Scherm bij schanier kapot, wordt niet vergoed

Scheur is ontstaan bij de schanier waaraan direct het beeldscherm zit. Valt niet onder de garantie wordt mij vermeld maar ik kan het laten maken voor 485 euro! Belachelijke prijs maar ook belachelijke service, Dit kan niet extern zijn ontstaan.

Waardeloos !

Algemeen Moederbord besteld, zou op voorraad zijn en de volgende dag geleverd worden. Na 5 dagen nog geen levering. Ik wilde deze annuleren. Op de site staat als het product nog niet is verzonden kunt u het annuleren door contact op te nemen met de service desk. Deze vertelde mij weer dat ik het via de mail moest doen. Via de mail kreeg ik weer te horen dat ik het product moest laten komen, dan weigeren en dan pas kreeg ik me geld terug. Maar ja als je niets verzend kan ik ook niet weigeren dus ook geen geld terug krijgen ! En er staat toch echt dat je via de service desk kan annuleren. Dus kortom nooit meer paradigit voor mij ! Verzending Status staat al 7 dagen op doorgezet naar magazijn ! Klantenservice Weten hun eigen regels niet eens, en je wordt onvriendelijk van het kastje naar de muur gestuurd ! Voor mij in elk geval nog steeds geen oplossing ! Vervolgens een welles nietes spelletje spelen met mij via de mail ! Ik wil annuleren, het product is nog steeds niet verzonden dus geef me geld terug !

Ik heb al meerdere spullen hier besteld en altijd op tijd bezorgd en goede service

Netjes zoals het hoort

Snelle levering en goede service!

Voor de 2de keer wat besteld. Snelle levering en goede service!

Snelle levering, uitstekend op de hoogte gehouden van de bestelling!!

Prima geholpen

Mijn vraag uitgelegd, het antwoord zou binnen een kwartier gemaild worden. Kreeg mail al na 4 minuten. Top Rob en dank

Zeer vlotte en soepele afhandeling van mijn aankoop

Ik kocht een desktopcomputer en toetsenbord. Volgende dag alles keurig afgeleverd. Echt heel snel afgewikkeld!

prettig gewinkeld op de website

producten zijn makkelijk te vinden en het is fijn winkelen.

goede duidelijke website en winkel

Wij zijn naar de winkel in Eindhoven geweest en vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Onze twijfel voor welk type te gaan is weggenomen en heeft geleid tot deze bestelling.

Makkelijk kiezen, snelle service.

Makkelijk om in het oerwoud van monitoren te kiezen voor het scherm dat het beste aansluit bij mijn wensen.

Coole winkel

Gave winkel met veel interessante spulletjes voor een gangbaar prijsje.

Zeer slechte service

Nadat de bij Paradigit bestelde laptop na een week 'kwijt' te zijn geweest in de logistiek bezorgd werd, bleek de interne microfoon niet te werken. Na alles geprobeerd te hebben contact opgenomen met de klantenservice die in reactie volstaat met een linkje voor de reparatieservice. Geen excuus of 'wat vervelend dat het product niet naar behoren functioneert' maar wel de melding dat opsturen voor reparatie op eigen risico is en dat er vooraf niet gegarandeerd kan worden dat de kosten onder de garantie vallen. Na meerdere malen contact met (van mijn kant) suggesties over alternatieve oplossingen nog steeds geen enkele beweging of poging tot meedenken. Voor mij nooit meer Paradigit.

Goede service en prijs/kwaliteitsverhouding

Al meer dan 5 jaar koop ik bij Paradigit mijn pc's en benodigdheden. Er is altijd een ruim aanbod in producten en de verkopers kunnen altijd wel een passend product aanbevelen. De reden dat ik hier terug blijf komen is de service. Je kunt altijd je pc's laten uitbreiden of opschonen. Alles is duidelijk weergegeven op de website zodat je je alvast kunt verdiepen in de mogelijkheden. Naar mijn mening kan dit bij andere winkels niet / in mindere mate, vandaar dat Paradigit voor mij de beste keuze is.

Is een antwoord waar ik niets aan heb!

Heb aangegeven dat alles functioneert , ook per smartphone. Er is dus geen verbindingsprobleem. Alleen het laden van youtube video's bij de laptop werkt NIET MEER. NOGMAALS PER SMARTPHONE WERKT ALLES PERFECT !!!!!!!!!!! Dus is er m.i. geen verbindingsprobleem maar een of andere verkeerde instelling van de laptop.

