Vlotte bestelling, snelle levering.

De site is heel toegankelijk. Na mijn bestelling te hebben gedaan, werd deze snel geleverd.

zoals het hoort

goedkoopste handelaar gezocht op het internet, hier terecht gekomen. besteld op factuur, nette e mail dat er x aantal dagen goedgekeurd waren van de dienst. en eventueel een andere optie beschikbaar gesteld. alles netjes afgehandeld op korte en nette manier

Als is vlot verlopen.

Kwalitatieve produkten

Top service en snelle levering

1st maal besteld en heel blij

Heel blij met de jas goeie kwaliteit xd

Correct geleverd wat gevraagd is.

fijn

Snelle levering en goede kwaliteit

Correcte afhandeling en een snelle levering. Ik ben tevreden.

Prijs-Qualiteit

Prijs-qualiteit top en snelle service.

efficiënt

Degelijke website en snelle levering

de verzendfirma moet ook meewerken

Ondanks de herhaalde toezendingen van firma Muldi is DHL er nog altijd niet in geslaagd om het bestelde pakje te bezorgen op mijn adres. De fout ligt duidelijk bij de verzendfirma en niet bij Muldi. Hier worden nochtans heel regelmatig pakjes bezorgd. Zouden de werken aan de nabijgelegen Markt ermee te maken kunnen hebben? Ondertussen heb ik het gevraagde elders besteld waar ik het in de winkel kan afhalen. Met alle respect voor mevr. Vliege de Heer van Muldi die tot driemaal toe geprobeerd heeft het gevraagde toch bij mij te laten toekomen. Maar de verzendfirma moet ook willen meewerken. Helaas.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Zeer goede service, snelle levering.

Een beschadigde zending is op één dag in orde gebracht, 2 dagen later een nieuwe zending ontvangen.

correct

zonder problemen : besteld, betaald en ontvangen wat ik besteld en betaald heb.

PERFECT

professionele , perfecte service, Raad ik aan !!!!!!!!!

Dit is juist wat ik zocht.

Gekochte items passen perfect en zijn degelijk gemaakt.

betrouwbare website, snelle verzending.

Tijdens mijn online zoektocht naar een keukenklok, muldi tegengekomen. Voor de eerste keer hier besteld. Heel tevreden met de klok, prijs en de snelle verzending. Bedankt!

Mijn pakket is in perfecte staat toegekomen.

Deze firma komt zijn belofte na snelle levering

Deze firma komt zijn belofte na snelle levering

Egt tof… geen andere woorden

10/10

Uitstekend materiaal

Uitstekend materiaal snel geleverd.

Perfecte levering.

Perfecte levering binnen de verwachte levertermijn.

Product zoals voorgesteld, lage prijs, vlotte levering, kortom alles OK

Zie hoger

goede prijs en kwaliteit, stipte levering, meer hoeft niet.

een probleem met de betaling omdat ik op de webshop was ingelogd via de Nederlandse URL i.p.v. de Belgische werd na melding onmiddellijk gevonden, zelfs op een zondagnamiddag! Puike dienstverlening dus.

Alles was o k

Snelle levering en goed product!

Snelle levering en goed product! Daarnaast goede customer service!

Mijlweg 9 C

3595 KG 's-Gravdendeel

Over Muldi.be

Muldi, de meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van België en Nederland tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 03 808 6454. www.muldi.be