Zeer deskundige chatservice!

Ben via de chat uitmuntend geholpen door Jan-Willem! Al mijn vragen werden netjes beantwoord en samen hebben wij de bestelling compleet gemaakt. Super bedankt!

Geweldig geholpen met Uponor materiaal

Fijne overzichtelijke website met A-merk artikelen. Via google terecht gekomen bij 123installatieshop omdat ik een perstang wilde huren. Dat kan bij deze webshop voor een mooie prijs voor 1 week. Daarnaast ook alle koppelingen en buis kunnen vinden. Alles zelf hiermee aan kunnen sluiten en flink kunnen besparen op deze klus. Kom voor de ventilatie ook zeker terug want dat gaat met een beetje advies ook zeker lukken :-)

geweldig snelle respons via de chat in de avond zelfs!

had een vraag over een hyride warmtepomp. Deze kon ik nog niet vinden op de site. Maar via de chat weet ik nu gelijk waar ik aan toe ben. Echt helemaal top.

goed bedrijf met snelle levering

goed bedrijf met een snelle levering ,zeker een aanrader

Prima levering met controle

Ik had iets besteld wat landelijk niet leverbaar was. Ze hebben mij keurig geïnformeerd en dat zodra het product beschikbaar was dat ze het konden leveren. Dit hebben ze ook prima gedaan. Dus goede communicatie en prima service

Super alles nettjes en snel geleverd

Snel netjes en mensen met ervaring in de installatie techniek gewoon super

Goed geholpen!

Eerst een zehnder wtw besteld, door leveringsproblemen moeiteloos gewisseld naar een brink, fijn contact, goede service!

Super service!

Snel en goed advies. Duidelijke communicatie en super snel met administratieve handelingen. Absoluut een aanrader!

SUPER !

Prettige webwinkel. Chatfunctie op website werkt goed en lijkt constant bemand. Heb bij elk contact snel antwoord gekregen. Hier staat het Klanttevredenheid hoog in het vaandel :)

Perfecte en snelle communicatie en levering

Voor project Uponor perstang gehuurd en koppelingen besteld. Week voor dat ik de spullen nodig had een bestelling geplaatst en artikelen werden op de afgesproken dag geleverd. Na afronden van project perstang en teveel bestelde koppelingen terug gestuurd. Binnen 1 dag bericht van ontvangst van retouren. Verder de complete levering en complete huurset van de Uponor tang met alle benodigde hulpmiddelen. In 1 woord geweldig.

Goede communicatie, zeker in vergelijking met andere!

Positieve manier van werken en snelle levering

meerdere bestellingen snel en goed afgeleverd (itt tot sommige concurenten)

meerdere bestellingen snel en goed afgeleverd.

Perfect.

In alle opzichten een 10 met een griffel waard. Dit bedrijf doet wat zij de consument in het vooruitzicht stelt. Daarbij zijn de medewerkers uiterst deskundig en zeer klantvriendelijk. Ook is de verhouding prijs-kwaliteit uitermate goed.

Super service

Meerdere keren contact gehad via de chat, vragen worden meteen opgepakt en opgelost. Producten worden ook snel geleverd.

Praktisch, persoonlijk en servicegericht.

Besloten om zelf gebalanceerde ventilatie met WTW aan te leggen in huis. Aanbieders voor de benodigdheden online vergeleken. Dacht eerst obv prijs voor een andere aanbieder te gaan, maar obv recensies toch voor 123 installatieshop gekozen. En geen moment spijt van. Perfecte service, vanaf eerste vraag tot afhandeling van laatste retour. Groot voordeel persoonlijk contact. Daardoor telefonisch contact mogelijk met de persoon die de zaken regelt, en geen moeilijk gedoe als je nog wat wijzigt aan een bestelling. Helemaal top was de samenwerking toen 1 cruciaal onderdeel niet leverbaar leek. Ik vond een leverancier die het nog zou hebben en vervolgens heeft 123 het daar ingekocht.

