Uitstekende en goede snelle levering. Uiterst vriendelijk mensen aan de telefoon en bij het bezorgen. Alle spullen van lifemaxx waren goed verpakt.

Kwaliteit materiaal

Het is goed materiaal wat ik binnen 1 dag na de bestelling kon ophalen.

ik wou iets na bestellen en dat hebben ze goed geregeld

ik wou iets na bestellen en dat hebben ze goed geregeld

Wat een geweldige service van Lifemaxx

Per ongeluk verkeerde schijven besteld. opgehaald in Rotterdam. Bij aankomst kwamen we erachter dat het niet de goede waren. Gebeld en kon omgewisseld worden. Alles snel geregeld en de volgende dag de juiste bestelling kunnen ophalen! Top Service!

Snelle en perfect in orde service!

Fijn en snel contact rondom mijn bestelling die ik kwam ophalen, en ook bij het ophalen ging alles vlot. Super service!

Snelle levering en goed product

Levering kwam exact wanneer het zei en oogt in eerste instantie van erg goede kwaliteit. Zin om te gaan gebruiken!

Erg tevreden!

Ik heb mijn kettlebell collectie recent aangevuld. De levering was snel geregeld en de kwaliteit van de kettlebells is precies wat je ervan verwachten zou. De verpakking echter zou wel wat beter kunnen. Ik heb 3 kettlebells besteld, maar alle 3 kwamen binnen met het karton en het piepschuim helemaal in het gietijzer gedrukt, wat een soort gekke vlek achterliet die moeilijk weg te halen was en vervolgens lichte beschadigingen heeft achtergelaten. De kartonnen doos en de piepschuimen hoekjes lijken dan ook wat weinig voor een stuk gietijzer van 24 kilo.

Top kwaliteit en snelle bezorging!

De materialen van Lifemaxx zijn altijd top! Mooi en fijn en mee te trainen De bezorging was erg snel

website duidelijk maar wacht nog steeds op 2e pakketje sinds 1 week

ik wacht nog op mijn 2e pakketje sinds een week

alles dik in orde en snel geleverd

Ik had best een grote bestelling geplaats en die werd keurig op tijd geleverd. De spullen zelf zijn ook top!

Goed en netjes

1 product was helaas niet op voorraad maar in tegenstelling tot de meeste bedrijven werd ik voor de verzending hiervan op de hoogte gebracht en werd er direct een nette oplossing geboden.

Goede spullen

Artikelen snel bezorgd en kwalitatief spul

Fair prices, good service

Nice variaty of high quality products at fair prices. Quick delivery and good customer service.

goede ervaring

goede ervaring

Goed service

Snelle levering een goed kwaliteit

Uitstekende service. Goede kwaliteit.

Ik heb al enige tijd ervaring met het gebruik van Lifemaxx apparatuur. Voor mijn (thuis)gym heb ik onlangs verschillende kettlebells aangeschaft. Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit en zal in de toekomst meer fitnessbenodigdheden bij Lifemaxx bestellen.

De bestelling is exact volgens mijn wensen uitgevoerd

Snelle levering en zeer goed verpakt

Goede degelijke materialen voor een prima prijs

Echt degelijk materiaal, gaat lang mee. Je merkt dat ze de leveranciers zorgvuldig kiezen. Leveren snel.

Heldere communicatie, kwalitatief product!

Erg tevreden met de hier gekochte fitnessvloer! Klantencontact en ontvangst is top! Product op voorraad en snel geleverd!

Products as expected. Quick delivery

Products as expected. Quick delivery

Snelle levering en goede service

Een bedrijf met een goed en ruim assortiment, snelle levering en een goede service!

Geweldig mooi assortiment en heel aardige mensen op kantoor je wordt persoonlijk verwelkomd en iedereen is gezellig als je binnenkomt echt een aanrader, hier kunnen andere bedrijven nog wat van leren.

Gelukkig

Heel tevreden van mijn aankoop ,mooi materiaal,vlotte inlichtingen en na betaling vlot bestelling gekregen ,gewoon top.

Mooie tas, snel geleverd

12 Innsbruckweg