Pluspunten

Goeie prijs goeie service

Pluspunten

Toegankelijk sfeervol vriendelijke mensen behulpzaam geduldig professioneel en natuurlijk prachtige originele produkten!

Pluspunten

Zeer behulpzaam en alle tijd voor de klant. Goede locatie van de winkel, breed assortiment, en... komen afspraken na.

De aflevering van de zeer zware boomstamtafel was een bijzonder zware onderneming omdat het karretje waarop de tafel stond over en door het grind moest rollen. Ik had wel gezorgd voor matten e.d, maar misschien is het een tip als jullie zelf zorgen voor oprijplaten o.i.d. die passen bij de breedte en de lengte van het karretje.

Pluspunten

alles goed

niet nodig

Pluspunten

Goede afhandeling

Items kunnen iets sneller verstuurd worden

Pluspunten

Zeer snel geleverd op fijn tijdstip

geen

Pluspunten

snel

Pluspunten

Snelle reactie per email laat 's avonds. Snel geleverd en mooi materiaal.

Pluspunten

Snelle levering. Goed telefonisch bereikbaar. Teak tafeltje is naar verwachting en naar wens. Het tafeltje moest nog in elkaar gezet. De poten waren genummerd. Heel handig.

Er was een metalen ringetje voor achter een moer gebroken, waarschijnlijk door het vervoer. Verpakking kan met iets meer bescherming.

Pluspunten

Correcte berichtgeving over vertraging, regelmatig contact, geboden mogelijkheid tot vervanging of annulering en leuke attentie bij de verlate levering. Zo zie je dat ook slecht nieuws op een correcte manier afgehandeld kan worden. De kussens zelf zijn prima en precies wat ik ervan had verwacht.

Uiteraard mis je een halve ster agv de uiteindelijk toch te late levering,

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, vakkundig tafel in elkaar gezet

tafelblad heeft wat krassen, had opgemerkt dienen te worden voordat tafel verscheept werd

Pluspunten

Vriendelijk aan de telefoon. Snelle levering

Pluspunten

Prima geregeld, snelle levering

Heb ik niet

Pluspunten

- Prachtig product - Snelle reactie - Klantvriendelijk

Pluspunten

Telefonisch goed en vriendelijk te woord gestaan.vlotte levering. Ik heb een heel goede ervaring met dit bedrijf.

Pluspunten

Bijzonder geïnteresseerd, Nemen zeer ruim de tijd. Prima begeleiding, wij zijn zeer tevreden *****!

Pluspunten

even van te voren nakijken of het produkt voorradig is

Pluspunten

Prima bedrijf! Goede telefonische informatie vooraf gekregen. Het pakket is snel ontvangen! Mooi producten, ben erg tevreden!

Geen.

Pluspunten

We hebben mooie tuinmeubelen van u gekocht, nu met groene zeep behandeld en onderhoudsmiddelen bested, deze na 2 dagen ontvangen en direct uitgeprobeerd. Perfect. Zo ook de bestelling op de webshop en de correcte levering.

Pluspunten

Goede afspraken en meedenken

website goed nalezen

Pluspunten

Snelle levering, correcte prijs, goede informatie over het product.

Pluspunten

Goed advies aan de telefoon. Snelle levering. Prima producten.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

We kregen n verzoek om de betaling te voldoen zodat de goederen verstuurd konden worden. Echter de faktuur was reeds 3 dagen vantevoren al betaald en de goederen waren ook reeds verstuurd. Was n beetje slordig! Verder goede service!

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411AW Naarden

Over Dutch Garden

Tuinmeubelen waar iedereen gelukkig van wordt! Zodra de zon schijnt zijn we buiten te vinden, en spenderen we het liefst zoveel mogelijk tijd in onze tuin! We zijn dan ook altijd druk bezig om alles er goed uit te laten zien, zodat we er heerlijk van kunnen genieten. Dat willen wij ook samen met jou bereiken met jouw tuin! Design tuinmeubelen