altijd keurig volgens afspraak geleverd .Paradigit beveel ik zeker aan.

Toppie

Zeer snel en klantvriendelijk

Gewoon slecht

8 januari goederen in overleg terug gebracht, anders moet je nog 4,95 betalen, nog steeds geen geld teruggestort, zou een weekje duren. Diverse keren gemaild "over enkele dagen krijg je reactie" Boos S000077324

Snelle reactie en levering

Via werkgever een bestelling gedaan. Snelle reactie en levering.

Snelle levering, goed product, geen klachten

Perfect volgende keer weer

Snelle levering Uitstekend verpakt Scherpe prijs Goed op de hoogte gehouden

Klantenservice reageert heel snel

Er was iets veerkeerd gegaan bij mijn internet bankieren app en ik kon gelijk terecht bij de klantenservice

Snel en duidelijk.

Heb op de website genoeg keuze prijs was goed en alles was duidelijk. Volgende keer weer

Toegankelijke en overzichtelijke website met prima zoekfunctie

De website is goed. Overzichtelijk, informatief en makkelijk doorzoekbaar. Wat beter kan, is het aanbieden van accessoires. Sommige accessoires die aangeboden worden, passen niet bij het product.

Alles tot in de puntjes geregeld

Via mijn werk een laptop besteld. Het hele proces liept snel, overzichtelijk en Paradigit hield me bij iedere stap op de hoogte.

Wat een ballentent!!!

Op 6-1 bestel ik een printer bij Paradigit. Op 7-1 ontvang ik de printer, maar helaas zit het bedieningspaneel los. Telefonisch wordt mij te kennen gegeven dat de printer terug moet en dat ze dit uitsluitend middels het retourformulier op de website in behandeling kunnen nemen. Op mijn opmerking dat ik daardoor de door mij benodigde printer niet kan gebruiken krijg ik enkel te horen dat dit nu eenmaal de procedure is. Ik vul direct het formulier in en stuur de printer dezelfde dag nog retour. Uiteindelijk ontvang ik, ruim een week later, op 15-01 een vervangende printer. Helaas wederom met een bedieningspaneel dat los zit. Ik bel direct met Paradigit en krijg andermaal te horen dat terugsturen de enige optie is en dat ik dit uitsluitend middels het retourformulier kan regelen. Op mijn opmerking dat ik dan wederom een week zonder werkende printer zit, krijg ik, geheel naar verwachting, te horen dat dit nu eenmaal de procedure is. Op het aanmelden van mijn retour, wat volgens Paradigit 1 werkdag duurt, heb ik een dag later nog geen reactie ontvangen, dus ik bel maar weer eens. Nadat ik eerst 3x ben vastgelopen in het telefoonmenu omdat men in de helft van de opties verwijst naar de website en je geen medewerker aan de lijn krijgt, heb ik bij de 4e poging, na eerst ruim een kwartier in de wacht te hebben gestaan, een medewerker aan de telefoon. Die stuurt dan vrijwel direct de mail met de retourgegevens. Ik heb besloten dat ik geen vervangende printer meer wens, maar mijn geld retour. Een vervangende printer heb ik in de tussentijd elders besteld, ik kon niet langer wachten. Uiteindelijk ontvang ik op 27-01 134,05 van de betaalde 199,- retour. Ik mag 4,95 bijdragen aan verzendkosten voor het tot twee maal toe ontvangen van een defecte printer. De tegoedbon van 60,- welke ik heb gebruikt is spoorloos. Zo zout heb ik ze werkelijk nog nooit gegeten. Dit is met afstand de meest kansloze en klantonvriendelijke organisatie waar ik ooit mee te maken heb gehad!!!

Vriendelijk

Goed advies, Prijs klasse ieders wat wils

Altijd goed geholpen maar internet service wordt minder

Vele keren gekozen: Afhalen in winkel en daar betalen. Maar nu moet ik vooraf betalen met Ideal.

Goed geholpen

Mijn ervaring met de helpdesk was zeer goed.

Goede overzichtelijke site en ruime keuze. Ik heb een iPad 2019 128gb besteld voor een mooie prijs. Ik zou hier zeker in de toekomst weer bestellen.

Goede service zoals het hoort

Ik ben goed geholpen door de medewerkers in de winkel en ook bij de klantenservice petje af.

Snel en duidelijk

Via de werkgever voor de tweede keer een bestelling gedaan. Overzichtelijk en duidelijk. Zeker een tevreden vaste klant.

Fantastisch geholpen en zeer snel

We waren niet tevreden over de oordopjes van Anker omdat het geluid niet naar wens was. Weinig bas-tonen. Aki heeft voor ons een oplossing gezocht en ons daarmee uitstekend geholpen. Dank! Groet, Heidi

Afgelopen zondag bestelling geplaatst en op dinsdagmiddag rond 12.30 uur bezorgd. Keurig op de hoogte gehouden van de verzendstatus.

Zeer duidelijk website

Alles wordt goed omschreven en ben zeer tevreden

Pas op! Ripp off deal met giftcards!

Uit het kerstpakket een giftcard voor Paradigit gekozen. Gekozen artikel was iets duurder dan de waarde va de giftcard. Bijbetalen dus! Tot zover geen probleem, mijn keuze, simpel! Echter na inzetten van de giftcardcode is het resterende bedrag minder dan 20 euri's. Of ik nu plotseling ff 4,95 verzendkosten wil gaan betalen. Wat een onzin! Ook het inzetten van een AVG gratis verzendkostencode mag niet helpen. Nu eerst maar eens kijken of ze de beloofde oordopjes voor deze revue toe gaan sturen!

Onbereikbare klantenservice, komt beloftes niet na en verschikkelijke communicatie van problemen

Op 6 december een bestelling geplaatst bij Paradigit. Er werd gecommuniceerd dat de bestelling op 17 december geleverd zou worden. Op 17 december was er echter nog niets gecommuniceerd over de status van het product en was op de website de status van de bestelling nog steeds "wachtend op voorraad". Hier een mail over gestuurd, maar vervolgens pas na 5 dagen reactie gehad. Één van de componenten was niet leverbaar. Hier hadden ze uiteraard een mailtje over kunnen sturen met eventueel een soortgelijke optie, maar dit werd helaas niet nodig geacht. Na via mailcontact een vervangend component te hebben gekozen (tegen bijbetaling), duurde het meer dan 4 dagen voordat de betaling van €20 gevalideerd werd op een bestelling van €2000, terwijl er was gecommuniceerd dat de PC al de volgende dag zou worden geassembleerd. Hier over een mailtje gestuurd, werd gemeld dat er nog een onderdeel niet voorradig was, een onderdeel dat ten tijden van het eerste mailtje wél voorradig was. Na ook dit onderdeel te hebben vervangen, wacht ik momenteel al meer dan 2 dagen en is de status van de bestelling nog steeds "bestelling wordt ingepland". Zeer slecht geregeld zooitje daar. Geen communicatie en trage respons. Bestel hier zeker nooit meer. Jammer, had dit niet verwacht van zo een gevestigd bedrijf.

Snel, makkelijk en leuk!

De site is overzichtelijk, en mijn bestellingen worden altijd snel en volgens de beloftes bezorgd.

Goed geregeld!

IK HEB GOEDE ERVARING MET PARADIGT

Paradigt een goede site om bestellen ik zelf heb vakker bij Paradigt bestelt

Westerkade 16

9718 AS Eindhoven