Wel verkopen, maar dan niet kunnen leveren

Nu 2 keer achter elkaar iets besteld, dat op voorraad staat op de website en dan toch niet leverbaar is. Elke keer een ander excuus. Bij het eerste artikel zelfs weken moeten wachten, nu de order maar geannuleerd.

In een woord “fantastisch”

Het is fantastisch om via het spaar systeem om zonodig op het juiste moment te bestellen . Nu 2 maal gedaan en het is elke keer heel correct afgeleverd Dank je wel

Vlotte en snelle levering

Ik vind het prijsverschil tov andere online aanbieders wel erg groot. Ik bestel Apple Airpots en het verschil is 50 euro.

Heb via mijn werkgever een Apple MacBook Air gekocht, een perfecte laptop. Ik kwam via mijn werkgever bij Paradigit, zeer goede service en binnen 1 dag geleverd. Alleen kon ik de factuur niet vinden, dus even gebeld met paradigit en binnen 1 min de factuur in mijn mailbox. Voor zover ben ik zeer tevreden over de geboden service.

Helemaal Mooi

Aldus Amber Post

Enorm tevreden

Bestelling is enorm snel gegaan. Besteld bij jullie en de volgende dag al in huis !! Jullie komen je belofte na en dat waardeer ik enorm!

Keurig bedrijf, goede service.

Ik en mijn familie hebben al meerdere producten afgenomen van Paradigit. Eenmaal beroep moeten doen op garantie voor een niet deugdelijk product, dat is heel netjes opgelost. Er kan altijd iets stuk zijn maar hoe men daar als bedrijf mee om gaat dat is waar je de punten mee scoort in dit geval. Goede service zowel in de winkel als de telefonische klantenservice.

Altijd snelle en goede service

Altijd snelle en goede service.

Prima website en redelijke prijzen.

Heb 3 x devolo draadlozen adapters besteld, verloop op de website verliep vekkenloos.

Bestelling ging erg voorspoedig

Bestelling ging via Fiscfree en werd direct aangepakt...zeker op prijs te stellen

Komt belofte na.

Had bij 2 concullega's eenzelfde bestelling die echter beide keren, soms na lang wachten, niet werd uitgeleverd. Paradigit leverde de bestelling binnen 3 werkdagen.

ik ben een nieuwe klant

ikke een nieuwe klant ik heb een bestelling gedaan door dat ik zeer goede berichten heb ontvangen uit mijn kennissen kring van u zeer goede service zeer snelle bediening. MVG Frank de iongh

Slechte service en breikbaarheid

Ik had een vraag per mail over een aankoop. Na dagen tevergeefs wachten op een antwoord heb ik de vraag per mail bij de Coolblue gesteld die mij direct hielp en de volgende dag had ik het product thuis. Je kan als klant niet rechtstreeks met een winkel van Paradigit contact opnemen en ook niet gratis in de buurt parkeren. Dus even langs gaan om de vraag te stellen en dan tot aankoop over te gaan is niet te doen. Parkeergeld in Utrecht is niet te betalen.

Vóór 23.30 besteld, na een week nog niet in huis

Op 5 mei bestelde ik HP EliteDisplay E243m ('vóór 23.30 besteld, morgen in huis' staat op de website). Dat werd twee dagen later, maar oké. Van deze monitor bleken de camera, microfoon en zij-usb aansluitingen defect (en de papieren handleiding was in het Turks...; misschien al eerder door iemand teruggestuurd?). Dus omgeruild, dat wil zeggen: teruggestuurd. Nu, na een week wachten, nog steeds geen nieuwe ontvangen en ook geen enkel bericht met uitleg daarover gekregen. Afwachten dus maar...

Nu al tevreden

Ruime aanbod, gemakkelijk te bestellen Snel, pakbon ontvangen voor 2 stuks echter maar 1 ontvangen Werd vriendelijk geholpen, ander stuk heeft andere track en trace nummer Ben nu al tevreden over service Hartelijk dank

Geweldige service

Ook bij vragen wordt je correct te woord gestaan.

Afhandeling van order en productvoorlichting is prima

Mijn ervaring met paradigit is positief/ Goede voorlichting en afhandeling van orders

Komt afspraken niet na en slechte communicatie

Op de site wordt beloofd levering binnen 1 werkdag, een week later is nog altijd niet geleverd. Van Paradigit hoor je helemaal niets. Ook op verzoeken tot annuleren wordt niet gereageerd. Ik snap best dat door omstandigheden een levering vertraging kan opleveren, maar communiceer dat dan en pas je site aan.

