Top!!!

Duidelijke webshop, order geplaatst 17.26 uur en volgende dag in huis. Bestel proces zoals aangegeven....top!!!

Prima service en eerlijk advies

Jan Willem en Joeri hebben mij vanaf het begin prima bijgestaan bij het vervangen van mijn wtw. Met eerlijk en goed advies tot een prima keuze kunnen komen voor de vervanging van mijn WTW! Bedankt mannen!

prima advies, snel en geleverd, goede nazorg

Warmteterugwinningsafvoerbuizen besteld, die werden snel geleverd. Ik had maken nog enkele vragen, die snel en adequaat werden afgehandeld

Geweldige service en goed klantcontact

Enkele weken geleden rheinzink kliq deklijsten besteld en netjes geleverd gekregen. Montage werkte heel mooi. Echter bleek ik best wel wat materiaal over te houden. Gekeken op de bon en ik had per ongeluk veel teveel besteld. Na prettig contact met de klantenservice mocht ik de overtollige materialen terugsturen en heb netjes dit geld terug gekregen. Wat een verademing dat er nog webshops zijn die goed te benaderen zijn en zaken oplossen al was het mijn eigen fout.

Service is goed geregeld bij 123Installatieshop

Onze Itho Daalderop WTW HRU ECO 300 P produceerde na 3 maanden een vervelende bromtoon. De procedure van Itho Daalderop is dat je service meldt bij de leverancier/installateur. Met een e-mail doorgegeven aan 123Installatieshop.nl. Dezelfde dag van 123Installatieshop.nl bericht ontvangen dat het gemeld is bij Itho Daalderop. Itho Daalderop had nog wat nadere informatie opvraagt bij 123Installatieshop en die hebben we ook geleverd aan 123Installatieshop.nl. Vervolgens bericht ontvangen van Itho Daalderop dat er een ventilator was besteld. Een paar dagen later belde Itho Daalderop om een datum te plannen. De ventilator is vervangen en de bromtoon is weg. De servicemonteur van Itho Daalderop was kundig en werkte zeer netjes. De communicatie verliep via 123Installatieshop.nl. Kan niet anders concluderen dat het bij 123Installatieshop.nl correct en goed georganiseerd is. De contacten via de e-mail en het op de hoogte houden ging altijd op plezierige en positieve manier. We zijn dik tevreden over 123Installatieshop.

Goed en betrouwbaar!

Perstang gehuurd goed en duidelijk contact en alles volgens de afspraak geregeld.

Geweldig goed, snelle én persoonlijke service.

Wat een topbedrijf is dit. Geen anonieme webshop, maar snel schakelen met echte vakmensen.

Zeer goede service

Wat ik fijn vind is dat ze echt moeite doen en meedenken om een oplossing te vinden. Ook zijn ze goed berijdbaar wat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is. Voor mij de redenen om terug te blijven komen en anderen zeker 123 installatieshopaan te raden

Top Service!

Heb al mijn inbouwkranen van Blue Label besteld bij 123Installatieshop. Veel communicatie is via de mail gegaan maar die wordt snel binnen een halve dag ook netjes beantwoord. Meestal gaat het zelfs sneller. Ook voor producten die ze niet direct op de site hebben kunnen ze wel een offerte maken. Bij de installatie bleek dat 1 van de kranen niet goed af te stellen was, gemaild wat het probleem was, uitgelegd wat we allemaal al hadden geprobeerd en uiteindelijk de conclusie dat het aan een bepaald onderdeel moest liggen. Er is meteen kosteloos een nieuw onderdeel besteld en snel binnen 2 dagen geleverd. Alles werkt nu naar behoren. Kan alleen maar zeggen dat ze het goed oppakken en afspraak is afspraak. Oh ja, en prijstechnisch ok prima in orde.

Precies zoals je zou wensen

Top materiaal. Snelle levering en ook nog eens goede prijzen. Mijn magazijn op afstand.

Een echte aanrader

Geleverd volgens afspraak, voor een goede prijs. Bedankt

uitstekend

Filters online besteld, had paar vragen die werden uitstekend beantwoord, hulp en service waren uitstekend, en er werd meegedacht over leveringsdatum vanwege onze vakantie. en omdat de filters elk half jaar vervangen moeten worden, hebben ze een soort herinneringsysteem opgezet, klasse. kortom, heel goede ervaring en prettig gevoel overgehouden. Ik beveel dit bedrijf van harte aan. Ron Westermaat.

Uitstekende ondersteuning

123Installatieshop.nl biedt meer dan alleen een webshop. Ze hebben kennis van zaken en bestellingen worden snel en kompleet geregeld. Bij een probleem met een product leverde ze uitstekende ondersteuning bij het oplossen van het probleem via de garantie. Een aanrader dus!

Super service en snelle leveringen

Meerder bestellingen geplaatst die snel geleverd zijn. Ook de communicatie met de mensen van 123installatieshop.nl was erg prettig en snel.