Snel en eenvoudig bestellen

Ik heb via het werk een laptop aangeschaft en die bestel je in een andere omgeving dan de normale website. Bij het opstarten kreeg je gelijk diverse pakketaanbiedingen te zien, dus de keus was snel gemaakt. Na bestellen ontvang je een duidelijke bevestigingsmail met de vervolgstappen erin. Wat beter kan in de afgeschermde omgeving, is dat je geen of te weinig mogelijkheden hebt om de diverse producten te filteren op bijvoorbeeld type processor, videokaart, wel of geen brander etc. Maar al met al tevreden met de laptop en de betaalde prijs.

Ook snelle afhandeling van een ontbrekend onderdeel.

Levertijd niet waargemaakt

Vrijdag in de winkel geweest. Daar werd gezegd dat mijn bestelling de volgende dag in de winkel zou zijn. Niet dus! Jammer!

Grote uitgaven niet met Credicard en configutator werkte slecht

Ik wilde via de configurator een dikke krachtpatser samenstellen. Omdat ik er een beetje verstand van heb, dacht ik om via de configurator een pc samen te stellen waarvan alles compatible is. Toen ik klaar was kon in niet met creditcard betalen (ik wilde dit vanwege aankoopbescherming). Hierover gebeld en dit zou een fout zijn en ze zouden erachter aan gaan. Helaas in de avond was het nog steeds niet opgelost. De volgende ochtend iets in mijn winkelmandje gedaan en toen kon het wel met CC. Ha leuk dacht ik dus ik weer samenstellen. Oh nee, ineens is een artikel niet meer voorradig dus moet ik weer op zoek naar een alternatief. Helaas waren in de configurator geen compatibele onderdelen meer dus heb ik er los eentje in het winkelmandje gestopt en dan betalen maar. Helaas, weer geen CC. Ik ben er achter gekomen dat je tot een bepaald bedrag met CC en Paypal kan betalen, daarboven kan het niet. Dit had ook gewoon telefonisch gemeld kunnen worden. Dus hop, naar een andere winkel. Helaas kwam ik daar ook niet meer tot hetgeen ik dus weer terug naar Paradigit (die in een hoop onderdelen wel een stuk duurder zijn) en weer naar de configurator. Bij het selecteren van de GPU kwamen er 0 compatible items naar voren pff, moe werd ik er van dus maar weer even bellen.. Tja.. ook weer een foutje.. dus weer even afwachten.. gelukkig aan het einde van de middag werkte de configurator weer. Nou weer een dikke machine van bijna 5K samengesteld en dan maar met tegenzin met Ideal betalen.. Ohhh nee ik heb mijn e.dentifier niet in de buurt. Ach morgen dan maar.. dus een dag later weer opnieuw beginnen. Hey, mijn uit de voorraad zijnde artikel is weer zichtbaar in de configurator.. Yes! Weliswaar over een paar dagen leverbaar maar wel mee te nemen in de machine..top. Het heeft me behoorlijk wat tijd en zeer veel moeite gekost om een flinke bak geld uit geven, en het had weinig gescheeld en ik was naar de concurrent gestapt maar door hun kleine lettertjes uiteindelijk niet gedaan.

Super snel geleverd

Telefoon besteld via paradigit en super snel geleverd. Echt top en ik raad Paradigit iedereen aan

Tevreden

Een duidelijk beschrijving makkelijk bestel procedure en snelle levering

Prima ervaring wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van de levering.

Prima snelle levering en keurig verpakt

prima, vlot geleverd na de bestelling, zeker in de corona-tijd.

Verkeerde artikel ontvangen

In plaats van de iPad Air 3 heb ik de gewone iPad ontvangen, de medewerker aan de telefoon legde mij uit dat het model- en serienummer op de verpakking niet altijd overeenkomen met de nummers op de iPad zelf. Dit is niet waar. Het serienummer op de iPad is A2197 en het serienummer wat ik had besteld is de A2152. Als je beide nummers opzoekt zie je 2 verschillende iPads; de gewone en de Air 3. Ik kon dit ook terugvinden op de iPad zelf. Ik mag hem ruilen maar moet dan wel bijbetalen (ik had de iPad Air 3 in de outlet gekocht). Ik vind dit oneerlijk aangezien de schuld bij Paradigit ligt. Ik bestel hier nooit weer.

Product geleverd met seal die al open is geweest.

Pakketje ontvangen waarvan de seal al geopend was geweest. Bij een bestelling ga ik er vanuit dat er een nieuw product wordt verstuurd. En niet een product waarvan de doos al open is geweest?

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven