Toetsenbord dat ik wilde kopen was nergens meer te krijgen gelukkig nog wel bij Paradigt. Voor de zekerheid even gebeld, ik kreeg ondanks de corona-tijd snel een medewerker aan de lijn die bevestigde dat het toetsenbord er was. de volgende dag werd het al geleverd. Ik ben heel blij met deze snelle service. Het toetsenbord was ook nog een goedkoper hier dan bij anderen
Ik ben zeer blij, dat ik mijn bestelling zo makkelijk kon plaatsen en dat de betaling ervan zo soepel verliep. Het is nog even afwachten, maar morgen komt mijn Western Digital Elements Portable - 3 TB USB harde schijf binnen. En hopelijk dat ik mijn "oude" data met gemak kan veiligstellen.
Site is duidelijk, service is snel. Zeer tevreden
ik heb via mijn werk een bestelling gedaan en nadat mijn werk de goedkeuring gaf had ik een dag later de bestelling in huis
Bestelling geplaatst. Zoekgeraakt bij DHL. Ben nu al 10 dagen bezig om mijn betaling terug te krijgen van Paradigit. Per email reageert men niet eens meer. Telefonisch wordt gezegd dat ik maar moet afwachten totdat het zoekgeraakte pakket terug is bij Paradigit. Pas dan krijg ik mijn geld terug. Schandalige behandeling. Waarom moet ik wachten terwijl ik hier niets aan kan doen. Laat ze het zelf uitvechten met DHL en niet over de rug van een klant.
Wij hebben een laptop besteld via de werkgever. Na akkoord werkgever werd deze de volgende dag al geleverd. Super blij met deze snelle levering.
Ik ben heel blij met de levertijd om 23:00 besteld, volgende dag al in huis. Echter is het product dat geleverd is anders dan omschreven op hun site. Heb wel het idee dat het een goed bedrijf is, en dat het probleem opgelost wordt.
op de site vond ik een duidelijke uitleg en uitgebreide specificaties van dit product.
Het is mijn vaste website waar ik alles bestel.
Koop nooit bij Paradigit. Ik heb 1,5 jaar geleden een laptop gekocht bij Paradigit. Alleen maar ellende ermee. Continu stuk. Vier keer opgestuurd en gerepareerd. Paradigit wilde geen garantie geven of het toestel terugnemen. Ook niet met bijbetaling van mij een nieuwe of andere computer leveren. Ik heb na een jaar gedoe voor veel geld een andere laptop gekocht bij een ander bedrijf, omdat ik een laptop nodig heb. Uiteindelijk heb ik, nadat het Paradigit personeel mij in mijn gezicht uitlachtte, contact opgenomen met de fabrikant. Zij hebben de laptop bekeken en besloten mij het hele aankoopbedrag te vergoeden. Helaas via Paradigit. Ik ben nog steeds aan het wachten op mijn geld. Want ook dat gaat alsmaar mis bij Paradigit......In één woord: vreselijk. Koop niet bij hen.
Beste Nicolet, Onze welgemeende excuses voor het feit dat het niet gelopen is zoals de bedoeling was. Dit vinden wij erg vervelend. Volgens onze gegevens hebben wij het bedrag overgemaakt naar u uw rekening op 15-04. Mocht het bedrag nog niet ontvangen zijn, dan verzoeken wij u om een e-mail te sturen naar [email protected] zodat wij het nakijken. Ik hoop dat ik u hiermee voldoende heb geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Reina van Paradigit.
Wij hebben al onze hardware bij Paradigit aangeschaft. Want het werd altijd volgens afspraak, op tijd, geleverd. Echter wanneer wij problemen ondervinden met een apparaat is er geen enkele bereidwilligheid of empatisch vermogen om mee te denken met de klant. Wat een teleurstelling! Voortaan worden onze producten ergens anders aangeschaft in ieder geval!
Beste Bram, Onze welgemeende excuses voor het feit dat het niet gelopen is zoals de bedoeling was. Dit vinden wij erg vervelend. Indien we nog iets voor u kunnen doen, kunt u ons altijd bereiken via [email protected]. Nogmaals onze verontschuldigingen. Met vriendelijke groet, Reina van Paradigit.
Mijn probleem denk zelf schuld aan denk ik . Had een bestelling gedaan een daarna pas een account aangemaakt . Kom daar niets in terug vinden
supersnelle service !
Goede producten, scherpe prijsjes en snelle levering!
Dit gemeld en Paradigit ging metwen aan de.slag. Pakket bwrixht.werd adequaat behandels. Dezelfde dagbeen mail dat het pakket nu met juiste adressering werd verstuurd. Parasigit helpcenter ontvangt berixht en reageert snel terug en hun actie is erg snel Tevredwn klant. Over 1 dag komt het aan bij mij.
Beste Jurgen, Bedankt voor de mooie beoordeling. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Reina van Paradigit
Na google zoekwerk op de internet zag ik een video voor oude interne harde schijven een nieuw leven te geven als externe harde schijven. Daar kwam je uit op complete externe behuizing. Goed gekeken en geluisterd naar de video en kwam tot de conclusie, die wil ik hebben. 2 besteld en de levertijd was ook snel(3 werkdagen). De avond gelijk gemonteerd en aangesloten met USB op de PC, en geen problemen ondervonden. Dus echt plug en play. Ik vond alles perfect verlopen zowel bestelling als mail verkeer die ik hebt ontvangen vanaf de bestelling tot thuisbezorging. Daarom raad ik online aan om naar Paradigit te gaan.
Het door mij bestelde product werd bijzonder snel geleverd en was keurig verpakt. Een pluim waard.
Over de producten ben ik zeer tevreden, maar de Paradigit service laat zwaar te wensen over. Ik heb in het afgelopen half jaar diverse artikelen gekocht. Daarbij kreeg ik het verzoek om een review te plaatsen in ruil voor oordjes. Nu ben ik gewoon een Nederlander en was best tevreden over de service van Paradigit en heb tot twee keer toe een positieve review gegeven. Mijn probleem is dat de oortjes maar niet komen. Mail gestuurd naar Paradigit. Na een week geen reactie, waarna ik mijn reviews negatief bijgesteld had. Klaarblijkelijk houdt Paradigit de reviews beter in de gaten, dan de mail, want ik kreeg nu een mailtje van Paradigit dat de oortjes eraan komen. Weer twee weken later en nog geen oortjes. Opnieuw een mail gestuurd. Nu wel een reactie om wederom een review in te vullen. Dat is dus deze review. Jammer, echt jammer. Ondertussen is het een principe kwestie geworden. Als je iets belooft, dan moet je dat nakomen. Dat is tenminste mijn stelling en dat veracht ik ook van anderen. Bij Paradigit blijkt dat lastig vandaar deze negatieve review. Producten kopen is prima, maar mijn ervaring is dat Paradigit de afspraken niet nakomt.
Beste Wilko, Bedankt voor de review. Wat vervelend dat de oortjes niet geleverd zijn. Door de extreme drukte kan het zijn dat de mailbox niet direct is opgepakt. Wij gaan ervoor zorgen dat u de oortjes alsnog krijgt. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Reina van Paradigit
makkelijke website, lekker overzichtelijk, zeer gebruiksvriendelijk en goedkoop.
Mijn ervaring is tot nog toe uitstekend verlopen. Geen problemen ondervonden, alles prima verpakt. Ik ben dus ook zeker van plan om nog meer te bestellen.
Ik heb paar keer iets hier gekocht. Altijd Ben ik blij mee. Snele verzending
Op 23 maart besteld en zou binnen een week worden bezorgd. Wel eerst betalen, maar het is nu 9 april en nog steeds niets ontvangen. Paradigit heeft ook niet de moeite genomen om mij op de hoogte te stellen van late/geen levering.Na 1 keer bellen hoor ik een smoes, dat de leverancier te laat was. Maar ik bestel toch bij Paradigit, die de beloftes doet en niet bij hun leverancier? Wel het volledig bedrag willen ontvangen, maar geen levering. Het is bovendien wettelijk niet toegestaan om het volledig bedrag vooruit te eisen! Voor de aanbetaling bij producten heeft de wetgever wél regels opgesteld. De wet bepaalt dat je niet kan worden verplicht meer dan 50% van het aankoopbedrag aan te betalen. Soms bevatten de algemene voorwaarden ook regels over aanbetalen. Als hierin staat dat je meer dan 50% moet aanbetalen, kun je dit weigeren.
Beste Glenn, Bedankt voor uw bericht. Wij doen in deze tijden ons uiterste best om alle producten en bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten te leveren. Ook wij en onze leveranciers ondervinden momenteel hinder van het coronavirus, waardoor de bevoorrading net iets langer op zich laat wachten dat u van ons gewend bent. Onze welgemeende excuses voor het ongemak en voor het feit dat u hier geen bericht over heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Reina van Paradigit
Duidelijke communicatie en geleverd zoals verwacht!
Fijne service, gelijk mail na bestelling
Goed product voor minder geld. Ben heel blij mee. Bedankt