Behulpzaam, service en kennis

Recent een WTW voor mijzelf gekocht. en daar komt een hoop bij kijken. Medewerker informeerde goed wat mijn situatie is en wat ik nodig heb / wat ik wilde hebben. Daarna dacht hij goed mee met het bestellen en leveren. Ook bij later contact, altijd direct iemand aan de lijn, met de juiste kennis.

Verschrikkelijk……goed.

Wat een goede ervaring met 123 Installatieshop! Zowel bij de aankoop als bij de installatie. Ik heb besteld bij 123 Installatieshop een Zehnder Comfoair 70 met CO2. Uiteraard had ik een dergelijk apparaat nog nooit gekocht, laat staan geplaatst. Zoals al geschreven, ben ik zowel bij de aankoop als bij de installatie supergoed begeleid. Alle vragen die ik heb gesteld zijn netjes, accuraat en juist beantwoord door een ontzettend vriendelijke medewerker. Superservice en als ik in de toekomst iets nodig heb op het gebied van ventilatie oid dan zal ik zeker weer aankloppen bij 123installatieshop.

Zeer positieve ervaring

Goedkoper dan bij concurrentie. Snelle levering, onmiddellijk antwoord bij vragen.

Great customer service and competitive pricing

I ordered some Uponor press fittings and I also rented a Uponor press. Even though there was an availability issue, I was contacted and we very quickly came to an agreement and eventually everything was delivered in time. Very happy with the communication and customer support

Super advies, super prijs en super snelle levertijd

Wat een super positieve ervaring was het eerste contact met Chat medewerker Joeri en zijn advies, daarna gistermiddag in de namiddag de order geplaatst en de volgende ochtend door DPD geleverd en in de middag waren de 2 stuks Zehnder ComfoFan Silent Move Up - perilex - 458015606 al gemonteerd. Super eenvoudig montage en wat zijn deze woonhuis ventilator boxen stil, wat een genot!

Prima advies, snelle levering en uitstekend bereikbaar voor vragen bij installatie

Een WTW ventilatiesysteem aanleggen in een bestaand huis bij een verbouwing is een hele operatie, met name om alle buizen goed weg te werken in het plafond maar het resultaat is een heel prettig binnenklimaat in alle ruimtes. De installatie doet fluisterstil zijn werk en bespaart daarnaast ook nog de nodige energie. Ik kan iedereen aanraden bij een verbouwing en verduurzaming van de woning deze investering te doen. 123installatieshop,nl, in mijn geval in de persoon van Joerie, heeft het systeem prima ontworpen en ook de inregeling keurig berekend. Opvallend was de goede bereikbaarheid voor vragen tijdens de installatie en de deskundigheid waarmee vragen werden beantwoord.

Deskundig advies

Alle spullen voor de wtw kunnen vinden. Ik zocht een specifiek ventiel maar die zag ik niet op de website. Via de chat gevraagd of ze hier ook aan konden komen. Dat was geen probleem even later was het ventiel toegevoegd aan de website. Alles keurig op de afgesproken dag geleverd. Kortom goede service, scherpe prijzen en een snelle levering.

Zeer snelle.en vriendelijke service

Zeer vriendelijk te woord gestaan, snelle service en prima apparatuur.

zeer klant vriendelijk

dachten dat ik iets verkeerd er bij had besteld namen even de moeite om te bellen of dit juist was. het was toen ook geen probleem om ander bezorg adres door te geven . ouderwetse service

Ruim assortiment, snelle reactie en levering en goede ondersteuning

Al verschillende keren besteld, altijd zeer snelle levering. Als er iets bij de bestelling een langere levertijd heeft, nemen ze pro actief even contact op om te vragen of dit bekend was en hoe ze het kunnen leveren. De meeste(alle?) producten komen via groothandels direct naar je toe. Dit gaat soms wel eens mis. Hierop regeert 123installatieshop vlot en regelt dat dit zo snel mogelijk voor je wordt opgelost. Fijne zaak.

Goed bedrijf met informatie en afhandeling en leveren van zijn producten

Arsenaal 6 a

3905 NN Veenendaal

Over 123Installatieshop.nl

123installatieshop.nl is dé webshop voor al uw installatiematerialen, zowel voor professionals als handige doe-het-zelvers. Bij ons draait het niet alleen om scherpe prijzen, zoals u kunt zien in onze reviews! Wij bieden een uitgebreid assortiment op het gebied van ventilatie voor zowel nieuwbouw als verbouw, waaronder Ubbink ventilatiekanalen en WTW-systemen van diverse merken zoals Zehnder. Daarnaast vindt u bij ons complete sets voor het aanleggen van vloerverwarming, warmtepompen, zinken hemelwaterafvoer, leidingsystemen van Uponor en Rehau, Haier Airco's en nog veel meer! Bezoek onze webshop voor ons volledige assortiment!