uitgebreid aanbod

snelle service

Topservice!

Ik had zinken materiaal bestelt bij 123installatieshop.nl. Keuze viel op deze winkel vanwege assortiment en prijs. Nadat er snel geleverd was, kwam ik erachter dat ik verkeerde maten had besteld, mijn fout. De service die vervolgens werd aangeboden was top. Dus niet alleen voor prijs maar ook voor snelle en persoonlijke service een echte aanrader.

Laagste prijs in de markt en prima levering.

Makkelijk bestellen, next Day delivery was het niet, maar 2 dagen na bestelling is geleverd. Maar ja, laagste prijs!!

Het artikel was niet direct leverbaar. Goede communicatie vanuit 123installatieshop en geleverd binnen de initieel aangegeven extra levertijd. Werken met eigen chauffeurs die ook netjes en volgens afspraak leveren. In één woord Top.

Goed, duidelijk en snel!

Fijne website, veel keus en snelle bezorging.

Helemaal top

Was wat vergeten bij me bestelling, gebeld en werd direct nog toegevoegd aan de order zonder extra kosten.

Ik werd heel snel en klantgericht geholpen !

Ik werd snel, vriendelijk en servicegericht geholpen !

Perfect geholpen met mijn ventilatie systeem

Vanaf eerste chat (zelfs 's avonds!) tot het bestellen naar aanleiding van een op maat gemaakt ventilatieadvies, alles zeer naar tevredenheid verlopen. 123installatieshop weet waar ze het over hebben en doen wat ze beloven. Een verademing in deze tijden waar tijdens het verbouwen van mijn woning ik ook andere ervaringen (helaas) heb.

Goede service goed overleg

Dingen besteld bij de webshop en paste niet bij elkaar daar belden ze mij over, samen even overlegd wat ik dan wel nodig had. Prima opgelost. Super service

efficient, vriendelijk & service gericht

Omdat een andere partij ons niet kon helpen en er een oplossing bedacht moest worden, kwam ik bij 123Installatieshop terecht. Alles vriendelijk en efficient 1-2-3 geregeld.

Levering de volgende dag zoals beloofd en bij een vraag wordt meteen gehandeld en opgelost

Kreeg Zehnder mechanische ventilator niet werkend. Probleem was t perilex stopcontact. De spanning moest van L2 naar L3. Zowel de service van Zehnder als van 123 Installatieshop is uitstekend! Uitstekend contact en terugkoppeling gehad Prima bedrijf!

schnell und gut

Was die Deutschen nicht schaffen, Installatieshop schafft es.

Er wordt goed meegedacht in de wensen en afspraken worden nagekomen.

Makkelijk telefonisch bereikbaar en vragen worden adequaat beantwoord of er wordt op korte termijn een reactie op gegeven. Er wordt meegedacht over wensen van de klant die (nog) niet standaard zijn. Afspraken over levering worden goed nagekomen. Tevreden tot nu toe over de eerste bestelling en levering van 123installatieshop.nl

very useful product with high quality + professional supportive team

I bought parts and tubes for my house to adjust water piping. To order the parts I asked for help and support through online chat on the website and amazingly I got an immediate response in the late evening time. Jan Willem patiently answered my questions and checked out my ordering list and corrected one item as well. I received the order and required tools in a few days. The Rehau piping solution was easy and pretty straight forward. They claim high quality products which I hope is the case and the last in my house for a longtime. Very satisfied with the product, service and supportive team.

Goede service, prijs en snelle levering

Zeer tevreden met de snelheid en service en de flexibiliteit van dit bedrijf. Heb door diverse redenen mijn bestelling moeten aanpassen maar werd elke keer zeer snel en professioneel geholpen. Met andere woorden super

In een prettige sfeer, prima samengewerkt aan een oplossing en gemaakte afspraken werden nagekomen.