Waardeloos, als je serivice wil moet je niet bij Paradigit zijn.

Ik zou niemand aanbevelen om een bestelling te doen. Uiteindelijk krijg je de bestelde producten maar als je ook service wenst te ontvangen dan zou ik Paradigit afraden. Ik heb een monitor + toetsenbord besteld in de Coronatijd (vandaag besteld, morgen in huis) Helaas had ik twee weken later pas de monitor in huis. In de tussentijd heb ik een mail verzonden maar daar is nooit een reactie op gekomen. De monitor was perfect maar het toetsenbord defect. Het retourproces is vrij gecompliceerd. Je krijgt een label toegemaild, die moet je printen en vervolgens wegbrengen naar een post-punt. I.v.m. Corona werken wij thuis en helaas hebben wij geen printer. Daarom heb ik op 20 april een mail verzonden of dit anders kan of dat ze me een label willen opsturen. Helaas geen reactie. We zijn naar kantoor gereden om zelf het label te gaan printen. Op 5 mei kregen we tot onze verassing een nieuw toetsenbord terwijl wij het geld retour wenste te ontvangen. Om deze reden heb ik een mail verzonden, helaas weer geen reactie. Op 10 mei heb ik een facebook bericht geplaatst, helaas zagen wij op 11 mei dat het bericht verwijderd is en een reactie hebben we niet gekregen... Op 11 mei gebeld en de klantenservice gebeld. Althans ze noemen zich service maar als je service wil dan moet je niet bij Paradigit zijn. De persoon die de telefoon heeft aangenomen kon mij niet helpen. Hij vond het allemaal wel vervelend maar kon er ook niets aan doen. Mij een oplossing aandragen kon hij ook niet. Het was een kwestie van 'je rijdt nog maar een keer naar kantoor, print een label en je stuurt hem maar weer op'. Er is helaas geen begrip of tegemoetkoming. Doorverbinden naar een meerdere kon hij ook niet... Ik mocht wel een mail sturen met een klacht.. HAHA. Om vervolgens daar ook geen reactie op te krijgen waarschijnlijk. Wat een teleurstellend bedrijf. Vreselijk.

Prima service, snelle levering

Zeer rommelig verloop van mijn 3500 euro bestelling

Ik heb nou niet bepaald een goedkope configuratie besteld maar de afhandeling verloopt zeer slordig. E.e.a. wordt in delen verstuurd waarbij mails, de site en wat ik telefonisch te horen krijg niet in sync is. Inmiddels 27" scherm, toetsenbord en muismat binnen. Maar van het belangrijkste, de PC, krijg ik geen beeld. De een zegt dat deze is geleverd (niet dus), van andere krijg ik verschillende data door zoals levering volgende week of hij is bij DHL. Voor zo'n bedrag (en ook nog 'ns duurder dan bv Alternate) verwacht ik een goede service. Hoop dat het goed afloopt!

bagger

komen geen enkele afspraak na

2x besteld en 2x gaat het fout

1e x heb ik 2 weken op mijn teruggave moeten wachten omdat men niet kon leveren . En nu zit ik te wachten op een pakket en de vervoerder liegt gewoon dat ik niet thuis was.

niet foutloos

Bestelling stond in de verkeerde status. We zouden de levering op de volgende dag ontvangen, maar geen DHL bericht gekregen. Na gebeld en toen werd de bestelling wel doorgezet. Bel je niet dan wacht je waarschijnlijk dagen. Je moet een account hebben om een factuur te verkrijgen: op de website staat: "Uw factuur is uw aankoopbewijs. De factuur versturen wij altijd per mail als bijlage van je verzendbevestiging, maar we bewaren hem ook in uw online account zodat u deze altijd gemakkelijk kunt raadplegen" Dit blijkt niet zo te zijn. Product is prijstechnisch echter wel zeer concurrerend en daarmee zijn we tevreden. Nu de factuur nog.

Ik ben zeer behulpzaam, begripvol en naar volle tevredenheid geholpen door de paradigit-medewerker.

Ook de after sales service is makkelijk bereikbaar met bovendien een zeer goede afhandeling van de klacht. Een volgende keer zal Paradigit mij zeker weer als klant kunnen tegemoet zien.

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven