Altijd perfect en snelle levering

Mooie spullen is voor ons een speeltuin voor volwassenen, kwaliteit prijsverhouding is ook super.

Prima! Duidelijk website, snelle levering.

just good

fast, simple, reliable

Uitstekend dienst!

Snel en goed geholpen. Mijn dank

Kwaliteit materiaal

Zeer tevreden over de service, kwaliteits materiaal en snel bezorgd.

The Best

The best.

Uitstekend!

Snelle levering, producten zoals omschreven!

Onze bestelling is snel en goed verstuurd. Ook de schijven die tijdelijk uitverkocht waren kon ik alvast reserveren en betalen. Zodra ze binnen waren zijn ze naar ons doorgestuurd. De service was hierbij top, zo ook bij de verzending van het pakket en het maken voor een afspraak.

Goed geregeld

Heel goed geregeld. Jammer van de grote meerkost voor het in België te krijgen. Je wordt per mail goed op de hoogte gehouden. Snelle levering.

Bestelling op tijd, materiaal is uitstekend!

Fijne afhandeling.

Telefonisch werd ik in eerste instantie niet o heel fijn geholpen diegene was vrij kortaf waarop ik twijfelde of ik nog wel iets wilde bestellen. Diegene die daarna m’n mail had beantwoorde deed meer dan goed en zo ook diegene die de bestellingen verwerkt.

Prima producten voor prima prijs

Nette levering op tijd.

Snelle service . Keurig gebeld over de levering . Ontzettend prettige ervaring

(on)Tevreden

Het eerste deel van mijn pakket had ik na één week. Nu heb ik nog steeds deel twee niet ontvangen na drie weken. Ik hoop dat dit nog in orde komt want heb dit voor mijn job echt wel nodig en mijn klanten wachten hier ook op. Alles is uiteindelijk toegekomen mits mailverkeer. Lifemaxx volgt dit soort dingen goed op en communiceert goed met de klant. Waarvoor dank! Mvg, Dorien

goeie service

Mijn ervaring als b2b is goed. Met extra tijdsdruk door mijn klant hebben ze meegedacht en meegewerkt om de spullen op tijd te leveren.

Vlotte levering, goede producten

Kettlebells besteld, snelle levering van goede kwalitatieve producten.

Snelle levering, verpakking mag beter was gescheurd de laaste keer

- goede product omschrijving - snelle levering - product als beschreven

Goed product, goede service

Good!

Clear website, good communication, fast delivery.

Goede kwaliteit en vlotte, vriendelijke service.

Goede kwaliteit en vlotte, vriendelijke service.

Snel geleverd, voldoet aan eisen

Snel geleverd, goed prijs

De kwaliteit van de service is net zo goed als de producten

Vriendelijke service. Actief meedenken. Snelle levering en top kwaliteit.

Innsbruckweg 12

3047 AH Rotterdam

(0)10 415 98 00

Over Lifemaxx

Het is onze passie om sportscholen, personal training studio’s en CrossFit® boxen in Europa te voorzien van mooie, professionele én functionele fitnessmaterialen voor intensief gebruik. Voor alle materialen uit ons zeer uitgebreide assortiment, streven wij naar een perfecte balans tussen innovatie, design, kwaliteit en betaalbaarheid. Kies je voor Lifemaxx, dan kies je voor scherp geprijsde, robuuste materialen met een mooi ontwerp volgens de laatste fitnesstrends. Met meer dan 30 jaar ervaring in de fitnessbranche, kunnen wij jou voorzien van advies op maat op materiaalgebied, tot aan het ontwerpen en volledig inrichten van jouw gym. Als familiebedrijf vinden wij persoonlijk contact, uitstekende service en heldere communicatie belangrijk. Of je nu een homegym wilt inrichten of een professioneel fitnesscentrum wilt starten, ons enthousiaste team staat voor jou klaar! YOUR LIFE, LIVE IT _________________________________________________________ It is our passion to provide gyms, personal training studios and CrossFit® boxes in Europe with exquisite, professional and functional fitness equipment built to last. All of the equipment from our extensive range is designed to strike the perfect balance between innovation, design, quality and affordability. Choosing Lifemaxx means getting competitively priced, robust equipment with a stylish design according to the latest fitness trends. With more than 30 years of experience in the fitness industry, we can provide you with tailor-made equipment advice, up to completely designing and equipping your gym. As a family business, we believe personal contact, excellent service and clear communication are important. Whether you want to set up a home gym or start a professional fitness center, our enthusiastic team is ready to help you! YOUR LIFE, LIVE IT