Makkelijk te maken, aan te passen en te bestellen. En het cadeau viel zeer goed in de smaak!

Naar verwachting

Mijn kaarten zijn mooier geworden dan ik verwacht had.

Super goede service, snelle levering en top kwaliteit van de kwartetkaarten!

Hartstikke tevreden met het resultaat en de snelle levering. Echt aan te raden als je wat leuks en orgineel wilt geven.

Makkelijk te maken, snelle levering, goede kwaliteit. De kinderen vinden het superleuk en hebben het al vaak gespeeld in deze korte tijd.

Mooie kwaliteit en super makkelijk te maken

Het was super makkelijk om te maken en het is een hele mooie kwaliteit. Top kado!

Eenvoudig te ontwerpen, en goede kwaliteit geleverd!

De site is erg gebruiksvriendelijk. De kwaliteit van de kaarten is erg goed. Het zijn stevige kaarten, de foto's komen goed over, en er is geen kleurverschil o.i.d. Het is erg leuk om zo'n Kwartet te maken en te hebben. En omdat je Kwartet staat opgeslagen in je account kan je ook makkelijk een uitbreiding maken. De enige aanmerking is dat er niet zo veel verschillende kleuren zijn om uit te kiezen voor de verschillende kwartetten in een spel. Maar verder top!

Fijne website, eenvoudig en snel, mooi eindresultaat.

De website werkt prima en snel. Fijn dat je de producten kunt opslaan en er later mee verder kunt gaan. Geleverde product voldoet aan de verwachting

Mooi spel kaarten, maar stiekem toch best duur...

Het eindresultaat is perfect, maar je moet er wel even voor gaan zitten. Het programma loopt helaas af en toe vast (bewaard de foto's niet altijd goed), maar door niet te veel in 1 keer te willen uploaden en regelmatig tussendoor op slaan, lukt het wel. Doordat je enthousiast bent en vaak veel (alle) foto's wil verwerken moet je er toch nog een aantal kwartetten bij kopen (tot 15), en dan wordt een spel toch wel duur...€ 40,00 per stuk. En als je er dan meer nodig hebt, dan wordt het dus wel een duur "grapje"......

Leuke verrassing!

Veel lol gehad in samenstellen en de ontvanger was zeer blij verrast!

Super, super leuk!

Top kwaliteit! Zelf erg leuke onderwerpen gekozen met de bijpassende foto’s. Super! Bezorging was ook snel.

Echt super mooi

Kwaliteit super mooi Ik had gekozen voor spoed levering en het kwartet was netjes de volgende dag als pakket geleverd.

Snel, Makkelijk en ook nog eens een goede kwaliteit

Eigenlijk ging alles heel erg simpel. Foto in sturen, zelf je tekstje verzinnen en bestellen maar. Na 2 dagen was mijn bestelling binnen en ik was zeker niet teleurgesteld. Goede kwaliteit van de kaarten en van de foto's. Geen drukfouten, beschadigingen etc. Ik kan niks anders geven dan 5 sterren. Heel erg tevreden.

Topcadeau

Mooie afdrukkwaliteit, stevige en handzame kaarten, leuke ter personaliseren opbergdoos, snelle service en levering: kortom, leuk cadeau voor een zeer passende prijs

Topkwaliteit en gemakkelijk samen te stellen

Op de website kun je zeer eenvoudig je kwartet samenstellen en er worden ook nog wat grafische opties gegeven om je afbeeldingen nog wat 'op te leuken'. Het aardige is dat ik ook een plaatje had, waarvan de software van KwartetCadeau zei dat de afdrukkwaliteit wat minder zou zijn en zelfs die print is prachtig geworden. Ik heb inmiddels twee kwartetten laten maken, een superorigineel en persoonlijk cadeau. Aanrader!

Echt super!

Heel erg tevreden! De site is heel gebruiksvriendelijk, dus het was makkelijk om het kwartet samen te stellen. Binnen een paar dagen verzonden en het resultaat is echt nóg mooier dan verwacht. Ik kan het iedereen aanbevelen. We hebben een prachtig afscheidscadeau kunnen maken.

Leuk cadeau

Heel leuk om een kwartet te hebben van eigen foto's. Mooie kaarten en doosje.

Supermakkelijk en duidelijk in gebruik

Een handige site, heel gebruikers vriendelijk

Geweldige kwaliteit en super origineel!!

Voor het afscheid van een collega gemaakt die al 27 jaar bij ons in dienst zat. Zo ontzettend leuk om te doen en….. voor de ontvanger een super leuk kado! Top!!!

Goede kwaliteit voor een mooi prijsje

Vorige maand heb ik een kwartet besteld, deze werd snel geleverd en is van goede kwaliteit. Absoluut een aanrader voor een creatief cadeau!

Supergaaf

Het is een origineel kwartet geworden. Zelf categorieën maken is wel een uitzoekklus, met de foto's. Maar eenmaal bedacht is het kwartet zo online gemaakt. Duidelijk en eenvoudig programma waar je halverwege ook nog aanpassingen in kunt maken. Snelle levering, scherpe foto's op mooie, stevige kaarten. Kortom, enorm tevreden.

Het kwartet is snel geleverd en zag er goed uit.

De volgende keer bestel ik vast weer bij jullie. Het maken van het kwartet was zeer eenvoudig, snelle levering en goede kwaliteit.

Topkwaliteit kaartjes, snelle levering

Topkwaliteit kaartjes, snelle levering.

Voldoet geheel aan de verwachtingen

Mooie kwaliteit, duur maar wel mooi.

Origineel cadeau waar je iedereen blij mee maakt

Ik heb heel veel plezier gehad bij het maken van een gepersonaliseerd kwartet en kan niet wachten totdat de jarige dit origineel cadeau opent. Het is heel makkelijk om het samen te stellen enig had het spel binnen 3 werkdagen in de brievenbus. Echt een aanrader.

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam