Slecht (ik krijg overigens wel oordopjes voor her schrijven van deze eerlijke review)
Keer of vijf ca. 30 minuten in de wacht gestaan. Wij als cliënt moeten administratie bijhouden, op 14 feb te 1400 uur nog steeds de 2e betaling niet terug ontvangen. Nee vroeger was PARADIGIT een bedrijf nu is het hopeloos en een zinkend schip. TIP ipv dozenschuiven ZORG DAT JE JE SERVICEAFDELING op orde hebt. zie ook reviews van andere. jullie concurrenten hebben het 100% beter voor elkaar. Zeuren niet zo, betalen gewoon terug, laten klanten niet van alles nog eens bewijzen. Als je denkt dat t niet goed zit zorg dan je klant tevreden is , we leven in 2020 en jullie gaan het zo niet redden!!!! Voor de goede orde de jongeman in de winkel heeft me keurig geholpen heeft zich het vuur uit de sloffen gelopen om alles zo goed als mogelijk te regelen, zelfs nog een paar keer naar achteren gegaan om het te vragen of het zo goed was. Hem tref geen blaam, wel het systeem van Paradigit bij retouren en slechte (afscheep-)service. Overigens krijg je zelden reactie op je email berichten en zeker niet binnen de tijd er beloofd wordt. Reacties komen wel als je blijft aandringen, maar zo hoort het niet! _____
NA EEN SLEPENDE PROCEDURE KRIJG JE NOG DIT SOORT VRAGEN. 11 feb. 17:13
Zoals telefonisch is besproken zou ik u nog mailen,
Dit is omdat u een creditering heeft maar niet alles is terugbetaald in die creditering. Het gaat om: SHW1915??0. Kunt u mij vertellen wat er aan de hand is? Dan kan ik dit aan de juiste afdeling doorgeven.
Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd.
_______________________
Op 18 feb hebben we eindelijk onze 2e betaling teruggekregen. Voor de goede orde we zijn zelf overal achteraan gemoeten