Tevreden

Ik ben tevreden over het product

Uitstekende levering , goede kwaliteit/prijs verhouding

Uitstekende levering Goede kwaliteit / prijsverhouding Mooi verpakt

Alles in orde!!

Wij hebben geen enkel probleem gehad.

Goede snelle levering

Heel blij met de snelle en vlotte levering/service

Goede prijs en kwaliteitsverhouding

De producten voldoen aan de verwachtingen

SUPER!

Prachtige schrijfboeken ! De bladzijden blijven mooi plat liggen zonder het boek te beschadigen, echt wat ik nodig had ! Perfect afgewerkt ! Mooie kwaliteit van het papier, niet te dun, niet doorschijnend, wat interessant is om ook op de keerzijde perfect te kunnen werken. Bedankt daarvoor, een aanrader!

Uitstekend product!

Ben zeer tevreden over het fotokader ik bestelde. Mooi en degelijk materiaal! Ook de verzending ging zeer vlot. Zal in de toekomst nog van deze bestellen.

Zeer vlotte levering, geen antwoord van klantenservice ontvangen

Levering is zeer vlot gegaan, waarvoor dan. Jammer genoeg wordt er niet gereageerd op vraag via mail naar [email protected] bij probleem met een foutieve bestelling.

Alles top.

De beschrijving van het object dat ik kocht klopt met de realiteit.

Heel goede service en op tijd geleverd.

Zeker aan te raden om te bestellen bij Muldi.be

snelle service

gemakkelijke website, snelle levering

Correcte afhandeling

Gevonden wat ik zocht ,optijd geleverd.tevreden klant.

snel en correct !!!

scherpe prijzen & vlugge levering

correcte levering

bestelling is exact het gevraagde en is hel vlug aan huis besteld

Correcte levering prima kwaliteit

Snelle en correcte levering

Alles is goed verlopen.

Tevreden

Heel blij

Super snelle levering ,goede kwaliteit en niet te duur .

Snelle goede service

De prijzen zelf op de site zijn zeer schappelijk. Zeker als er in grote hoeveelheden besteld wordt, dan vallen de verzendkosten heel goedkoop uit. De levering ging heel vlot en de artikelen waren stevig verpakt. Ik ben zeer tevreden.

De bestelling werd snel geleverd en was precies wat ik besteld had. Niets op aan te merken dus.

vlot en correct !

alles is vlot en correct verlopen

Snelle en correcte levering

Prima communicatie, vlotte en probleemloze levering. Perfect.

Correcte afhandeling en levering.

Jammer dat de bestelling wat lang op zich laten wachten heeft. Toch goed dat wij hiervan op de hoogte zijn gebracht en vlot mailverkeer via Brenda. Ook alles in goede staat thuis geleverd. Bedankt.

Snelle service + levering.

Heel snel reactie en antwoord op de gestelde vragen. Snelle levering. Alleen spijtig, dat bij een te kleine maat er geen omruiling mogelijk is voor bepaalde artikelen.

De globale service is prima: levering correct en op tijd, prijs-technisch ok

Mijlweg 9 C

3595 KG 's-Gravdendeel

Over Muldi.be

Muldi, de meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van België en Nederland tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 03 808 6454. www.muldi.be