Goeie en snelle service

Eerste keer dat ik hiermee bestel en de ervaring is positief. Er was 1 item beschadigd maar dit was met de hulp van Brenda binnen de 2 dagen opgelost. Goed geholpen en vriendelijk!!

Alles correct verlopen en zeer snel!!

Zeer vlot verlopen

Prima product

Vlotte levering meer moet dat niet zijn. Happy me

Positief

Zeer correcte firma

Perfecte service

Mijn online bestelling bleek wat moeilijkheden op te leveren bij de betaling maar... geen nood... een telefoontje naar het bedrijf , waar een zeer minzame dame mij telwoord stond, volstond om het probleem op te lossen. Een voorbeeld van professionele service!! Proficiat

Wij werden goed geïnformeerd voor de bestelling met een snelle levering als gevolg. Proficiat!

Uitstekende service en kwaliteit

Mijn bestelling kwam tijdig aan en alle items waren volledig volgens verwachting. Goede prijs/kwalieit!

Snelle levering maar licht beschadigd

Het geleverde whiteboard is geleverd met een deuk(je) in het frame. Het terugsturen is voor mij een heel gedoe, zeker voor zo'n goedkoop stuk, dus heb ik het gewoon opgehangen tegen de zin van mijn echtgenote.

Dik in orde!

zeer snelle levering! alles was zorgvuldig en netjes ingepakt, er waren geen beschadigingen. Totaal niets op aan te merken! Dankjewel!

Zo snel heb ik nog nooit mijn bestelling aangekregen!!

Zo snelle levering nog nooit meegemaakt niemand had gezegd dat we zonder onze (nietmisbare) handschoenen zaten ... De bestelling geplaatst dag erna kregen we de melding onderweg savonds in mijn handen... Een dikke pluim aan de muldimedewerkers onze bestellingen komen zeker jullie richting uit miss een leuke tip wij konden moeilijk kiezen de oranje werkhandschoenen vallen iets smaller uit tov de zwarte ook van bedrijf tot bedrijf... Ook volkomen normaal maar miss een soort testpakket met een werkhandschoen van bv 9 tot 11 al dan niet betalend neem ik er graag bij voor toch de ideale handschoen aan je hand te hebben... Maar toch dikke pluim! Groetjes

Vlot en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Duidelijke website met voldoende informatie.

Heel snelle en correcte levering

De bestelling werd correct geleverd, zelfs vóór de voorziene datum. Goede kwaliteit, fijne voordelige prijs ook!

Eenvoudig bestellen en vlotte levering

perfect

perfect

tevrede

Zeer goede ontvangst van bestelling

Prima kwaliteit! Heb net weer besteld bij u. Dank voor goede ontvangst

Proffesioneel

Bestelling gedaan, juiste opvolging met duidelijke berichtgeving. Snel geleverd.

Heel tevreden over service , kwaliteit en prijs van de producten

Ik was al lang op zoek naar bepaalde kantoorartikelen en de prijs bij Muldi maakte het verschil om te aankoop door te zetten. Daarnaast worden vragen snel en efficiënt beantwoord. De leveringstermijn is kort en de wijze van verpakking is stevig en veilig. Algemeen: een aanrader!!

uitstekende service!

Bestellen ging heel vlot, werd goed op de hoogte gehouden van het verdere verloop en de levering .

Precies zoals omschreven op de site.

Heel goede omschrijving,mooie kleuren en degelijk materiaal. Zeer tevreden over de prijs. Online kopen is eenvoudig, gemakkelijk en vlug

Zeer vlot verlopen

Super snelle levering, wat eigenlijk niet moest, maar ja. Groet, Johan

Wat ik zocht aan een goede prijs

Vlekkeloos besteld en ontvangen

Zeer tevreden !!!!!

Meteen bericht over bestelling, correcte opvolging en zeer vlug geleverd. Goed verpakt, kortom zeeeer goede service !!!!

vlotte ,complete levering

1ste bestelling vlot verlopen

Mijlweg 9 C

3595 KG 's-Gravdendeel

Over Muldi.be

Muldi, de meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van België en Nederland tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 03 808 6454. www.muldi.be