Goed geholpen

Snelle goede service

Net en correct bedrijf

Vorige week wat besteld en helaas wat vergeten erbij te bestellen (onze eigen schuld). Waardoor we 2 orders in 2 dagen hadden. Fijne medewerker telefonisch gesproken dat hij het jammer vond dat we geen contact gehad hebben dan was het in 1 order verwerkt geweest. Zeer net bedrijf met een hele snelle levering. Top zeker een aanrader om hier zaken mee te doen.

Breed assortiment, snel, betrouwbaar, persoonlijk, hulpvaardig.

Alleen maar goede ervaringen. Ook artikelen die (nog) niet in de webshop voorkomen, maar wel in het assortiment van de leverancier zitten, kunnen worden besteld en zijn snel geleverd. Een vriendelijk telefoontje is doorgaans voldoende om dit te realiseren. Bijzonder tevreden over de gang van zaken!

Altijd goed, altijd snel

123Installatieshop doet wat het beloofd. Altijd snel en precies. Goed contact, behulpzaam en meedenkend. Ruim 2 jaar klant en nog nooit spijt gehad.

Telkens een zeer goede ervaring

Ik heb telkens een zeer goede ervaring. Voorheen was 123installatieshop mij niet bekend. Toevallig via Google terecht gekomen. En toen toch een bestelling gedaan en deze was meer dan op tijd binnen, goed materiaal en een duidelijke bestel procedure. De 2e bestelling had ikzelf verkeerd besteld. Maar dat werd ook per direct recht gezet. En had geen zorgen over de financiële en materiële afhandeling en dat nog voor dat de materialen geleverd waren. Perfect als je zoals mij in een verbouwing zit. En daarnaast ook zeer goed contact met de medewerker. Ook niet onbelangrijk. Kortom perfect.

Fijne website waar ik mijn complete installatie heb kunnen bestellen.

Voor mijn nieuwbouwhuis bezig om zelf de ventilatie aan te leggen en daar met de benodigde producten van Ubbink via Google bij 123installatieshop terecht gekomen. Fijn geholpen via chat en telefoon en zo samen de totale installatie kunnen bestellen tegen een concurrerende prijs. Erg tevreden over de persoonlijke benadering, dat vind je niet bij elke webshop.

Uiteindelijk opgelost

Ik had een probleem met de bestelling maar uiteindelijk is het netjes opgelost. Dus ik ga binnenkort een bestelling plaatsen :)

Klantvriendelijk en flexibel

Ik deed mijn bestelling, en kwam erachter dat ik wat was vergeten. Dus toen ik de website chat gebruikte om te vragen of er nog iets extra's bij kon in dezelfde zending, stond er dat het erg druk was voor een antwoord. Maar 20 minuten later werd ik terug gebeld en kon ik meteen erbij bestellen voor dezelfde zending. Heel goed.

Goede service en snelle dienstverlening

Tweemaal iets aangeschaft. Problemen bij de leverancier maar 123installatieshop heeft mij vooraf hier voor gewaarschuwd en mij gedurende het proces netjes op de hoogte gehouden. Chat functie op de site is een grote plus. Snel iemand beschikbaar die vakkundig is.

Goede prijs en kwaliteit

Goede ervaring met dit 123Installatieshop. Producten worden snel en netjes geleverd. Bij vragen snel antwoord via de chat of telefoon, kortom zeker een aanrader.

Arsenaal 6 a

3905 NN Veenendaal

Over 123Installatieshop.nl

123installatieshop.nl is dé webshop voor al uw installatiematerialen, zowel voor professionals als handige doe-het-zelvers. Bij ons draait het niet alleen om scherpe prijzen, zoals u kunt zien in onze reviews! Wij bieden een uitgebreid assortiment op het gebied van ventilatie voor zowel nieuwbouw als verbouw, waaronder Ubbink ventilatiekanalen en WTW-systemen van diverse merken zoals Zehnder. Daarnaast vindt u bij ons complete sets voor het aanleggen van vloerverwarming, warmtepompen, zinken hemelwaterafvoer, leidingsystemen van Uponor en Rehau, Haier Airco's en nog veel meer! Bezoek onze webshop voor ons volledige assortiment!