Gezien de leverproblematiek op het gebied van WTW-units, samen naar een alternatief gezocht en gevonden. Het juiste product werd erg snel geleverd en ook de flexibiliteit om nog over te stappen naar een andere bedieningsunit was erg goed. Ook de service in het after sales traject werd erg goed opgepakt. Kortom: erg tevreden over deze samenwerking.

Top service!

Bestelling geplaatst, blijkbaar had ik bepaalde producten in de verkeerde maat besteld. Direct de dag erop werd ik gebeld om de bestelling samen door te lopen om te kijken of dit inderdaad zo was, waarna deze is aangepast naar de producten met de juiste maten. Daarnaast werd er gevraagd of ik gedacht had aan een perstang en boden ze de mogelijkheid om deze direct mee te huren. Service die je verwacht maar tegenwoordig bijna niet meer ziet; meedenkend en behulpzaam! 123installatieshop is in mijn ogen de go to als het gaat om installatiematerialen 10/10.

Zeer nette service en vriendelijkheid

Door component tekorten heb ik buiten toedoen van 123Installatieshop meer dan een jaar op mijn Q600 moeten wachten. Ik ben een jaar lang in contact geweest met de webshop, altijd vriendelijk geholpen. Ook werd er meegedacht in oplossingen en alternatieven. Ik bleef echter graag wachten op de Q600. Inmiddels staat hij netjes bij mij! Top service, en de beste prijs. Dat zie je niet vaak.

Goede communicatie en goede service +levering

Ik was aan het zoeken naar een wtw en kwam toen 123instalatieshop tegen op het internet En ze konden de type wtw wat ik wouw hebben direct leveren dacht eerst van dit kan iets niet kloppen maar dat bleek gelukkig niet zo te zijn Na 123instlatieshop te hebben gebeld kwamen ze zee vertrouwd over en je merkte ook dat ze kennis van zaken hebben ze kon mijn vraag snel beantwoorden dat kwam ook echt verbouwd over En nu ik de bestelling hebt gedaan heb ik alles in goede orde ontvangen, Ik beveel iedereen deze shop aan :)

Super vriendelijk

Goedkoop en flexibel

Snelle en vriendelijke service.

Uponor perstang gehuurd. Hoef je niet af te halen maar wordt keurig thuis bezorgd. Verlengen van de huurperiode geen propleem en snel geregeld.

WTW project met zorgvuldige hulp en veel knowhow van de producten

123installateshop is zeer makkelijk te benaderen geven zeer kundig advies en denken goed mee over de oplossingen welke bij een project komen kijken. Hiervoor zullen ze ook doorschakelen naar de fabriekant zelf als de kennis niet in huis is. Dit vind ik persoonlijk erg prettig zodat je zeker ben van de juiste materialen.

Betrouwbaar

Behulpzaam

Geholpen met een product wat nergens leverbaar was

Ik zocht een Itho daaldrop RF zender die overal uitverkocht is door leveringsproblemen van Itho daaldrop. Uiteindelijk had 123installatieshop hem nog de website staan. Na heel soepel contact via de chat bleek er nog één op voorraad en zo ben ik geholpen. Prijs was wel een tientje hoger dan elders daarom een 9!

Snel en goed!

Fijn bedrijf. Al paar keer besteld, geeft goed advies, denkt mee en goede prijs/ kwaliteit.

Arsenaal 6 a

3905 NN Veenendaal

Over 123Installatieshop.nl

123installatieshop.nl is dé webshop voor al uw installatiematerialen, zowel voor professionals als handige doe-het-zelvers. Bij ons draait het niet alleen om scherpe prijzen, zoals u kunt zien in onze reviews! Wij bieden een uitgebreid assortiment op het gebied van ventilatie voor zowel nieuwbouw als verbouw, waaronder Ubbink ventilatiekanalen en WTW-systemen van diverse merken zoals Zehnder. Daarnaast vindt u bij ons complete sets voor het aanleggen van vloerverwarming, warmtepompen, zinken hemelwaterafvoer, leidingsystemen van Uponor en Rehau, Haier Airco's en nog veel meer! Bezoek onze webshop voor ons volledige assortiment!