee te ontwerpen. De levering was snel en de kaarten zijn van goeie kwaliteit in een mooi doosje. Aanrader voor een persoonlijk kado!

Prachtig kwartet, makkelijk te maken

Leuk dat je verschillende versies kan maken. Een tip: op het deksel wilde ik graag tekst laten drukken. Misschien een idee om dit mogelijk te maken?

Kaarten zijn van mooi materiaal, net 'echt'

Wij zijn blij met ons kwartet. We kregen nog een tip dat een foto van lage kwaliteit was, en konden de foto aanpassen. Het is een echt kwartet met mooie kaarten.

Erg leuk om te maken en vervolgens te spelen

Prettig programma om mee te werken. Let alleen wel op dat je het na wijzigen opslaat. Ik raakte wel eens wat kwijt doordat ik het vergat.

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam